Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
e tu sam ja specijalist :) uhvatim se i s invalidima ako treba, normalno ako je netko sa mnom:)dzango wrote:Nije normalno da se ja malo, malo bijem po ulicama i parkinzima. Na kraju je sama zaključila da ne treba da se dere kroz prozor i pokazuje srednji prst.kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:
ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
kakav je ovo fajt, dzango dodaj kokice-
ništa jezik samo šaka-nos-patos:^^
da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
Bolje da smršavis i zainteresiras muza, ako postoji jasno. I to je upitno osim ako nije u komi pa ti pišeš cijele dane po forumu i provjeriš mu aparte dva put dnevno.
Da se guzis Albancu zagovarala bi krvnu osvetu, kad se guzis cardaku sjetila se ustašluka u 50 ima, sramotno. S toliko godina bar imaj svoje mišljenje, ne moraš biti feministica al nemoj ni govno.
ups, nisi ni ti
to što ja tebe nisam komentirala do sada nije zato što sam sljepa. ja vidim jako dobro te uguze po forumu.
međutim reko ajde neka, žena promjeni pelene mužu i traži jebača pa ajde, praviću se da ne vidim.
međutim, strpljenje ima granica
2015-08-15
šaka-čakija-pištoljkic wrote:dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
Trinity-
2014-04-17
I moje se rima s mrtvima.kic wrote:
moje se rima.
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:ništa jezik samo šaka-nos-patos:^^dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
Triny wrote:I moje se rima s mrtvima.kic wrote:
moje se rima.
nisam, al imam sve što želim i trebam...djecu, muža..itdkaja wrote:da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
Bolje da smršavis i zainteresiras muza, ako postoji jasno. I to je upitno osim ako nije u komi pa ti pišeš cijele dane po forumu i provjeriš mu aparte dva put dnevno.
Da se guzis Albancu zagovarala bi krvnu osvetu, kad se guzis cardaku sjetila se ustašluka u 50 ima, sramotno. S toliko godina bar imaj svoje mišljenje, ne moraš biti feministica al nemoj ni govno.
ups, nisi ni ti
to što ja tebe nisam komentirala do sada nije zato što sam sljepa. ja vidim jako dobro te uguze po forumu.
međutim reko ajde neka, žena promjeni pelene mužu i traži jebača pa ajde, praviću se da ne vidim.
a ti?
Guest- Guest
I moja žena je. Ali joj bilo žao da u ovim godinama izlazim da se bijem sa zemunskim mangašima mlađim 20 godina.kaja wrote:e tu sam ja specijalist :) uhvatim se i s invalidima ako treba, normalno ako je netko sa mnom:)dzango wrote:Nije normalno da se ja malo, malo bijem po ulicama i parkinzima. Na kraju je sama zaključila da ne treba da se dere kroz prozor i pokazuje srednji prst.kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
tuko, jel ne primjećuješ da te ljudi ovdje obilaze? s kime pričaš? s kime se družiš? sad ti je i svele dobar, forumaš s kojim godinama brišeš dupe...kaja wrote:da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
ups, nisi ni ti
a tebe svi s kojima si se družila čitaju, al otkad si postala novokomponirana glupačetina, nema nikoga za forumsko druženje. sama si u svom tom čemeru i svi su ti krivi..od plenkovića i mosta, do trumpa i kima.
jebote, pogledaj se u špigl i hračni si u tu prodanu facu.
Guest- Guest
Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Uvek me oduševi ta količina bezobzirnosti.kic wrote:dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Trinity-
2014-04-17
el nesto pogresio ??
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Hvala.Triny wrote:Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne. Dobrovoljno kleči.pizzon wrote:el nesto pogresio ??
Trinity-
2014-04-17
čuj debela, ne nerviraj se da ne smršaviš prvenstvenoNoor wrote:tuko, jel ne primjećuješ da te ljudi ovdje obilaze? s kime pričaš? s kime se družiš? sad ti je i svele dobar, forumaš s kojim godinama brišeš dupe...kaja wrote:da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
ups, nisi ni ti
a tebe svi s kojima si se družila čitaju, al otkad si postala novokomponirana glupačetina, nema nikoga za forumsko druženje. sama si u svom tom čemeru i svi su ti krivi..od plenkovića i mosta, do trumpa i kima.
jebote, pogledaj se u špigl i hračni si u tu prodanu facu.
ja ti se tu ne družim , ovo je forum, malo se zezas, malo tipkaš s nekim, ubiješ sat, dva, neki su zabavni, neki su idioti kao ti
tako da su se tebi očito polupali lončići u glavi
sad mi je jasna i ona guzica, ima smisla
2015-08-15
svako ima svoje veseljeTriny wrote:Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
haha, pa da...:)dzango wrote:I moja žena je. Ali joj bilo žao da u ovim godinama izlazim da se bijem sa zemunskim mangašima mlađim 20 godina.kaja wrote:e tu sam ja specijalist :) uhvatim se i s invalidima ako treba, normalno ako je netko sa mnom:)dzango wrote:Nije normalno da se ja malo, malo bijem po ulicama i parkinzima. Na kraju je sama zaključila da ne treba da se dere kroz prozor i pokazuje srednji prst.kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:
Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.
2015-08-15
Tako je .čardak efendija wrote:svako ima svoje veseljeTriny wrote:Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:
to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!
A sad na koljena.
Trinity-
2014-04-17
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van