a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
sad sereš, mi ne šaljemo nejač u izvidnicu, znači da nas srbe opet praviš glupima kao da nam nije dosta naše bede i jada!kaja wrote:Ma znam ja, gledam neki dan jednu familiju iz Srbije na plaži. Kao kupaju se. Al mene ne mogu zajebati.. ja znam traže izlaz na more. Oni su izvidnica..
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
obično lažem ali kad sam u blizini rvata uhvati me neka iskrenost, ne znam koji mi bude kurac i odma počnem istinu pričati!maggie13 wrote:ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@čardak efendija wrote:mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??maggie13 wrote:tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~čardak efendija wrote:lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!maggie13 wrote:
provokuju ;D
mozda bi nesvjesno zelio postati Hrvat, kao crveni..vidis kako te on najvise napada, bilo bi mu krivo da nije jedini :Dčardak efendija wrote:obično lažem ali kad sam u blizini rvata uhvati me neka iskrenost, ne znam koji mi bude kurac i odma počnem istinu pričati!maggie13 wrote:ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@čardak efendija wrote:mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??maggie13 wrote:tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~čardak efendija wrote:
lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I iz prkosa pevam Bajagine pesme pošto je on neviđeni četnik.kaja wrote:Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:
ma ne bi nikad, pogotovo delije iz vukovara, ma ni na kraj pameti, ni pomislit
ti si čadrak efendija, a pismejker je zumbul agačardak efendija wrote:onaj glupi pismejker kaže ćabe a ja sam ga ispravio i sad zna da se kaže ćebe, čisti izvorni srpski iz istambula!Noor wrote:kao ono..lezi na dušek, stavi glavu na jastuk i pokrij se jorganom ili ćebetomčardak efendija wrote:kod nas sve ispravno, možeš bre i maternji turski pričat i svi dobiju prolaznu ocenu!Noor wrote:..ili provocirišu?!maggie13 wrote:
provokuju ;D
Guest- Guest
Ma znam ja vas. Mi Hrvati vas odmah služimo . I onda mali stavi maskicu, kao školjke traži. Aha, kurac. Znam ja da on gleda jel se moze sto minirat . A pazi, dođu sa srpskom zastavom na tablicu , ono.. kao nevidljivi smo.čardak efendija wrote:sad sereš, mi ne šaljemo nejač u izvidnicu, znači da nas srbe opet praviš glupima kao da nam nije dosta naše bede i jada!kaja wrote:Ma znam ja, gledam neki dan jednu familiju iz Srbije na plaži. Kao kupaju se. Al mene ne mogu zajebati.. ja znam traže izlaz na more. Oni su izvidnica..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
lako njemu sad kad je ustaša, on je sad pametan a popovi ga nasili prekrstili inače bi bio glup ko ja!maggie13 wrote:mozda bi nesvjesno zelio postati Hrvat, kao crveni..vidis kako te on najvise napada, bilo bi mu krivo da nije jedini :Dčardak efendija wrote:obično lažem ali kad sam u blizini rvata uhvati me neka iskrenost, ne znam koji mi bude kurac i odma počnem istinu pričati!maggie13 wrote:ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@čardak efendija wrote:mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??maggie13 wrote:
tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~
on je starija verzija mene, nešto kao ujak i ja mu kažem ujo moj a on se odazove!Noor wrote:ti si čadrak efendija, a pismejker je zumbul agačardak efendija wrote:onaj glupi pismejker kaže ćabe a ja sam ga ispravio i sad zna da se kaže ćebe, čisti izvorni srpski iz istambula!Noor wrote:kao ono..lezi na dušek, stavi glavu na jastuk i pokrij se jorganom ili ćebetomčardak efendija wrote:kod nas sve ispravno, možeš bre i maternji turski pričat i svi dobiju prolaznu ocenu!Noor wrote:
..ili provocirišu?!
to je zato što smo glupi pa mislimo da smo se dovoljno kamuflisali!kaja wrote:Ma znam ja vas. Mi Hrvati vas odmah služimo . I onda mali stavi maskicu, kao školjke traži. Aha, kurac. Znam ja da on gleda jel se moze sto minirat . A pazi, dođu sa srpskom zastavom na tablicu , ono.. kao nevidljivi smo.čardak efendija wrote:sad sereš, mi ne šaljemo nejač u izvidnicu, znači da nas srbe opet praviš glupima kao da nam nije dosta naše bede i jada!kaja wrote:Ma znam ja, gledam neki dan jednu familiju iz Srbije na plaži. Kao kupaju se. Al mene ne mogu zajebati.. ja znam traže izlaz na more. Oni su izvidnica..
Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
to su sve drevne srpskle zemlje, mi smo tu oduvek i zauvek!dzango wrote:Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
kako nurka i megica pokusavaju da povade ovog glupaka, ali ne ide...
debilde je obrnuo igricu.
Guest- Guest
Nema Bojsa u Atini. Zadnji put je bilo ono: Ostavili me dečki.
Jok bre. Do Soluna,čardak efendija wrote:to su sve drevne srpskle zemlje, mi smo tu oduvek i zauvek!dzango wrote:Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Reku smo dobili bez ispaljena metka ,slava svetom Panteliji .jastreb wrote:
I ostavite već jednom Rijeku na miru.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Zažmuri ... da svi zažmure a ti onda napadneš. Znam te ptico dok si jaje bila. Pa da.dzango wrote:I iz prkosa pevam Bajagine pesme pošto je on neviđeni četnik.kaja wrote:Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:
Jeste. U sred Atine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pusti čovjeka neka se igra, što se ti ne igraš ..tko ti krivBraća wrote:kako nurka i megica pokusavaju da povade ovog glupaka, ali ne ide...
Guest- Guest
dzango wrote:Srpska zastava u sred Atine. Pa dokle više majku mu jebem?
pa dušanovo carstvo i kurci palci
Provereno dobra predigra. Volim i ono: Daj mi pilule za lilule.kaja wrote:Zažmuri ... da svi zažmure a ti onda napadneš. Znam te ptico dok si jaje bila. Pa da.dzango wrote:I iz prkosa pevam Bajagine pesme pošto je on neviđeni četnik.kaja wrote:Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:
dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne radite
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
znaci, 'vise srece nego pameti' :Dčardak efendija wrote:lako njemu sad kad je ustaša, on je sad pametan a popovi ga nasili prekrstili inače bi bio glup ko ja!maggie13 wrote:mozda bi nesvjesno zelio postati Hrvat, kao crveni..vidis kako te on najvise napada, bilo bi mu krivo da nije jedini :Dčardak efendija wrote:obično lažem ali kad sam u blizini rvata uhvati me neka iskrenost, ne znam koji mi bude kurac i odma počnem istinu pričati!maggie13 wrote:ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@čardak efendija wrote:
mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??
2014-04-12
nema nitko zanimljiviji trenutno ,;O)Braća wrote:kako nurka i megica pokusavaju da povade ovog glupaka, ali ne ide...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 4 of 12