a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
ma ne bi nikad, pogotovo delije iz vukovara, ma ni na kraj pameti, ni pomislit
Guest- Guest
Krit je inače malo drugačiji. Dosta njih je oženjeno Engleskinjama koje su im dodatno digle nos. Na Halkidikiju i ostrvima rade Grci. Ima i Srba koji rade, ali manje. Samo mi nije jasno kakav zaključak izvodiš iz Dalmacije gde Dalmoši sede a Slavonci rade? Ko tu koga voli i ne voli?marcellus wrote:dzango wrote:Trebali su Grci da rade a Srbi da češu jaja?marcellus wrote:inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
trebali su grci da rade, da ga jebeš. Engleski mi na kreti nije trebao za ništa. Samo srpski. Sve Srbi s kim god imaš posla. Grka ni od korova tamo gdje se nešto radi.
nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
pa moguće i da bi ali to je izgledno kao i da netko stvara Austro ugarsku i iskopa Franju Josipa . Prema tome, neće da stvaraju.marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
Guest- Guest
Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
..ili provocirišu?!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
Guest- Guest
lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
pitat cemo efendiju ;DNoor wrote:..ili provocirišu?!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kod nas sve ispravno, možeš bre i maternji turski pričat i svi dobiju prolaznu ocenu!Noor wrote:..ili provocirišu?!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
2015-08-15
tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~čardak efendija wrote:lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:kaja wrote:Možete sad mirno na spavanac , neće da rade veliku srbiju
2014-04-12
kao ono..lezi na dušek, stavi glavu na jastuk i pokrij se jorganom ili ćebetomčardak efendija wrote:kod nas sve ispravno, možeš bre i maternji turski pričat i svi dobiju prolaznu ocenu!Noor wrote:..ili provocirišu?!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:
Guest- Guest
imaš pravo samo ne znam jel nas srbe zajebavaš ili nekaja wrote:Sigurno na ručniku za plažu imas kartu velike Srbije i onda ogradis ručnik lopaticama. Nitko ne smije nogom kročiti ..mucki , znamo mi vas . A u kantici meci...dzango wrote:Ja to radim na svakom terenu, nemaš frke.Noor wrote:dabome, na tuđem teritoriju to nikad ne raditedzango wrote:Jeste. U sred Atine.marcellus wrote:
mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??maggie13 wrote:tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~čardak efendija wrote:lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!marcellus wrote:
Ma znam ja, gledam neki dan jednu familiju iz Srbije na plaži. Kao kupaju se. Al mene ne mogu zajebati.. ja znam traže izlaz na more. Oni su izvidnica..
2015-08-15
onaj glupi pismejker kaže ćabe a ja sam ga ispravio i sad zna da se kaže ćebe, čisti izvorni srpski iz istambula!Noor wrote:kao ono..lezi na dušek, stavi glavu na jastuk i pokrij se jorganom ili ćebetomčardak efendija wrote:kod nas sve ispravno, možeš bre i maternji turski pričat i svi dobiju prolaznu ocenu!Noor wrote:..ili provocirišu?!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:
nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!
ti si nam priblizio realnost svojm iskrenoscu i samokriticnoscu..time je tvoje prosvijetljenje cak i znacajnije @_@čardak efendija wrote:mi celi život kmečimo i zapomažemo a tek sada si videla kako je nama srbima!??maggie13 wrote:tek sad, kad smo tebe upoznali, shvacamo koliko vam zapravo nije lako..i suosjecanje se probudilo :'>>~čardak efendija wrote:lažu na nas srbe, mi uopšte nismo razbili one purgere u atini, nismo ih tukli gvozdenim šipkama i nismo im jebali mater ustašku, to su zli merikanci uradili samo da napakoste nama miroljubivom srpskom življu!maggie13 wrote:provokuju ;Dčardak efendija wrote:
nismo nikada i nećemo, to sve lažu na nas!
2014-04-12
sad sereš, mi ne šaljemo nejač u izvidnicu, znači da nas srbe opet praviš glupima kao da nam nije dosta naše bede i jada!kaja wrote:Ma znam ja, gledam neki dan jednu familiju iz Srbije na plaži. Kao kupaju se. Al mene ne mogu zajebati.. ja znam traže izlaz na more. Oni su izvidnica..
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 3 of 12