a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
ali je ustaški klub i nemoj ti meni sad tu da su srbi u reci, nama je bitno da je generalno u ustašiji i onda se svađamo i donesemo odluku da je bolje i za braću šiptare navijati nego za srbe iz ustašije! Drugi put ćemo možda drukčije razmišljati ali danas smo na strani braće šiptara iz grčke!marcellus wrote:čardak efendija wrote:nemoj se ustašo zamarat, mi srbi smo toliko zbrčkani da ni sami neznamo ko nam je veći neprijatelj, jel ustaše iz reke ili šiptari iz grčke a za nekoga moramo da navijamo!marcellus wrote:jastreb wrote:Kakve to veze ima???marcellus wrote:inače trener olympiacosa šiptar s kosova koji danas za novine priča kako mu je bilo kad su srbi napali
a srbi došli navijat za pravoslavnu braću crnce koju vodi pravoslavni brat šiptar... do jaja
Sport i politiku treba strogo odvojiti.
Pravi navijač Dinama navijat će za Dinamo bez obzira vodi li Dinamo domaće Dinamovo dijete Cico Kranjčar,li pravoslavni Bugarin Ivajlo Petev.
Navijači C.zvezde navijali su za Zvezdu i kad ju je vodio Robert Prosinečki,kao i Grobari za Partizan,kad ga je vodio Hrvat Ivica Osim,ili navijači Hajduka za Hajduk dok ga je vodio Srbin Pero Nadoveza.
dakle pravi srbin će navijati za olympiacos a protiv rijeke iako ga vodi Besnik Hasi s Kosova i za njega igraju El Fardou Ben Mohamed, Omar Elabdellaoui, Vadis Odjidja Ofoe, Mehdi Carcela itd.
u rijeci nema ustaša osim mog punca sve partizani i antifašisti
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Gooooooooool!!! Jep'te se Delije!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
delije i srbi na aparatima, ili prolaze u ligu šampiona šipci ili ustaše!
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 12 of 12