a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
nema nitko zanimljiviji trenutno ,;O)Braća wrote:kako nurka i megica pokusavaju da povade ovog glupaka, ali ne ide...
debilde je obrnuo igricu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Vidiš, naivni Grce se nisu setili. Dobro je da imaju vas da ih obavestite. Mada je Dušanovo carstvo išlo do Soluna a ne do Atine.marcellus wrote:dzango wrote:Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
pa dušanovo carstvo i kurci palci
Tišina je najbolja. Bas neku večer je neki bend pjevao.dzango wrote:Provereno dobra predigra. Volim i ono: Daj mi pilule za lilule.kaja wrote:Zažmuri ... da svi zažmure a ti onda napadneš. Znam te ptico dok si jaje bila. Pa da.dzango wrote:I iz prkosa pevam Bajagine pesme pošto je on neviđeni četnik.kaja wrote:Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:
Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.
Ovi glupani isto pjevaju , ja rekla stanite ljudi, cetnici su se infiltrirali, To je fora. Oni ništa, pjevaju. Budale..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije bilo Ljube da im otkrije zaveru. On to prvi oseti.kaja wrote:Tišina je najbolja. Bas neku večer je neki bend pjevao.dzango wrote:Provereno dobra predigra. Volim i ono: Daj mi pilule za lilule.kaja wrote:Zažmuri ... da svi zažmure a ti onda napadneš. Znam te ptico dok si jaje bila. Pa da.dzango wrote:I iz prkosa pevam Bajagine pesme pošto je on neviđeni četnik.kaja wrote:
Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...
Ovi glupani isto pjevaju , ja rekla stanite ljudi, cetnici su se infiltrirali, To je fora. Oni ništa, pjevaju. Budale..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
servskosiptarska posla
dijagram-
2015-08-09
Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
2014-04-19
kao da je debio euro đek pot!maggie13 wrote:znaci, 'vise srece nego pameti' :Dčardak efendija wrote:lako njemu sad kad je ustaša, on je sad pametan a popovi ga nasili prekrstili inače bi bio glup ko ja!maggie13 wrote:mozda bi nesvjesno zelio postati Hrvat, kao crveni..vidis kako te on najvise napada, bilo bi mu krivo da nije jedini :Dčardak efendija wrote:obično lažem ali kad sam u blizini rvata uhvati me neka iskrenost, ne znam koji mi bude kurac i odma počnem istinu pričati!maggie13 wrote:
ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@
pusti ti tu prekodrinsku jajaru, pored tog srbina glupometar pukne kolko je glup! mi krajišnici smo spejsšatlovi za njih iako smo i mi glupi!maggie13 wrote:nema nitko zanimljiviji trenutno ,;O)Braća wrote:kako nurka i megica pokusavaju da povade ovog glupaka, ali ne ide...
debilde je obrnuo igricu.
to je sve između tokija i milvokija!dzango wrote:Vidiš, naivni Grce se nisu setili. Dobro je da imaju vas da ih obavestite. Mada je Dušanovo carstvo išlo do Soluna a ne do Atine.marcellus wrote:dzango wrote:Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
pa dušanovo carstvo i kurci palci
to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
Naravno. Ti si na primer kurton.čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
2014-04-19
i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:Naravno. Ti si na primer kurton.čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
Pička ti materina četnička! Puši kurac svom ćači četniku! Jebo te Ratko Mladić!
crvenkasti-
2014-04-17
Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:Naravno. Ti si na primer kurton.čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
2014-04-19
Četnici kažu ćaći, ne ćači
o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
čardak efendija wrote:o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:Nisu Srbi nego Cigani.dijagram wrote:srblje navija za grke jer ih vodi neki siptar
servskosiptarska posla
Jebo ti Srbin mater.
crvenkasti-
2014-04-17
da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:Naravno. Ti si na primer kurton.čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:
Nisu Srbi nego Cigani.
Zašto admini dozvoljavaju četnicima da divljaju po hrvatskom forumu?
crvenkasti-
2014-04-17
frustriran je jer izvlačim ono iskonsko srpsko iz njega pa mu se sve meša i gubi kontroluAlfaOmega wrote:Četnici kažu ćaći, ne ćači
pa je i zato sam srbin, nisam turčin ko ove prekodrinske jajare!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:
Nisu Srbi nego Cigani.
Jebo ti Srbin mater.
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 5 of 12