Ljeto 2017-rezime
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
a znam, ponekad je čovjek nemoćan, emocije kad navale, ne pitaju smiju li ili ne...idu ko tsunami i kažu zbogom pameti!Totenkopf wrote:A jebiga, bila je prava ustašica, prekrasna...
Guest- Guest
sutra je ponediljak, i uhljebi moraju na poso, al ne moraju roditi...
2014-04-16
ziv bijo..Leviathan2 wrote:dobro ljudi, jel vi nemate drugih obveza nego lajete ovde :D
Guest- Guest
o, pa dis ti,aben wrote:sutra je ponediljak, i uhljebi moraju na poso, al ne moraju roditi...
ma oni se drze one narodne iz zagorja, posel ni zajec, nebu pobegel
Guest- Guest
ja nemamLeviathan2 wrote:dobro ljudi, jel vi nemate drugih obveza nego lajete ovde :D
Sutra u pet popodne imam rađe i dva biznisa
Sredio meštru novi posao kod prijatelja
Tri mušketira
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koji? ja sad imam jedan s arganovim uljem, predobar jepismejker wrote:uffff bas fin gel za duširanje..
Guest- Guest
Noor wrote:koji? ja sad imam jedan s arganovim uljem, predobar jepismejker wrote:uffff bas fin gel za duširanje..
standardno za po danu ia kad idem van,koristim one Loreal for man gelove,prejebeni su,.kad idem u krpe,da se opustim,neke vocne,ovi su oni balejini jeftinjaci,nes Jamaica vibes..ziva jeftinjara,ali predobro i osvjezavajuce mirise na ananac..
Guest- Guest
meni samo ne smije biti preslatkast miris :)pismejker wrote:Noor wrote:koji? ja sad imam jedan s arganovim uljem, predobar jepismejker wrote:uffff bas fin gel za duširanje..
standardno za po danu ia kad idem van,koristim one Loreal for man gelove,prejebeni su,.kad idem u krpe,da se opustim,neke vocne,ovi su oni balejini jeftinjaci,nes Jamaica vibes..ziva jeftinjara,ali predobro i osvjezavajuce mirise na ananac..
Guest- Guest
tja..standarno ne...ovi su prilicno grubi i friškasti..hlade jako..Noor wrote:meni samo ne smije biti preslatkast miris :)pismejker wrote:Noor wrote:koji? ja sad imam jedan s arganovim uljem, predobar jepismejker wrote:uffff bas fin gel za duširanje..
odlicni su svi..Carbon je jak ogrub,dobar za vecernje izlaske,cool power ,p oljeti,kad je najvruce,hydra je odlican nakon sto si puno nesto radio,vraca energiju,blablablavbbla...tko bi sve opisao..
Last edited by pismejker on 21/8/2017, 00:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
issNoor wrote:ja imam, al mi se ne da :/
Koliko sam ja puta cijelu noć pio Spavaj ako i to pa u šest na posao na pumpu
Odradit ćeš ti to
2014-04-11
Ja imam još čašu pive a ne spava mi se
Ali ok ima soka
Spavati ću ko bebica
DO podne
He he he
Ali ok ima soka
Spavati ću ko bebica
DO podne
He he he
2014-04-11
Doduše koliko vidim mačka već zauzela pol kreveta
Spava ko top
Spava ko top
2014-04-11
hoću i to prije nego legnem...inače oka neću sklopitiRayMabus wrote:issNoor wrote:ja imam, al mi se ne da :/
Koliko sam ja puta cijelu noć pio Spavaj ako i to pa u šest na posao na pumpu
Odradit ćeš ti to
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku