Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Zene su te(dio forumasica) koje su se najvise zalagale za trpacinu (metilda npr da joj se svidja kako se muslimani klanjaju u bezboznoj europi) i druge forumasice, a ironicno najvise ce najebati
Od tebe direktno prozvana metilda (a i ostale forumašice na koje se to odnosi) se naravno nije nikada zalagala za 'trpačinu' nego za temeljno human odnos prema migrantima, ali od beskorisne ništarije i maloumnog idiota kakav si ti bi stvarno bilo previše očekivati da bilo što razumije, a kamoli kada su takve finese u pitanju.
Ok.ali što dobivamo humanim pristupom od migranata?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
cassanowa wrote:To bi bilo čudno za forum koji se hrani imbex.hr-om...Ne vjerujem.Sora wrote:marcellus wrote:nego šta bi s temom marokanac kozojeb silovanje radovanje i to
Pretvorila se u dnevno.govno
A ne bih rekla da si u oravu
Posto ovaj forum vazi za desničarski
Dok ja ne dojdem pa sve razj..
ali onak odoka, imas vise dnevno.govno i kamenjarce i te stranice
Index manje
Mene je jednom jedan terorist silovao dva Puta .
Drugi put bolje.
Drugi put bolje.
A zanimljiv je bio i naj terorist iz vlaka..
Ne pretjeruj šojka .Sora wrote:Mene je jednom jedan terorist silovao dva Puta .
Drugi put bolje.
2017-07-30
pinočet i takvi samo viču trpaj, sad kad je došla trpačina u ustašiju više ne viču trpaj nego jebu majku svima da su krivi što su pustili trpačinu koju su sami zagovarali! te pametne rvatine glupe skoro ko i mi srbi!Sexual Tyrannosaurus wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Zene su te(dio forumasica) koje su se najvise zalagale za trpacinu (metilda npr da joj se svidja kako se muslimani klanjaju u bezboznoj europi) i druge forumasice, a ironicno najvise ce najebati
Od tebe direktno prozvana metilda (a i ostale forumašice na koje se to odnosi) se naravno nije nikada zalagala za 'trpačinu' nego za temeljno human odnos prema migrantima, ali od beskorisne ništarije i maloumnog idiota kakav si ti bi stvarno bilo previše očekivati da bilo što razumije, a kamoli kada su takve finese u pitanju.
Ja nebi rekao, pak. Prije nekoliko mjeseci otvaram ovaj forum (prvu stranicu ViP-a), pa poslije toga imbexov portal. Razlike su bile u nijansama. I odlučih da kad se želim nasmijati, otvorim imbex.hr, a ne ovaj forum. Tamo je ipak ljepše uređen okoliš.Sora wrote:A ne bih rekla da si u oravu
Index manje
Guest- Guest
Kužim ,dobiti će pseudoiluminaciju komunističkog pravedničkog samozadovoljavanja,bože dragi mi srbi smo stvarno napredni ,toliko da imamo i naprednu stranku!čardak efendija wrote:pinočet i takvi samo viču trpaj, sad kad je došla trpačina u ustašiju više ne viču trpaj nego jebu majku svima da su krivi što su pustili trpačinu koju su sami zagovarali! te pametne rvatine glupe skoro ko i mi srbi!Sexual Tyrannosaurus wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Zene su te(dio forumasica) koje su se najvise zalagale za trpacinu (metilda npr da joj se svidja kako se muslimani klanjaju u bezboznoj europi) i druge forumasice, a ironicno najvise ce najebati
2017-07-30
najnapredniju bi reko!Sexual Tyrannosaurus wrote:Kužim ,dobiti će pseudoiluminaciju komunističkog pravedničkog samozadovoljavanja,bože dragi mi srbi smo stvarno napredni ,toliko da imamo i naprednu stranku!čardak efendija wrote:pinočet i takvi samo viču trpaj, sad kad je došla trpačina u ustašiju više ne viču trpaj nego jebu majku svima da su krivi što su pustili trpačinu koju su sami zagovarali! te pametne rvatine glupe skoro ko i mi srbi!Sexual Tyrannosaurus wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Zene su te(dio forumasica) koje su se najvise zalagale za trpacinu (metilda npr da joj se svidja kako se muslimani klanjaju u bezboznoj europi) i druge forumasice, a ironicno najvise ce najebati
Dani otvorenih vrata Porina.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nekada davno živjela jedna djevojčica koja je svog mladića pitala hoće li je oženiti? Mladić odgovori:Ne. Od toga dana djevojčica je živjela sretno do kraja svoga života.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:
ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
Nikome nije prala,glačala,kuhala,zabavljala se,radila i trošila svoj novac na što je htjela. KRAJ
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A cuj Dva put je dva putSexual Tyrannosaurus wrote:Ne pretjeruj šojka .Sora wrote:Mene je jednom jedan terorist silovao dva Puta .
Drugi put bolje.
I ne pretjerujem
prvi put malo nelagodno a drugi put ko vulkan!Sora wrote:A cuj Dva put je dva putSexual Tyrannosaurus wrote:Ne pretjeruj šojka .Sora wrote:Mene je jednom jedan terorist silovao dva Puta .
Drugi put bolje.
I ne pretjerujem
Prije dva mjeseca ..cassanowa wrote:Ja nebi rekao, pak. Prije nekoliko mjeseci otvaram ovaj forum (prvu stranicu ViP-a), pa poslije toga imbexov portal. Razlike su bile u nijansama. I odlučih da kad se želim nasmijati, otvorim imbex.hr, a ne ovaj forum. Tamo je ipak ljepše uređen okoliš.Sora wrote:A ne bih rekla da si u oravu
Index manje
E ali to je bilo prije dva mjeseca
Ovdje VECINU CINE DESNO ORJENTIRANI KOMENTARI
To je sigurno
Obzirom na sastav veciono iz BIH ,SRBIJE I njesto njemacka i jedan debeli ero iz SLO
Neki Prejebeni dijasporski forum
Otjerali ste prave Hrvate Kuis
TAK DA FAKAT nema druškane da se nadmudrujemo
Od nadmudrivanja nikakve koristi. Točnije, nije to bilo prije 2 nego 5 mjeseci, ali to je sad irelevantno. I ne postoji ti lijevo ni desno orijentirano. Postoji ti razumno i nerazumno orijentirano. Kažem, ne znam kako je sad, ali kad sam bio prije, bilo je imbecilno. Pazi, ne lijevičarsko, nego IMBECILNO. Sploni organi, sperma, lizanje, pušenje, jebavanje,spominjanje rodbine itd. itd....sve bez sankcija...I onda ja dobijem ban zbog slike skinute s neta.Sora wrote:Prije dva mjeseca ..cassanowa wrote:Ja nebi rekao, pak. Prije nekoliko mjeseci otvaram ovaj forum (prvu stranicu ViP-a), pa poslije toga imbexov portal. Razlike su bile u nijansama. I odlučih da kad se želim nasmijati, otvorim imbex.hr, a ne ovaj forum. Tamo je ipak ljepše uređen okoliš.Sora wrote:A ne bih rekla da si u oravu
Index manje
E ali to je bilo prije dva mjeseca
Ovdje VECINU CINE DESNO ORJENTIRANI KOMENTARI
To je sigurno
Obzirom na sastav veciono iz BIH ,SRBIJE I njesto njemacka i jedan debeli ero iz SLO
Neki Prejebeni dijasporski forum
Guest- Guest
Sora wrote:
Znači priznaješ svoje udbaško nehrvatsko podrijetlo ?
2017-07-30
Eva_ wrote:Nekada davno živjela jedna djevojčica koja je svog mladića pitala hoće li je oženiti? Mladić odgovori:Ne. Od toga dana djevojčica je živjela sretno do kraja svoga života.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
Nikome nije prala,glačala,kuhala,zabavljala se,radila i trošila svoj novac na što je htjela. KRAJ
Trinity-
2014-04-17
ufffff..ne lajkam kad se forumske cure čupaju...kaja wrote:Čuj, daj se napuši kurca za početak.Noor wrote:kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:
Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.
tko ste to VI shvatili? pa s tobom koliko vidim sve manje ljudi uopće priča, dok imaš džanga i pizzona budi sretna, imaš s kime dijeliti stavove.
ajd, ne pjeni se po forumu, vidljivo si frustrirana životom, al sreću moraš potraži drugdje...
i ne brini, samo hrabro poput sevke, pišekice i sličnih, možda nađeš sreću u ovim kasnim godinama negdje u šumadiji
i to je za ljude ne moraš nas opterećivati zbog toga.
A za ostatak, ja ne komentiram tvoj zivot ali sad cu.
On je jadan i bijedan, cim moraš guzicu ljepit po forumu žudeći za toplom rijeci pa makar virtualno.
Svoje mišljenje nemaš, to je obicno lajanje i kevkanje, za nekim kome se ti vec želiš uguziti. Mada je to s onolikom guzicom teze.
Sa mnom ne treba nitko dijeliti stav, ja ga imam za sebe, svidio se nekom ili ne.
Moj motiv za stav nije uguz nekom apriori. Kužiš?
Kužiš kurac al dobro.
_Jel moze,molim lijepo ,svakoj po Dva Cjelova,pa da se zakopa ratna sjekira..???
Guest- Guest
mmmm...dama s bogatim jednonoćnim iskustvom vjerujem da znadzango wrote:Ja sam te vadio iz govana. Dama je ocenila da kod tebe nema potencijala.čardak efendija wrote:zato si i stavio lični arsenal na portal, neverovatno si jadan ali nisi ti kriv, ti si samo prekodrinski srbin.dzango wrote:Nije. Meni se diže.čardak efendija wrote:evo ga još jedan misleći prekodrinski srbin , ne možeš ti bez batina jelda Prava si srpska prekodrinska gluperda, tup i glup i samo ti kurac na pametidzango wrote:
Možda je kupio:
Guest- Guest
raspala sredozemna medvjedica iz velike mlake opet o neostvarenom seksu..pa jebote do kad?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jajara još arlauče o sexu, jbt dajte dečki neko, jel vam nije žao kako plače siroće očajno
Guest- Guest
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti