a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
jastreb wrote:Delije i navijači Olimpijakosa su zbratimljeni. Već duže godina. I na utakmici Partizan-Olimpijakos,Delije su navijale za Olimpijakos,dakle protiv Partizana.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
a otkad je rijeka partizan, je da je puna partizana i da se sve ulice zovu po titi i proleterskim brigadama ali rijeka definitivno nije partizan
ja tebe volim kajo , a srati moram znaš već kavi smo mi srbi da se ne ponavljamkaja wrote:daj ne seričardak efendija wrote:ko da to nama bitno!kaja wrote:da, da, vidim sad.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
isti ko i Dalmatinci ...marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kad su Delije(navijači Zvezde) u Beogradu prije mjesec dana zajedno sa navijačima Olimpijakosa,navijali protiv srpskog FK Partizan,onda čemu se čuditi što navijaju protiv Rijeke.marcellus wrote:jastreb wrote:Delije i navijači Olimpijakosa su zbratimljeni. Već duže godina. I na utakmici Partizan-Olimpijakos,Delije su navijale za Olimpijakos,dakle protiv Partizana.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
a otkad je rijeka partizan, je da je puna partizana i da se sve ulice zovu po titi i proleterskim brigadama ali rijeka definitivno nije partizan
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne navijaju protiv Rijeke već za Oly kao bratski klub. Isto su navijali za njih i kada je Oly gostovao u Beogradu protiv nas.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
vidis kako marc misli na nas...
podsvesno nas gotivi do jaja.
Guest- Guest
svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
čardak efendija wrote:svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
ti gotiviš srpska jaja, to je očigledno...
Guest- Guest
možda vaše kokoške nesu s dva žumanceta?!Braća wrote:čardak efendija wrote:svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
Guest- Guest
Noor wrote:možda vaše kokoške nesu s dva žumanceta?!Braća wrote:čardak efendija wrote:svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:dzango wrote:
Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?
dođi pa proveri...
Guest- Guest
može, razlupat ću ih oklagijom da vidimBraća wrote:Noor wrote:možda vaše kokoške nesu s dva žumanceta?!Braća wrote:čardak efendija wrote:svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:
dođi pa proveri...
Guest- Guest
da sam prekodrinski srbin tačno bi i ja tako zaključio kao ti!Braća wrote:čardak efendija wrote:svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!Braća wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
obično nas nogom šutnete u jaja, ovo sa oklagijom su nam ustaškinje samo pretile a mi bi već pobegli!Noor wrote:može, razlupat ću ih oklagijom da vidimBraća wrote:Noor wrote:možda vaše kokoške nesu s dva žumanceta?!Braća wrote:čardak efendija wrote:
svi nas srbe gotive do jaja, je da nas voledu tu udarati ali mi smo glupi pa to protumačimo dugčije!
dođi pa proveri...
Eo.. dobili ste objašnjenje. Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju. Oni izgleda svugdje za njih navijaju i obrnuto.dzango wrote:Ne navijaju protiv Rijeke već za Oly kao bratski klub. Isto su navijali za njih i kada je Oly gostovao u Beogradu protiv nas.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
trebali su grci da rade, da ga jebeš. Engleski mi na kreti nije trebao za ništa. Samo srpski. Sve Srbi s kim god imaš posla. Grka ni od korova tamo gdje se nešto radi.
Braća wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
pa malo im je robovlasnički odnos do zaposlenih, naročito onih bez papira
demantiralo ga vrijeme, nasrecu.jastreb wrote:To je smiješno. O tome je pisao i Smoje.
Purgeri i Tovari zajedno na tribinama?
Jedino kad igra reprezentacija.
U drugim slučajevima ne.
2014-04-12
kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
ma ne bi nikad, pogotovo delije iz vukovara, ma ni na kraj pameti, ni pomislit
marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
ma ne bi nikad, pogotovo delije iz vukovara, ma ni na kraj pameti, ni pomislit
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 2 of 12