a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
pa je i zato sam srbin, nisam turčin ko ove prekodrinske jajare!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!dzango wrote:
Nisu Srbi nego Cigani.
Pička ti materina četnička! Puši kurac svom ćači četniku! Jebo te Ratko Mladić!
Jebo ti Srbin mater.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:Naravno. Ti si na primer kurton.čardak efendija wrote:
to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!
nisu svi Srbicetnici, nemoj tako @_@crvenkasti wrote:Zašto admini dozvoljavaju četnicima da divljaju po hrvatskom forumu?
2014-04-12
pitaj ih, meni dobro i zahvalan sam svetom milutinu zbog toga!crvenkasti wrote:Zašto admini dozvoljavaju četnicima da divljaju po hrvatskom forumu?
zar i ti k'o oni Podravci :Ddzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:
Naravno. Ti si na primer kurton.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ni oni nisu hteli da brane kurton efendiju?maggie13 wrote:zar i ti k'o oni Podravci :Ddzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:
i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
čardak efendija wrote:pa je i zato sam srbin, nisam turčin ko ove prekodrinske jajare!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
to njima ustašama sve isto, nama nije, mi umemo da se razlikujemo između sebe!
Jebo ti Srbin mater.
Jebo ti i Turčin mater.
Last edited by crvenkasti on 16/8/2017, 16:14; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?dzango wrote:
Naravno. Ti si na primer kurton.
dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Nije grijeh psovati četnike, to je izraz domoljublja.
crvenkasti-
2014-04-17
ne, htjeli su to drugo sto navodis :Ddzango wrote:Ni oni nisu hteli da brane kurton efendiju?maggie13 wrote:zar i ti k'o oni Podravci :Ddzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:
Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.
2014-04-12
cija je ono djevojka koja rano rani.....:Ddzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
2014-04-12
to nije proverio samcrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:pa je i zato sam srbin, nisam turčin ko ove prekodrinske jajare!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:o jang padavane tu si , nemoj da budeš pička ko gnječ koji je pobego kad ga je počelo srpstvo preuzimati, još malo pa ćeš postati komplitli srbin!crvenkasti wrote:
Jebo ti Srbin mater.
Jebo ti i Turčin mater.
čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:
i to probušeni, ti staviš kurton na glavu i glumiš neki kurac i misliš da te neće prepoznati?
Ništa nisam razumio. Aj napiši opet, al polako...
crvenkasti-
2014-04-17
lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
2014-04-12
zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
maggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Krv mi je uzavrela, majku mu jebem četničku ...
crvenkasti-
2014-04-17
planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Guest- Guest
Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.čardak efendija wrote:
Jebeš mi sve, zaslužio si da budeš admin na forumu. Barem.
čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Ja sam Hrvat, majmune, sve ti se pobrkalo.
crvenkasti-
2014-04-17
znam, vidim...najjaca mrznja od najjace ljubavi :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Krv mi je uzavrela, majku mu jebem četničku ...
2014-04-12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 6 of 12