a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
preporuči me slobodno samo ne znam oću li to moći jer sam glupi srbindzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:
Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.
Jebeš mi sve, zaslužio si da budeš admin na forumu. Barem.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
maggie13 wrote:ne treba ovdje sankcionisanje :DNoor wrote:hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:
lako te isprovocirat B-)
filigranski rad
Guest- Guest
tako mozes i ti..:Dcrvenkasti wrote:Možda je efendija Željko Jovanović?
On se hvalio da je Srbin, ali da mu je sin Hrvat.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Ja sam Hrvat, majmune, sve ti se pobrkalo.
ne spominji to, jos ce reci da je Albanac :DNoor wrote:maggie13 wrote:ne treba ovdje sankcionisanje :DNoor wrote:hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:
planuo ko šibica
filigranski rad
2014-04-12
svetac će da bude ako bude jebo devojčice od osam godina, samo tako može među svetitelje Srpske Pravoslavne Crkve!dzango wrote:Ako dobiješ ban, još ćeš da budeš i mučenik. Sutra svetac, ko zna.crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Nije grijeh psovati četnike, to je izraz domoljublja.
čardak efendija wrote:
preporuči me slobodno samo ne znam oću li to moći jer sam glupi srbin
Samo se izjasniš kao Hrvat, kandidiraš se i svi će za teba glasovati.
crvenkasti-
2014-04-17
Još će ljubav biti jačamaggie13 wrote:ne spominji to, jos ce reci da je Albanac :DNoor wrote:maggie13 wrote:ne treba ovdje sankcionisanje :DNoor wrote:hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?maggie13 wrote:
efendija u elementu..;P
filigranski rad
Guest- Guest
Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
Smrc
2014-04-12
ko da je budale teško isprovocirati, pogotovo ove prekodrince, crvenkasti je ustaša i moram nisko udarati da iz njega proključa srpstvo! tek tada imam šansu da ga vratim na pravu stranu!maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.
to je vec perverzno @_@Noor wrote:Još će ljubav biti jačamaggie13 wrote:ne spominji to, jos ce reci da je Albanac :DNoor wrote:maggie13 wrote:ne treba ovdje sankcionisanje :DNoor wrote:
hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?
filigranski rad
2014-04-12
čardak efendija wrote:Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Ja sam Hrvat, majmune, sve ti se pobrkalo.
pomalo si dosadan... nemaš duha
(sad napiši: "mi Srbi smo svi glupi i nemamo duha")
crvenkasti-
2014-04-17
i ja bi tamo ali bojim se ustaša iz 91, ti su nam jebali kevu gde god su stigli!crvenkasti wrote:dzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:
da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!
Jebeš mi sve, zaslužio si da budeš admin na forumu. Barem.
Ja bih ga metnuo u Hrvatsku Vladu, ako već nije tamo.
:Dčardak efendija wrote:ko da je budale teško isprovocirati, pogotovo ove prekodrince, crvenkasti je ustaša i moram nisko udarati da iz njega proključa srpstvo! tek tada imam šansu da ga vratim na pravu stranu!maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:
2014-04-12
Kako je samo vatren, temperamentan i rječit...samo kad krene :))))))maggie13 wrote:Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
Guest- Guest
zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
cekaj, gledam opet slike koje mi je slao..;>>~~Noor wrote:Kako je samo vatren, temperamentan i rječit...samo kad krene :))))))maggie13 wrote:Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
2014-04-12
jesu bar u skladu s ovim orkanskim temperamentom? :)))maggie13 wrote:cekaj, gledam opet slike koje mi je slao..;>>~~Noor wrote:Kako je samo vatren, temperamentan i rječit...samo kad krene :))))))maggie13 wrote:Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
Guest- Guest
sad ih gledam drugim ocima @_@Noor wrote:jesu bar u skladu s ovim orkanskim temperamentom? :)))maggie13 wrote:cekaj, gledam opet slike koje mi je slao..;>>~~Noor wrote:Kako je samo vatren, temperamentan i rječit...samo kad krene :))))))maggie13 wrote:Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
Natopila sam tipkovnicu suzama i poskropila ekran..
-_-;;
:D
2014-04-12
i svi ste si međusobno istovremeno i braća i očevi?!? Pa to je bolesno....čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:..crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.
Guest- Guest
ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
preporuči me slobodno samo ne znam oću li to moći jer sam glupi srbin
Samo se izjasniš kao Hrvat, kandidiraš se i svi će za teba glasovati.
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 8 of 12