miješalica
Page 14 of 23
Page 14 of 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Re: miješalica
jo se ionako ne krećen nider:)
i imo sun udobnu katridu, bocu od 3 kg kukumara za pepeljaru i frižider...majko isusova
i imo sun udobnu katridu, bocu od 3 kg kukumara za pepeljaru i frižider...majko isusova
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ti si za ove godine prestao i piti i pušiti.
Kako si uspio, i kakve promijene osjećaš u odnosu na prije?
Guest- Guest
a, cigaretov sun se ostavi na mrtvu muku. skoro deset godin i vrića travine mi je tribala da zaburavin na njih. alkohola sun se ostavi jer mi je konzumiro jutra, a jo volin svoja jutra. žinskih sun se ostavi jer mi ih je ponestalo :(mate wrote:Ti si za ove godine prestao i piti i pušiti.
2014-04-16
Hahaha,
Da, jutra i jesu najljepše doba dana.
Khm, khm, il si onemoćao :)
Ja još nemam volje prestati s pušenjem, a u vrelim ljetnim vecerima, volim hladnu pivu. Preko zime bambus. Dakako, u količini u kojoj doživljavam novo jutro :)
Osjećam da moram nešto promijeniti. Nabila sam i kg. :)
Ja još nemam volje prestati s pušenjem, a u vrelim ljetnim vecerima, volim hladnu pivu. Preko zime bambus. Dakako, u količini u kojoj doživljavam novo jutro :)
Guest- Guest
da, i to u svako doba godine..mate wrote:Hahaha,
nis jo nika ni bi moćan, uvika su mi se smijali ka sun govori da mi je dovoljno poseksati se 54 puti godišnje, njih je priroda valjo kaznila jače.
cigareti su divni, to je nojbolja droga. dun danas ka se vidin na slici s cigaretun, zaigro mi srce. ali, jebenti, ipak su droga..:(
pive su odvratne, toga sun se prezasiti za celi život, odvratnije su od nafte su ako ih popiješ više od litre. crno vino je bumba, ali to je skupi šport.
kako sun se ostavi i kafe, praktički više uopće ne grin u kafići.
ali zoto pucan od zdrovlja, stabiliziro sun se na 85 kg, u glovi uvika čist, nišće me ne boli, ne hripljen, osjećaj kontrole nad životon, isploti se, go for it.
2014-04-16
54 puta godišnje?!
Koji si ti sretnik! :)
Hmmm, u promijenama bih mogla krenuti od toga :)
Meni je cigareta postala mjerilo u smislu: Jednu popušim pa ću ovo, ili ovo završim pa ću zapaliti, i tako...
Žestu inače ne mogu, tj. Mogu na tašte rakijicu al to je ona mala čašica i na eks, pa ju osjetiš u želucu kako radi: Buuum :)
Nesanica me muči, tlak i tako :)
Koji si ti sretnik! :)
Hmmm, u promijenama bih mogla krenuti od toga :)
Meni je cigareta postala mjerilo u smislu: Jednu popušim pa ću ovo, ili ovo završim pa ću zapaliti, i tako...
Žestu inače ne mogu, tj. Mogu na tašte rakijicu al to je ona mala čašica i na eks, pa ju osjetiš u želucu kako radi: Buuum :)
Nesanica me muči, tlak i tako :)
Guest- Guest
sritnik? obično se ljudi tužu da in je to malo...
a cigateri, e, išnjima se stvori započinju i svršavaju, kad ulaziš nider ili izlaziš takodjer, nakon uspješnog posla i nakon neuspješnog posla, za proslaviti i za tugovati, za ujutro i za navečer, za ka si u društvu i za ka si sun...life companion.
a cigateri, e, išnjima se stvori započinju i svršavaju, kad ulaziš nider ili izlaziš takodjer, nakon uspješnog posla i nakon neuspješnog posla, za proslaviti i za tugovati, za ujutro i za navečer, za ka si u društvu i za ka si sun...life companion.
2014-04-16
Čovječe, pa to ti je jednom tjedno, jel?! :)
Dobar si, dobar....umjeren. Kažu, što više prakticiraš, imaš i veću potrebu :)
Meni je baš to, life companion. Još uvijek ih se nisam spremna riješiti.
Dobar si, dobar....umjeren. Kažu, što više prakticiraš, imaš i veću potrebu :)
Meni je baš to, life companion. Još uvijek ih se nisam spremna riješiti.
Guest- Guest
ma samo je stvor koliko te je bog kazni. oni neki kojima je to malo, budući da su dani prekrotki pa se ne uspije kad god oćeš, oni patu.
općenito vridi da se s cigaretima tribo prestati još učer. prevelika je to moć predana običnon španjuletu. judunpu, bili smo na stapu na velebitu, i nestalo nan je cigaretov. malo je falilo da se ne pobijemo, i unda smo rišili pojti po cigareti- oko 4,5 uri hoda doli na magistralu, i unda stopati do karlobaga ili starigrada i nase. srića je naleti profesor hraste s duvanon za motanje...
općenito vridi da se s cigaretima tribo prestati još učer. prevelika je to moć predana običnon španjuletu. judunpu, bili smo na stapu na velebitu, i nestalo nan je cigaretov. malo je falilo da se ne pobijemo, i unda smo rišili pojti po cigareti- oko 4,5 uri hoda doli na magistralu, i unda stopati do karlobaga ili starigrada i nase. srića je naleti profesor hraste s duvanon za motanje...
2014-04-16
ili se snađu :)aben wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni. oni neki kojima je to malo, budući da su dani prekrotki pa se ne uspije kad god oćeš, oni patu.
Guest- Guest
isto su kažnjeni, ničega previše ni dobromate wrote:ili se snađu :)aben wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni. oni neki kojima je to malo, budući da su dani prekrotki pa se ne uspije kad god oćeš, oni patu.
2014-04-16
Dobro, al sila je sila :Daben wrote:isto su kažnjeni, ničega previše ni dobromate wrote:ili se snađu :)aben wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni. oni neki kojima je to malo, budući da su dani prekrotki pa se ne uspije kad god oćeš, oni patu.
Guest- Guest
jungfu wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni.
Bog ne kažnjava.. čovjek kažnjava samog sebe nepromišljenim djelovanjima i ohološću
Guest- Guest
I sea what your done there:)metilda wrote:jungfu wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni.
Bog ne kažnjava.. čovjek kažnjava samog sebe nepromišljenim djelovanjima i ohološću
ne zun kako drukčije okarakterizirati nedovanje milosti pojedincu, tj ostaviti ga na nemilost ogromnom spolnom nagonu. ne moreš tvrditi da se nos dvoje ne jebemo okolo jer uspješno kontroliromo amigdalu. lako se kontrolirati ka ti je dona mola, troma amigdala.
2014-04-16
metilda wrote:jungfu wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni.
Jakovljeva poslanica: 1, 13-14.
Guest- Guest
odakle čoviku požuda, i imaju li ljudi istu požudu?
2014-04-16
aben wrote:odakle čoviku požuda, i imaju li ljudi istu požudu?
Ciljaš na zaključak kako je ljude Bog kaznio samim tim što ih je stvorio nesavršene? :)
No, isto tako možemo reći kako im (nam - da ne počnem zvučati kao ezekijel) je zapravo darovao život, a nesavršenost je tu samo nužna posljedica prirodnih zakona i pravila po kojima sve što postoji uopće i može postojati.
Ili je neke kaznio posebno?
Razlike odnosno raznolikost su također nužna posljedica zakona i pravila prirode. :)
Nema tu nikakve kazne.
Dakle, ili smo nužno nesavršeni i različiti ili nas nema uopće. Izbor je vrlo jednostavan.
Guest- Guest
iz čovjeka: požuda tijela, požuda očiju i oholost života.. može ih razvijati kao i talente..aben wrote:odakle čoviku požuda, i imaju li ljudi istu požudu?
ne znun više reč.. bolu me glova, ne znun zoč...
Guest- Guest
Pa, moram priznati kada sam napisala da se ljudi snalaze, mislila sam na sve opcije :)
Smatram da su nam dane određene sklonosti, poput sklonosti ka debljanju, određenim bolestima, itd.
Svi ju osjećaju, no mislim da je u pitanju samokontrola dok si mlađi, a poslije stres učini svoje, a i čovjekov način života, godine.
Abende, jesil bio ti taj kun-fu? :)
Smatram da su nam dane određene sklonosti, poput sklonosti ka debljanju, određenim bolestima, itd.
Svi ju osjećaju, no mislim da je u pitanju samokontrola dok si mlađi, a poslije stres učini svoje, a i čovjekov način života, godine.
Abende, jesil bio ti taj kun-fu? :)
Guest- Guest
To je poput one: Pomozi si sam i Bog će ti pomoći.metilda wrote:jungfu wrote:ma samo je stvor koliko te je bog kazni.
U svakom slučaju, neće odmoći :)
Guest- Guest
Page 14 of 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Page 14 of 23