Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
i ti bi, samo da ti tko da više od jednom...jer kad otvoriš lampe i počneš s frustriranim feminističko emanČipiranim usidjeličkim pričicama, svima dođe zlo i tutanj brale...prvom prilikom.kaja wrote:Čuj, daj se napuši kurca za početak.Noor wrote:kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:
Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
tko ste to VI shvatili? pa s tobom koliko vidim sve manje ljudi uopće priča, dok imaš džanga i pizzona budi sretna, imaš s kime dijeliti stavove.
ajd, ne pjeni se po forumu, vidljivo si frustrirana životom, al sreću moraš potraži drugdje...
i ne brini, samo hrabro poput sevke, pišekice i sličnih, možda nađeš sreću u ovim kasnim godinama negdje u šumadiji
i to je za ljude ne moraš nas opterećivati zbog toga.
A za ostatak, ja ne komentiram tvoj zivot ali sad cu.
On je jadan i bijedan, cim moraš guzicu ljepit po forumu žudeći za toplom rijeci pa makar virtualno.
Svoje mišljenje nemaš, to je obicno lajanje i kevkanje, za nekim kome se ti vec želiš uguziti. Mada je to s onolikom guzicom teze.
Sa mnom ne treba nitko dijeliti stav, ja ga imam za sebe, svidio se nekom ili ne.
Moj motiv za stav nije uguz nekom apriori. Kužiš?
Kužiš kurac al dobro.
kako ne komentiraš moj život i moja očekivanja od muškarca, to radiš još od jučer...pa rekoh, ajde, može...da vidimo i tvoj
a u stvari, iz sih tvojih frustracija vidi se kako je tvoj jad i bijedan, od lokala do lokala, pa u prazan stan i tako pređosmo 40-u
Guest- Guest
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
tvoja projekcija se tu najbolje vidi...ma, svi znamo što ti falikaja wrote:Nadi si jebaca, da se ne sramotiš po forumu! GET a sex.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
Guest- Guest
hej hej, smirite se :drži ih za grudi..
glede jebača, ja odavno imam muža i dva odrasla sina, ali oni nisu za tebe, jer si prestara, zanimaju ih dakako vršnjakinje, a ne ocvale usidjelice :)kaja wrote:Nadi si jebaca, da se ne sramotiš po forumu! GET a sex.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.
a evo,,imamo i finu temicu, koju preskačeš i zaobilaziš u širokom luku, ne znam zašto
ajde, uključi se onako žestoko i lajavo, u svom stilu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20788p100-ljeto-2017-rezime#931037
Last edited by Noor on 21/8/2017, 11:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
Bolje da smršavis i zainteresiras muza, ako postoji jasno. I to je upitno osim ako nije u komi pa ti pišeš cijele dane po forumu i provjeriš mu aparte dva put dnevno.
Da se guzis Albancu zagovarala bi krvnu osvetu, kad se guzis cardaku sjetila se ustašluka u 50 ima, sramotno. S toliko godina bar imaj svoje mišljenje, ne moraš biti feministica al nemoj ni govno.
Bolje da smršavis i zainteresiras muza, ako postoji jasno. I to je upitno osim ako nije u komi pa ti pišeš cijele dane po forumu i provjeriš mu aparte dva put dnevno.
Da se guzis Albancu zagovarala bi krvnu osvetu, kad se guzis cardaku sjetila se ustašluka u 50 ima, sramotno. S toliko godina bar imaj svoje mišljenje, ne moraš biti feministica al nemoj ni govno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čik fajt. Ode tema na kapuz :)
Muž je izgleda na aparatima a sinovi me ne zanimaju. Ako su na mamu imaju metar i pol a to mi nije napeto.Noor wrote:glede jebača, ja odavno imam muža i dva odrasla sina, ali oni nisu za tebe, jer si prestara, zanimaju ih dakako vršnjakinje, a ne ocvale usidjelice :)kaja wrote:Nadi si jebaca, da se ne sramotiš po forumu! GET a sex.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:
Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.
2015-08-15
Sto? Sad cu , evo pričekaj malo..Noor wrote:glede jebača, ja odavno imam muža i dva odrasla sina, ali oni nisu za tebe, jer si prestara, zanimaju ih dakako vršnjakinje, a ne ocvale usidjelice :)kaja wrote:Nadi si jebaca, da se ne sramotiš po forumu! GET a sex.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:
Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.
a evo,,imamo i finu temicu, koju preskačeš i zaobilaziš u širokom luku, ne znam zašto
ajde, uključi se onako žestoko i lajavo, u svom stilu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20788p100-ljeto-2017-rezime#931037
2015-08-15
jebote, šta si se uzjebala to nisu istine, počela si drljati skoro kao Sora, al njoj se može oprostiti, nije više mladakaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
ups, nisi ni ti
Guest- Guest
hvala na savjetu, vidi se da si iskusna, samo badava krečiš, a i krekečeš, sama nemaš koristi od tolikog "znanja", jer da imaš gram mozga, začepila bi i privukla nekoga da te trpi više od tjedan dana.kaja wrote:Vidim da ne tvoj užasno zabavan zato, od silne ljubavi i pažnje najljepš guzicetinu na forum da da ti tri drkadije kažu al bi te jebo.
ko i svi srbi, pa i takvi "novokomponovani" kao ti, ustaštvo poistovjećuješ s domoljubljem, što samo govori koliko si prije glumila zalagajući se za to isto, a sada za dvije prekodrinske puse i jednodnevni sex u begešu, sve to prodaješ ko na rasprodaji..fuj! odvratno!
i što si ljubomorna na žene s oblinama, očito izgledaš kao vješalica, pa ti žene s atributima idu na živce:)
Guest- Guest
Jebo te ustaštvo u 2017. Moji su bili ustase dok su tvoji bili njihovi zarobljenici. Tako da kasniš s tim jedno 80 godina. A domoljublje, pa to ti je poza, ne bi li nekom dosla u pozu 69. Bolje zainteresiraj muza, ako pokazuje ikakvu vitalnu sposobnost!
2015-08-15
jebo tebe, ti ga spominješ, sva si uzjebana, od pare ne vidiš šta pišeš..polako, smiri se, ne daj da te prebaci.kaja wrote:Jebo te ustaštvo u 2017. Moji su bili ustase dok su tvoji bili njihovi zarobljenici. Tako da kasniš s tim jedno 80 godina. A domoljublje, pa to ti je poza, ne bi li nekom dosla u pozu 69. Bolje zainteresiraj muza, ako pokazuje ikakvu vitalnu sposobnost!
Guest- Guest
evo me, imam posla pa te ne mogu popratiti, bježiš mi po temama, valjda je na svakoj jedan kome guzicu šalješ s molbom za snošajNoor wrote:jebo tebe, ti ga spominješ, sva si uzjebana, od pare ne vidiš šta pišeš..polako, smiri se, ne daj da te prebaci.kaja wrote:Jebo te ustaštvo u 2017. Moji su bili ustase dok su tvoji bili njihovi zarobljenici. Tako da kasniš s tim jedno 80 godina. A domoljublje, pa to ti je poza, ne bi li nekom dosla u pozu 69. Bolje zainteresiraj muza, ako pokazuje ikakvu vitalnu sposobnost!
gdje ćemo se tipkati, ovdje?
2015-08-15
ajmo rezime...žulja te moja guzica, žulja te muž, žulja te snošaj....a zašto?kaja wrote:evo me, imam posla pa te ne mogu popratiti, bježiš mi po temama, valjda je na svakoj jedan kome guzicu šalješ s molbom za snošajNoor wrote:jebo tebe, ti ga spominješ, sva si uzjebana, od pare ne vidiš šta pišeš..polako, smiri se, ne daj da te prebaci.kaja wrote:Jebo te ustaštvo u 2017. Moji su bili ustase dok su tvoji bili njihovi zarobljenici. Tako da kasniš s tim jedno 80 godina. A domoljublje, pa to ti je poza, ne bi li nekom dosla u pozu 69. Bolje zainteresiraj muza, ako pokazuje ikakvu vitalnu sposobnost!
pa to je bar lako za zaključiti, zato jer ni jedno od toga nemaš...a godine prošle u vjetar po krevetima za jednu noć
Guest- Guest
rezime ti je za wc, kao i pamet.Noor wrote:ajmo rezime...žulja te moja guzica, žulja te muž, žulja te snošaj....a zašto?kaja wrote:evo me, imam posla pa te ne mogu popratiti, bježiš mi po temama, valjda je na svakoj jedan kome guzicu šalješ s molbom za snošajNoor wrote:jebo tebe, ti ga spominješ, sva si uzjebana, od pare ne vidiš šta pišeš..polako, smiri se, ne daj da te prebaci.kaja wrote:Jebo te ustaštvo u 2017. Moji su bili ustase dok su tvoji bili njihovi zarobljenici. Tako da kasniš s tim jedno 80 godina. A domoljublje, pa to ti je poza, ne bi li nekom dosla u pozu 69. Bolje zainteresiraj muza, ako pokazuje ikakvu vitalnu sposobnost!
pa to je bar lako za zaključiti, zato jer ni jedno od toga nemaš...a godine prošle u vjetar po krevetima za jednu noć
guzica mi je smiješna iskreno, nešto slično da ju netko ljepi na forum je viđeno jedino u alan fordu valjda
snošaj,nee , nemam muža na aparatima kojeg dižem na daljinski
a jedna noć...to bi valjda trebala biti lekcija o krijeposti?! od nekoga tako moralnog tko glumi ustašu da se ogrebe za snošaj:)
dno...
2015-08-15
Nije normalno da se ja malo, malo bijem po ulicama i parkinzima. Na kraju je sama zaključila da ne treba da se dere kroz prozor i pokazuje srednji prst.kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:
Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Trinity-
2014-04-17
Muškarci im u fajtu nisu ni do kolena. Obične jajare. Mnogo volim žene.kic wrote:
kakav je ovo fajt, dzango dodaj kokice-
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e tu sam ja specijalist :) uhvatim se i s invalidima ako treba, normalno ako je netko sa mnom:)dzango wrote:Nije normalno da se ja malo, malo bijem po ulicama i parkinzima. Na kraju je sama zaključila da ne treba da se dere kroz prozor i pokazuje srednji prst.kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:
ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.
2015-08-15
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van