Ljeto 2017-rezime
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
a ne, to dođe s vremenom, poštovanjem, ljubavlju i međusobnom brigom, koje ste izgradili svih zajedničkih godina, ali ako proćerdaš vrijeme, nikad ni to ne dođe.pismejker wrote:Zalosno je da se netk ozeni,da bi mu pod zadnje dane pomagao skinut hlace i popiskit se...Noor wrote:dragi moj, sve 5, ali kad ćeš imat 70, 80 ili više, ne buš imal nikoga ni da ti gebis zvadi iz čaše.pismejker wrote:ne mozes generalizirati..nisu svi ljudi isti..Ja se eto nisam ozenio,i zena i obitelj mi niti najmanje ne fali.U biti mi bas pase da budem sam,u miru i tisini..Odem do cure ili onda dojde meni,druzimo se,kuhamo,yebemo se,gledamo filmove,i ako bas hocemo provedemo noc zajedno..u principu svatko sam u svom stanu..Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:
svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.
Ko da sam se ja oženio jer sam bio zaljubljen...u suprugu...
Kad je netk onabrijan,bolje ne forsirati druzenje i sukaob. i to je to..
sve sto cuje mod udanih i ozenjenih,onako kad otvore dusu,jako je mali postotak sretnih i zadovoljnih..
neprirodno je cijeli zivot provesti uz jednu osobu..i biologija isto kaze,a ako se netko nadje u tom i odgovara mu,biologija je krenula ukrivo..
Motiv je kriv...
Guest- Guest
Istina..dugo sam sa jednom curom doli odrzavao takav neki odnos.ne brak,ali bilo je to druzenje godinama sa prekidima..Noor wrote:a ne, to dođe s vremenom, poštovanjem, ljubavlju i međusobnom brigom, koje ste izgradili svih zajedničkih godina, ali ako proćerdaš vrijeme, nikad ni to ne dođe.pismejker wrote:Zalosno je da se netk ozeni,da bi mu pod zadnje dane pomagao skinut hlace i popiskit se...Noor wrote:dragi moj, sve 5, ali kad ćeš imat 70, 80 ili više, ne buš imal nikoga ni da ti gebis zvadi iz čaše.pismejker wrote:ne mozes generalizirati..nisu svi ljudi isti..Ja se eto nisam ozenio,i zena i obitelj mi niti najmanje ne fali.U biti mi bas pase da budem sam,u miru i tisini..Odem do cure ili onda dojde meni,druzimo se,kuhamo,yebemo se,gledamo filmove,i ako bas hocemo provedemo noc zajedno..u principu svatko sam u svom stanu..Totenkopf wrote:
Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...
sve sto cuje mod udanih i ozenjenih,onako kad otvore dusu,jako je mali postotak sretnih i zadovoljnih..
neprirodno je cijeli zivot provesti uz jednu osobu..i biologija isto kaze,a ako se netko nadje u tom i odgovara mu,biologija je krenula ukrivo..
Motiv je kriv...
opet..ubi ju jezicina,stostruko brza od mozga...jedina ali fatalna mana..
Guest- Guest
muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!Noor wrote:pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći malačardak efendija wrote:viđo sam i jako lepe devojke koje su ostale same samo zbog dugog jezika ali isto tako i ružne koje su se udale jer su znale biti umilne i nisu se kurčile, treba znati odmeriti sve jer vanjski izgled je samo bonus polovica koja se naslanja na unutarnju lepotu.Noor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
te frajle iza 35 ili momci iza 40 ...propali slučajevi.
dovedeš žensku iz KirgistanRayMabus wrote:samo za ženeNoor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
RADELJAK TI JE NAKBOLJI PRIMJER
ŠTA MISLIŠ KOLIKO SE NJIH LIPI NA KUĆU
Živila u pečini osam braće i sestara
Ti a rijevac kuća pedeset metara od mora pun ko brod
IMA BRAJO DA TE DRŽI KO BOGA
ZNA TA ŠTA JE SIROTINJA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobri smo si i danas,ali odvojeni,ona ima svoj zivot...i jako dobru guzlu...
Guest- Guest
yahh..!! to sto lici duplostarija,suhe koze,tabana tvrdih poput slonovskih,te ne smeta?RayMabus wrote:dovedeš žensku iz KirgistanRayMabus wrote:samo za ženeNoor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
ZNA TA ŠTA JE SIROTINJA
Guest- Guest
šonječardak efendija wrote:muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!Noor wrote:pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći malačardak efendija wrote:viđo sam i jako lepe devojke koje su ostale same samo zbog dugog jezika ali isto tako i ružne koje su se udale jer su znale biti umilne i nisu se kurčile, treba znati odmeriti sve jer vanjski izgled je samo bonus polovica koja se naslanja na unutarnju lepotu.Noor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
ne vole u pravilu, ali imaš ih koji vole da ih gazdarica nosa u cekeru ko pudla
Guest- Guest
ljudi se teško menjaju i svako za sebe traži neki mir i sigurnost ako ide u brak, ako ćeš imati neku lajavu nad glavom bolje da se ne ženiš nego da to moraš da trpiš celi život!Noor wrote:pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći malačardak efendija wrote:viđo sam i jako lepe devojke koje su ostale same samo zbog dugog jezika ali isto tako i ružne koje su se udale jer su znale biti umilne i nisu se kurčile, treba znati odmeriti sve jer vanjski izgled je samo bonus polovica koja se naslanja na unutarnju lepotu.Noor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
najgore moguće za ženu je lajava jezičina, muž će da je ostavi ili će je početi tući i varati.pismejker wrote:Istina..dugo sam sa jednom curom doli odrzavao takav neki odnos.ne brak,ali bilo je to druzenje godinama sa prekidima..Noor wrote:a ne, to dođe s vremenom, poštovanjem, ljubavlju i međusobnom brigom, koje ste izgradili svih zajedničkih godina, ali ako proćerdaš vrijeme, nikad ni to ne dođe.pismejker wrote:Zalosno je da se netk ozeni,da bi mu pod zadnje dane pomagao skinut hlace i popiskit se...Noor wrote:dragi moj, sve 5, ali kad ćeš imat 70, 80 ili više, ne buš imal nikoga ni da ti gebis zvadi iz čaše.pismejker wrote:
ne mozes generalizirati..nisu svi ljudi isti..Ja se eto nisam ozenio,i zena i obitelj mi niti najmanje ne fali.U biti mi bas pase da budem sam,u miru i tisini..Odem do cure ili onda dojde meni,druzimo se,kuhamo,yebemo se,gledamo filmove,i ako bas hocemo provedemo noc zajedno..u principu svatko sam u svom stanu..
Motiv je kriv...
opet..ubi ju jezicina,stostruko brza od mozga...jedina ali fatalna mana..
to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(Noor wrote:šonječardak efendija wrote:muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!Noor wrote:pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći malačardak efendija wrote:viđo sam i jako lepe devojke koje su ostale same samo zbog dugog jezika ali isto tako i ružne koje su se udale jer su znale biti umilne i nisu se kurčile, treba znati odmeriti sve jer vanjski izgled je samo bonus polovica koja se naslanja na unutarnju lepotu.Noor wrote:
da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem se
kako si posije, tako će i požetičardak efendija wrote:to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(Noor wrote:šonječardak efendija wrote:muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!Noor wrote:pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći malačardak efendija wrote:
viđo sam i jako lepe devojke koje su ostale same samo zbog dugog jezika ali isto tako i ružne koje su se udale jer su znale biti umilne i nisu se kurčile, treba znati odmeriti sve jer vanjski izgled je samo bonus polovica koja se naslanja na unutarnju lepotu.
tika tak..tika tak
Guest- Guest
kako ženama tako muškima, posleće biti kasno i petlu vreme ide lalalalalalaNoor wrote:kako si posije, tako će i požetičardak efendija wrote:to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(Noor wrote:šonječardak efendija wrote:muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!Noor wrote:
pa da, u pravu si...misli ako je lijepa da će on trpjeti jezičinu i samovolju, pa nije lud, prošeći mala
tika tak..tika tak
e, je, al s petlovima je nešto drugačije, oni samo kljucaju, ne sjede na jajima u gnijezdu :)čardak efendija wrote:kako ženama tako muškima, posleće biti kasno i petlu vreme ide lalalalalalaNoor wrote:kako si posije, tako će i požetičardak efendija wrote:to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(Noor wrote:šonječardak efendija wrote:
muškarci to ne vole u pravilu, lepa reč i gvozdena vrata otvara, ružna ih dodatno zaključa!
tika tak..tika tak
Guest- Guest
nepismejker wrote:yahh..!! to sto lici duplostarija,suhe koze,tabana tvrdih poput slonovskih,te ne smeta?RayMabus wrote:dovedeš žensku iz KirgistanRayMabus wrote:samo za ženeNoor wrote:da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem seepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
ZNA TA ŠTA JE SIROTINJA
Bitno mi je samo poštovanje u njenim očima
Ujedno i odgovor nekim kretenima na ovoj temi kako para ide na paru
AHA
Imao sam ja to i okrenuo leđa
Baš zato šta sam sposoban i pun nekretnina baš mi ti ne trebaš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:nepismejker wrote:yahh..!! to sto lici duplostarija,suhe koze,tabana tvrdih poput slonovskih,te ne smeta?RayMabus wrote:dovedeš žensku iz KirgistanRayMabus wrote:samo za ženeNoor wrote:
da šta vrijedi, ne bi ostalo, slažem se
ZNA TA ŠTA JE SIROTINJA
Bitno mi je samo poštovanje u njenim očima
Ujedno i odgovor nekim kretenima na ovoj temi kako para ide na paru
AHA
Imao sam ja to i okrenuo leđa
Baš zato šta sam sposoban i pun nekretnina baš mi ti ne trebaš
i sad..kako da te covjek ne voli...ko rodjenog brata...
Guest- Guest
sa feminističkog stajališta to nije u redu, treba nasilu staviti petla da sedi na jajima pa čak i kada se koke bune protiv toga!Noor wrote:e, je, al s petlovima je nešto drugačije, oni samo kljucaju, ne sjede na jajima u gnijezdu :)čardak efendija wrote:kako ženama tako muškima, posleće biti kasno i petlu vreme ide lalalalalalaNoor wrote:kako si posije, tako će i požetičardak efendija wrote:to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(Noor wrote:
šonje
tika tak..tika tak
Glupost...to ne piše...Noor wrote:da viš, to sam zaobišla...oženiti se, a voljeti drugukic wrote:Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Neke jer su predugo čekale pravog, neke jer su mislile da su predobre za nas, a neke jer jednostavno nisu imale sreće...
Nekako se to na njima vidi puno više nego na muškarcima, kojih također ima u istoj situaciji...
T.- Posts : 17561
2014-04-14
to majstore, sve si mi dražičardak efendija wrote:sa feminističkog stajališta to nije u redu, treba nasilu staviti petla da sedi na jajima pa čak i kada se koke bune protiv toga!Noor wrote:e, je, al s petlovima je nešto drugačije, oni samo kljucaju, ne sjede na jajima u gnijezdu :)čardak efendija wrote:kako ženama tako muškima, posleće biti kasno i petlu vreme ide lalalalalalaNoor wrote:kako si posije, tako će i požetičardak efendija wrote:
to je jebeni feminizam i već ranije sam o tome piso, jadna je ona koja se toga dovati, takva nikada neće imati ni muškarca na mesec dana a kamoli obitelj i miran dom :(
tika tak..tika tak
Guest- Guest
ok, zaljubljen...pa svejedno Klaus, kaj ti je bilo?Totenkopf wrote:Glupost...to ne piše...Noor wrote:da viš, to sam zaobišla...oženiti se, a voljeti drugukic wrote:Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:
svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.
Guest- Guest
T.- Posts : 17561
2014-04-14
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku