Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
kulturno je, ako je prolaz preuzak, da se svi malo sklonite kako bi prošli jedni kraj drugih, a ti se radije postavljaš...ko i Pericapismejker wrote:sto daj,Irud ga yebo??Noor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
evo,posto sam ja toga svjestan,od samog pocetka iako rizikujem noz izmedju rebara,nasutavam i naguravam te smradove,kad se rasire kao plijesni sirom staze ili moje rute...nema druge...Oni koji se humano i pristojno sklone u stranu,samo posprdljivo pogledaju i prokomentiraju nes na arapskom...
Mene kad vide,fino se skupe,maknu u stranu,da mogu proci svojim dijelom staze...
idem svojom putanjom,i ne micem se,a kad ih rastepem svojom tjelesinom ko čunjeve,nece drugi puta sigurno...ne sklanjam se za pola glave visim i jacim turcima...i popicit cu se i sa njima ako treba..
Guest- Guest
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Naravno,no za to se morao izboriti,,kako da ti objasnim ukupnu situaciju...kad su nahrlili na ulice,bili su bahati i arogantni,rasire se..njih 4-5 i kad im prilazim,namjerno zviznem po sredini,jer vidim da su me skuzili,ali NECE da se malo skupe,ne trebaju se micati nes posebno,ono da vidim malo da uvuku ramena,isko se,ali ne..oni ocekuju da im se ja maknem u cIJELOSTI...Pa pickavammaterinakozojepska,onda slijedi sto je slijedilo...razbijanje cunjeva..par puta,i da vidis...tek se onda onako "pristojno" maknu u stranu,ali onda i ja budem pristojniji...Noor wrote:kulturno je, ako je prolaz preuzak, da se svi malo sklonite kako bi prošli jedni kraj drugih, a ti se radije postavljaš...ko i Pericapismejker wrote:sto daj,Irud ga yebo??Noor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
evo,posto sam ja toga svjestan,od samog pocetka iako rizikujem noz izmedju rebara,nasutavam i naguravam te smradove,kad se rasire kao plijesni sirom staze ili moje rute...nema druge...Oni koji se humano i pristojno sklone u stranu,samo posprdljivo pogledaju i prokomentiraju nes na arapskom...
Mene kad vide,fino se skupe,maknu u stranu,da mogu proci svojim dijelom staze...
idem svojom putanjom,i ne micem se,a kad ih rastepem svojom tjelesinom ko čunjeve,nece drugi puta sigurno...ne sklanjam se za pola glave visim i jacim turcima...i popicit cu se i sa njima ako treba..
Tko prema meni fino,ja prema njemu jos i finije..
Guest- Guest
niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Guest- Guest
Brijem da mu je cicu gurnula pod nos, a on ju samo htio odmaknuti ili tako nešto...znaju te žene biti napasne...uglavnom, nesporazum očigledni...
darth_vader-
2014-04-17
uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumu koje volepismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Last edited by Noor on Mon 21 Aug - 11:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Njima europske ulice izgledaju kao kupleraji na otvorenom...kostenloss.. dotad gledali samo vimena koza ...
Guest- Guest
to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
hahahahahaha...kakogod,to sto se polako dogadja Europi,a uzas...jednostavno se mora covjek sam za sebea zauzeti...posto Kozojebi imaju prednost,kao "ugrozeni"Noor wrote:uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumupismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Guest- Guest
cura je kriva jer nije i drugu cecku strpala Kozojebu u šake..
Guest- Guest
naš budući ministar propagande u srpskoj vladiNoor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
Počela edukacija Hrvatica...emanćipaćija ugrozena....Longi svrsava od radosti..
Guest- Guest
ok je to, al uči na primjeru Perice, jes da zna maljati, keramiku postavljati i tako to, i inače nije kavgadžija, al mlogo bre voli i provociratipismejker wrote:hahahahahaha...kakogod,to sto se polako dogadja Europi,a uzas...jednostavno se mora covjek sam za sebea zauzeti...posto Kozojebi imaju prednost,kao "ugrozeni"Noor wrote:uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumupismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Guest- Guest
Jebo Pericu..prepuhani Srbin..ja sam ti susta sauprotnost...u reali prilicno povucen,sutljiv,ne provociram,izbjegavam probleme,ali kad nemam kud,e yebi ga onda...Noor wrote:ok je to, al uči na primjeru Perice, jes da zna maljati, keramiku postavljati i tako to, i inače nije kavgadžija, al mlogo bre voli i provociratipismejker wrote:hahahahahaha...kakogod,to sto se polako dogadja Europi,a uzas...jednostavno se mora covjek sam za sebea zauzeti...posto Kozojebi imaju prednost,kao "ugrozeni"Noor wrote:uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumupismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
kad vidim da ide par,cura decko,muz zena,baka dida,ja se u potpunosti miknem kolikogod mogu..respektiram parove..narocito starije...balavurdija mora znatio gdje joj je mjesto.,.u kolonu pa po jedan,smjesak na usnama da vidim..onda ih i ja podarim smjeskom..tako to ide...
Guest- Guest
čardak efendija wrote:naš budući ministar propagande u srpskoj vladiNoor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
Možda zato ima toliko nadrkanih kozojeba po zapadu...dobiju po picki od balkanaca pa budu ljuti na cijeli svijet te rade pizdarije...davno je utvrđeno da je korijen svih problema na balkanu...čak i afrička plemena to znaju pa kad malo pretjeraju s pizdarijama kažu pa ponašamo se kao oni balkanci, nemojmo tako ipak smo mi kolijevka civilizacije...
darth_vader-
2014-04-17
bakama i didovima pomazem kad god mogu,oni njihovi vageni,zivo zlo u busu ,njezno im iznesem,pod ruku uhvatim da ih pomognem..ma angeo zivi...
Guest- Guest
Ma sigurno je bio kulturološki nesporazim, u Maroku tradicija nalaže da kad žena ide na wc znači da se želi pojebati s prvim kozojebom koji joj naiđe.
ti razbacani i izšutani kozojebi bi sveleta dobro upamtili i pričekali za idući putačardak efendija wrote:naš budući ministar propagande u srpskoj vladiNoor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
Guest- Guest
pismejker wrote:Jebo Pericu..prepuhani Srbin..Noor wrote:ok je to, al uči na primjeru Perice, jes da zna maljati, keramiku postavljati i tako to, i inače nije kavgadžija, al mlogo bre voli i provociratipismejker wrote:hahahahahaha...kakogod,to sto se polako dogadja Europi,a uzas...jednostavno se mora covjek sam za sebea zauzeti...posto Kozojebi imaju prednost,kao "ugrozeni"Noor wrote:uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumupismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
e, sad si nadrapao kad kaja vidi
Guest- Guest
pa ne bas...sve je bilo u mjeri,da se nauce redu...i opet bi spusili..Noor wrote:ti razbacani i izšutani kozojebi bi sveleta dobro upamtili i pričekali za idući putačardak efendija wrote:naš budući ministar propagande u srpskoj vladiNoor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
Guest- Guest
a zasto???Noor wrote:pismejker wrote:Jebo Pericu..prepuhani Srbin..Noor wrote:ok je to, al uči na primjeru Perice, jes da zna maljati, keramiku postavljati i tako to, i inače nije kavgadžija, al mlogo bre voli i provociratipismejker wrote:hahahahahaha...kakogod,to sto se polako dogadja Europi,a uzas...jednostavno se mora covjek sam za sebea zauzeti...posto Kozojebi imaju prednost,kao "ugrozeni"Noor wrote:
uh, ja ti ne volim torbičare...al ima ih na forumu
e, sad si nadrapao kad kaja vidi
Guest- Guest
sveto nakon par sati sve izmiješa...pustičardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti