Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Tako je .čardak efendija wrote:svako ima svoje veseljeTriny wrote:Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:
to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!
A sad na koljena.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
kupi novi dildač, stari ti, izgleda, više ne radi kako treba, pa si neuroznakaja wrote:čuj debela, ne nerviraj se da ne smršaviš prvenstvenoNoor wrote:tuko, jel ne primjećuješ da te ljudi ovdje obilaze? s kime pričaš? s kime se družiš? sad ti je i svele dobar, forumaš s kojim godinama brišeš dupe...kaja wrote:da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
Bolje da smršavis i zainteresiras muza, ako postoji jasno. I to je upitno osim ako nije u komi pa ti pišeš cijele dane po forumu i provjeriš mu aparte dva put dnevno.
Da se guzis Albancu zagovarala bi krvnu osvetu, kad se guzis cardaku sjetila se ustašluka u 50 ima, sramotno. S toliko godina bar imaj svoje mišljenje, ne moraš biti feministica al nemoj ni govno.
ups, nisi ni ti
to što ja tebe nisam komentirala do sada nije zato što sam sljepa. ja vidim jako dobro te uguze po forumu.
međutim reko ajde neka, žena promjeni pelene mužu i traži jebača pa ajde, praviću se da ne vidim.
međutim, strpljenje ima granica
a tebe svi s kojima si se družila čitaju, al otkad si postala novokomponirana glupačetina, nema nikoga za forumsko druženje. sama si u svom tom čemeru i svi su ti krivi..od plenkovića i mosta, do trumpa i kima.
jebote, pogledaj se u špigl i hračni si u tu prodanu facu.
ja ti se tu ne družim , ovo je forum, malo se zezas, malo tipkaš s nekim, ubiješ sat, dva, neki su zabavni, neki su idioti kao ti
tako da su se tebi očito polupali lončići u glavi
sad mi je jasna i ona guzica, ima smisla
Guest- Guest
saćuTriny wrote:Tako je .čardak efendija wrote:svako ima svoje veseljeTriny wrote:Nije bitno što sam ja ružna, već što je onaj koji kleči zgodan k'o Apolon.čardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:
Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...
A sad na koljena.
srami se..:Dkic wrote:
hej hej, smirite se :drži ih za grudi..
Smirit ce se one same, to je od vrucine.
Svi razdrazljivi.
@_@
2014-04-12
samo nek rokaju, nisu riječi meci-
meni možda, njoj je od nejebicemaggie13 wrote:srami se..:Dkic wrote:
Svi razdrazljivi.
@_@
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
da, tebi je od jebice, jebe te netko postom ili lajkomNoor wrote:meni možda, njoj je od nejebicemaggie13 wrote:srami se..:Dkic wrote:
Svi razdrazljivi.
@_@
glupačetino tulava
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ti se srami.dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
kakav je ovo fajt, dzango dodaj kokice-
(~.^)
2014-04-12
šta ti :)jasambrend wrote:
2015-08-15
nek dođe đubre debelo pa će biti i metakkic wrote:
2015-08-15
Smirite se obje, molim vas.
Svaka na hlađenje u svoj kut.
B-)
B-)
2014-04-12
a ti svoj isključi i uključi mužu disanje, ne može bez zraka 10 sati budalo.Noor wrote:kupi novi dildač, stari ti, izgleda, više ne radi kako treba, pa si neuroznakaja wrote:čuj debela, ne nerviraj se da ne smršaviš prvenstvenoNoor wrote:tuko, jel ne primjećuješ da te ljudi ovdje obilaze? s kime pričaš? s kime se družiš? sad ti je i svele dobar, forumaš s kojim godinama brišeš dupe...kaja wrote:da, ti jesi. vidja sam po guzici. da skineš hlače do članka je.Noor wrote:
jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mlada
ups, nisi ni ti
to što ja tebe nisam komentirala do sada nije zato što sam sljepa. ja vidim jako dobro te uguze po forumu.
međutim reko ajde neka, žena promjeni pelene mužu i traži jebača pa ajde, praviću se da ne vidim.
međutim, strpljenje ima granica
a tebe svi s kojima si se družila čitaju, al otkad si postala novokomponirana glupačetina, nema nikoga za forumsko druženje. sama si u svom tom čemeru i svi su ti krivi..od plenkovića i mosta, do trumpa i kima.
jebote, pogledaj se u špigl i hračni si u tu prodanu facu.
ja ti se tu ne družim , ovo je forum, malo se zezas, malo tipkaš s nekim, ubiješ sat, dva, neki su zabavni, neki su idioti kao ti
tako da su se tebi očito polupali lončići u glavi
sad mi je jasna i ona guzica, ima smisla
2015-08-15
kaja wrote:šta ti :)jasambrend wrote:
darth_vader-
2014-04-17
nekad i gore.kic wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kaja wrote:nek dođe đubre debelo pa će biti i metakkic wrote:
kaja wrote:da, tebi je od jebice, jebe te netko postom ili lajkomNoor wrote:meni možda, njoj je od nejebicemaggie13 wrote:srami se..:Dkic wrote:
Svi razdrazljivi.
@_@
glupačetino tulava
možda xanax?
Guest- Guest
Mogu li sutra?maggie13 wrote:i ti se srami.dzango wrote:Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
kakav je ovo fajt, dzango dodaj kokice-
(~.^)
ima li ribe? :Djasambrend wrote:kaja wrote:šta ti :)jasambrend wrote:
2014-04-12
kic wrote:kaja wrote:nek dođe đubre debelo pa će biti i metakkic wrote:
opa, tu se i prijeti, a admin se smije
tražim ban za novokomponovanu glupačetinu, za prijetnju i jebanje majke.
Last edited by Noor on 21/8/2017, 15:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti se ne mešaj. Ili uskači u blato. Ne kvari nam događaj.maggie13 wrote:Smirite se obje, molim vas.
B-)
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce