a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
preporuči me slobodno samo ne znam oću li to moći jer sam glupi srbin
Samo se izjasniš kao Hrvat, kandidiraš se i svi će za teba glasovati.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
vama ustašama gubitak nama srbima dobitakmaggie13 wrote:Efendija, razbijas mi snove..polako unistavas sliku njeznog, plahog, suosjecajnog crvenog..ne mogu podnijeti da je grubi macho, da psuje i zvuci prijeteci..previse mi je sve to...
Smrc
Ne bre. Onda postane Papa. Jebeš malo i porodici i tako.čardak efendija wrote:svetac će da bude ako bude jebo devojčice od osam godina, samo tako može među svetitelje Srpske Pravoslavne Crkve!dzango wrote:Ako dobiješ ban, još ćeš da budeš i mučenik. Sutra svetac, ko zna.crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Nije grijeh psovati četnike, to je izraz domoljublja.
Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mi smo srbi svi glupi i nemamo duhacrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.
Ja sam Hrvat, majmune, sve ti se pobrkalo.
pomalo si dosadan... nemaš duha
(sad napiši: "mi Srbi smo svi glupi i nemamo duha")
nego šta je crveno smeće, ne sviđa ti se da budeš srbin a iz svake tvoje pore vrišti četnik mamicu ti jebem prekodrinsku
Mogu ja..braća kaže da sam turkinjadzango wrote:Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:
Guest- Guest
Crveni pusti Tompsona i odmah se vrati da bude Hrvat. Onda ode da sam sebe prijavi. Šta ti pustiš?čardak efendija wrote:mi smo srbi svi glupi i nemamo duhacrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tome
nego šta je crveno smeće, ne sviđa ti se da budeš srbin a iz svake tvoje pore vrišti četnik mamicu ti jebem prekodrinsku
je za vas, nama to normalno!Noor wrote:i svi ste si međusobno istovremeno i braća i očevi?!? Pa to je bolesno....čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:
..
On to zbog onoga: Turkinja se pred džamijom klela da je samo Srbina volela. Računa da ne znap pa da te prevari.Noor wrote:Mogu ja..braća kaže da sam turkinjadzango wrote:Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:
zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tome
čardak efendija wrote:ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
Tako su Hrvati i nastali. Pametni su pobjegli u Srbiju, a glupani poput tebe ostali, i sad viču da su Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
to su one katoličke pičke, ja govorim za nas srbe!dzango wrote:Ne bre. Onda postane Papa. Jebeš malo i porodici i tako.čardak efendija wrote:svetac će da bude ako bude jebo devojčice od osam godina, samo tako može među svetitelje Srpske Pravoslavne Crkve!dzango wrote:Ako dobiješ ban, još ćeš da budeš i mučenik. Sutra svetac, ko zna.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Nije grijeh psovati četnike, to je izraz domoljublja.
ja smem svašta kad se naroljam rakije ko i svaki srbin, nema hrabrijih ljudi i ratnika od nas kad se naroljamo rakije i konjaka!dzango wrote:Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:
Aaa...mudracdzango wrote:On to zbog onoga: Turkinja se pred džamijom klela da je samo Srbina volela. Računa da ne znap pa da te prevari.Noor wrote:Mogu ja..braća kaže da sam turkinjadzango wrote:Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:
Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.
Guest- Guest
ja se pomolim svetom milutinu da me spasi od te napasti!dzango wrote:Crveni pusti Tompsona i odmah se vrati da bude Hrvat. Onda ode da sam sebe prijavi. Šta ti pustiš?čardak efendija wrote:mi smo srbi svi glupi i nemamo duhacrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!crvenkasti wrote:
ja sam srbin budalo, ti vičeš da si hrvat a da su rvati nastali od srba to stoji svetoga mi milutina ako lažem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
Tako su Hrvati i nastali. Pametni su pobjegli u Srbiju, a glupani poput tebe ostali, i sad viču da su Hrvati.
crveni u autobiografskom moodu..:Dčardak efendija wrote:ja sam srbin budalo, ti vičeš da si hrvat a da su rvati nastali od srba to stoji svetoga mi milutina ako lažem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
sad je srbin, vidiš da je izgubio kontrolu i pobego, verovatno će se sabrati i pobeći kod katoličkih popova da ga opet pokrste!maggie13 wrote:crveni u autobiografskom moodu..:Dčardak efendija wrote:ja sam srbin budalo, ti vičeš da si hrvat a da su rvati nastali od srba to stoji svetoga mi milutina ako lažem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!crvenkasti wrote:
Jebiga, ustaše ostaju pičke i kada se naroljaju. Napredovao si. Možda jednom skupiš muda i trezan.čardak efendija wrote:ja smem svašta kad se naroljam rakije ko i svaki srbin, nema hrabrijih ljudi i ratnika od nas kad se naroljamo rakije i konjaka!dzango wrote:Tako ustaše. Pitaj Vuka i ostale. I ti bi prijavio ali ne smeš da ne bi ispao Hrvat.čardak efendija wrote:zašto da nas prijave? mi srpska posla radimo, jebemo kevu jedan drugome i koga boli kurac za to?dzango wrote:Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:
Bolje nego Stepincu, kao kada si bio Hrvat.čardak efendija wrote:ja se pomolim svetom milutinu da me spasi od te napasti!dzango wrote:Crveni pusti Tompsona i odmah se vrati da bude Hrvat. Onda ode da sam sebe prijavi. Šta ti pustiš?čardak efendija wrote:mi smo srbi svi glupi i nemamo duhacrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
Nisi, vidiš kako ti je lepo bilo dok si psovao i vređao, tada je srpstvo iz tebe izašlo i nemoj se prepuštati više tom ustašluku koje su u tebe nasilu ubacili pokrštavanjem!
2014-04-19
Malo Tompsona sa Jutjuba čuda čini. Nemoj slučajno da se zajebeš i pustiš. Onda ti ode u kurac skroz. Opet ćeš i trešten pijan da budeš pička.čardak efendija wrote:sad je srbin, vidiš da je izgubio kontrolu i pobego, verovatno će se sabrati i pobeći kod katoličkih popova da ga opet pokrste!maggie13 wrote:crveni u autobiografskom moodu..:Dčardak efendija wrote:ja sam srbin budalo, ti vičeš da si hrvat a da su rvati nastali od srba to stoji svetoga mi milutina ako lažem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!
2014-04-19
vratit ce se kao Hrvat ;Pčardak efendija wrote:sad je srbin, vidiš da je izgubio kontrolu i pobego, verovatno će se sabrati i pobeći kod katoličkih popova da ga opet pokrste!maggie13 wrote:crveni u autobiografskom moodu..:Dčardak efendija wrote:ja sam srbin budalo, ti vičeš da si hrvat a da su rvati nastali od srba to stoji svetoga mi milutina ako lažem!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
ne mogu ja to, to možemo mi srbi samo ako smo pokršteni od katoličkih popova!
2014-04-12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 9 of 12