Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
sveto nakon par sati sve izmiješa...pustičardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Guest- Guest
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
nor koju kofi pijes?
Guest- Guest
šteta što nas nema više da napravimo reda po svetujasambrend wrote:čardak efendija wrote:naš budući ministar propagande u srpskoj vladiNoor wrote:joj daaaaaaajpismejker wrote:
evo,posto sam ja toga svjestan,od samog pocetka iako rizikujem noz izmedju rebara,nasutavam i naguravam te smradove,kad se rasire kao plijesni sirom staze ili moje rute...nema druge...Oni koji se humano i pristojno sklone u stranu,samo posprdljivo pogledaju i prokomentiraju nes na arapskom...
Mene kad vide,fino se skupe,maknu u stranu,da mogu proci svojim dijelom staze...
Možda zato ima toliko nadrkanih kozojeba po zapadu...dobiju po picki od balkanaca pa budu ljuti na cijeli svijet te rade pizdarije...davno je utvrđeno da je korijen svih problema na balkanu...čak i afrička plemena to znaju pa kad malo pretjeraju s pizdarijama kažu pa ponašamo se kao oni balkanci, nemojmo tako ipak smo mi kolijevka civilizacije...
nesicu bez šećerapismejker wrote:uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
Guest- Guest
aha...fino...doli sam pio Nesicu,ali me nekako zasitila vremenom,pa presao na onu Zelenu iz Lidla..robusta koffi,ne arabica..pase mi,no ovdje pijem creme caffe odNoor wrote:nesicu bez šećerapismejker wrote:uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
San Fabia na aparatu senseo..volim na taj aparat jer napravi bogovsku pjenicu..inace samo koffi i zlicica meda...uffff...
Guest- Guest
ne volim pjenice, samo hladno mlijeko stavimpismejker wrote:aha...fino...doli sam pio Nesicu,ali me nekako zasitila vremenom,pa presao na onu Zelenu iz Lidla..robusta koffi,ne arabica..pase mi,no ovdje pijem creme caffe odNoor wrote:nesicu bez šećerapismejker wrote:uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
San Fabia na aparatu senseo..volim na taj aparat jer napravi bogovsku pjenicu..inace samo koffi i zlicica meda...uffff...
Guest- Guest
pjenica u smislu,onokao kad protjeras na profi aparatu espreso koffi..ona smedja tanka pjenica..Noor wrote:ne volim pjenice, samo hladno mlijeko stavimpismejker wrote:aha...fino...doli sam pio Nesicu,ali me nekako zasitila vremenom,pa presao na onu Zelenu iz Lidla..robusta koffi,ne arabica..pase mi,no ovdje pijem creme caffe odNoor wrote:nesicu bez šećerapismejker wrote:uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
Guest- Guest
vratimo se Kozojebima...
Čujem od kolega iz Mjupa,da srbski granicari potiho pustaju u RH Kozojebe nesluzbenim rutama i neprijavljene..nesto uhvate Policajci,nesto ne..to se onda razmili po rH,a ljudi na istoku Slavonije,se boje jer su mjesta sve praznija,da ovi ne bi poceli provaljivati u kuce...
Čujem od kolega iz Mjupa,da srbski granicari potiho pustaju u RH Kozojebe nesluzbenim rutama i neprijavljene..nesto uhvate Policajci,nesto ne..to se onda razmili po rH,a ljudi na istoku Slavonije,se boje jer su mjesta sve praznija,da ovi ne bi poceli provaljivati u kuce...
Guest- Guest
tja..jedan jedini komentar...
Stjepan Rakarec ·
Sveučilište u Zagrebu
šutnja sa komentarima govori jasno, što narod misli
Sviđa mi se · Odgovor · 20 sati
Stjepan Rakarec ·
Sveučilište u Zagrebu
šutnja sa komentarima govori jasno, što narod misli
Sviđa mi se · Odgovor · 20 sati
Guest- Guest
malo starije štivo,ali aktualno,i vezano za ovo sada..
[size=34]Zbog Zagrepčanke Dore ranjene u Siriji policija istražuje ima li u Hrvatskoj islamističkih radikala[/size]
Piše: J.C.
srijeda, 1.10.2014. 20:19
Tekst
Foto: RTL
MINISTARSTVO unutarnjih poslova je, kako neslužbeno doznaje RTL, pokrenulo istragu o mogućem prisustvu radikalnih islamista u Hrvatskoj. Policijska istraga navodno je pokrenuta nakon što je objavljeno da je Zagrepčanka Dora Bilić ranjena u Siriji, gdje se borila na strani islamista.
Prema dosad prikupljenim informacijama, policija vjeruje da u Hrvatskoj nema direktne prijetnje od islamističkih napada. U našoj zemlji, naime, ne postoje centri za regrutiranje potencijalnih boraca koji su se spremni pridružiti Islamskoj državi. No, nekoliko pojedinaca za koje se smatra da bi mogli biti povezani s ekstremističkim skupinama svejedno su pod posebnom prismotrom policije.
Ne zna se kada je točno Zagrepčanka Dora prešla na Islam i u kojem se trenu pridružila islamističkim radikalima. Odmah nakon srednje škole se 27-godišnja Dora preselila u London, a zadnjih pet godina uopće se nije vraćala kući. Navodno se dvaput udavala, a u Siriji boravi od prošle godine.
"Teško je nešto reći, šta se to događa u osobi da se odluči na ovakvo nešto", kaže za RTL susjed obitelji Bilić, Milan Brkić.
"Ova djevojka, to je, ja mislim, čisti avanturizam potaknut mladošću. Ono što je zanimljivo je da su regrutni centri recimo Beč i London, što su visoko razvijeni stari gradovi zapadne civilizacije", izjavio je sociolog Tarik Kulenović.
[size=34]Zbog Zagrepčanke Dore ranjene u Siriji policija istražuje ima li u Hrvatskoj islamističkih radikala[/size]
Piše: J.C.
srijeda, 1.10.2014. 20:19
Tekst
Foto: RTL
MINISTARSTVO unutarnjih poslova je, kako neslužbeno doznaje RTL, pokrenulo istragu o mogućem prisustvu radikalnih islamista u Hrvatskoj. Policijska istraga navodno je pokrenuta nakon što je objavljeno da je Zagrepčanka Dora Bilić ranjena u Siriji, gdje se borila na strani islamista.
Prema dosad prikupljenim informacijama, policija vjeruje da u Hrvatskoj nema direktne prijetnje od islamističkih napada. U našoj zemlji, naime, ne postoje centri za regrutiranje potencijalnih boraca koji su se spremni pridružiti Islamskoj državi. No, nekoliko pojedinaca za koje se smatra da bi mogli biti povezani s ekstremističkim skupinama svejedno su pod posebnom prismotrom policije.
Ne zna se kada je točno Zagrepčanka Dora prešla na Islam i u kojem se trenu pridružila islamističkim radikalima. Odmah nakon srednje škole se 27-godišnja Dora preselila u London, a zadnjih pet godina uopće se nije vraćala kući. Navodno se dvaput udavala, a u Siriji boravi od prošle godine.
"Teško je nešto reći, šta se to događa u osobi da se odluči na ovakvo nešto", kaže za RTL susjed obitelji Bilić, Milan Brkić.
"Ova djevojka, to je, ja mislim, čisti avanturizam potaknut mladošću. Ono što je zanimljivo je da su regrutni centri recimo Beč i London, što su visoko razvijeni stari gradovi zapadne civilizacije", izjavio je sociolog Tarik Kulenović.
Guest- Guest
A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
tko ste to VI shvatili? pa s tobom koliko vidim sve manje ljudi uopće priča, dok imaš džanga i pizzona budi sretna, imaš s kime dijeliti stavove.
ajd, ne pjeni se po forumu, vidljivo si frustrirana životom, al sreću moraš potraži drugdje...
i ne brini, samo hrabro poput sevke, pišekice i sličnih, možda nađeš sreću u ovim kasnim godinama negdje u šumadiji
i to je za ljude ne moraš nas opterećivati zbog toga.
Guest- Guest
A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
Ova munjara to priželjkuje izgleda..
2015-08-15
nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:
Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.
Guest- Guest
Čuj, daj se napuši kurca za početak.Noor wrote:kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
tko ste to VI shvatili? pa s tobom koliko vidim sve manje ljudi uopće priča, dok imaš džanga i pizzona budi sretna, imaš s kime dijeliti stavove.
ajd, ne pjeni se po forumu, vidljivo si frustrirana životom, al sreću moraš potraži drugdje...
i ne brini, samo hrabro poput sevke, pišekice i sličnih, možda nađeš sreću u ovim kasnim godinama negdje u šumadiji
i to je za ljude ne moraš nas opterećivati zbog toga.
A za ostatak, ja ne komentiram tvoj zivot ali sad cu.
On je jadan i bijedan, cim moraš guzicu ljepit po forumu žudeći za toplom rijeci pa makar virtualno.
Svoje mišljenje nemaš, to je obicno lajanje i kevkanje, za nekim kome se ti vec želiš uguziti. Mada je to s onolikom guzicom teze.
Sa mnom ne treba nitko dijeliti stav, ja ga imam za sebe, svidio se nekom ili ne.
Moj motiv za stav nije uguz nekom apriori. Kužiš?
Kužiš kurac al dobro.
2015-08-15
kakav je ovo fajt, dzango dodaj kokice-
Nadi si jebaca, da se ne sramotiš po forumu! GET a sex.Noor wrote:nađi si muža, rodi si dijete...kajo, GET A LIFE!kaja wrote:A dobro, to je pod normalno. To ti je svako doživio. Iza mene često ispravljaju krive Drine jer sam lajava. Al mi poslje bude krivo.dzango wrote:Ja sam nekoliko puta zapadao u situaciju da se moja žena posvađa u saobraćaju vozeći auto i da onda ja izlazim iz auta da ispravljam krive Drine.kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:
ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.
2015-08-15
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van