a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
znam, vidim...najjaca mrznja od najjace ljubavi :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Nije grijeh psovati četnike, to je izraz domoljublja.
Krv mi je uzavrela, majku mu jebem četničku ...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ako dobiješ ban, još ćeš da budeš i mučenik. Sutra svetac, ko zna.crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
hahacrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Ja sam Hrvat, majmune, sve ti se pobrkalo.
Guest- Guest
pa nije ali to su domoljubi maznuli od nas srba i ti si sad sve bliže cilju koji sam zacrto, kad završim sa tobom i postaneš opet pravi srbin presti ćeš ko mače u rukama gospodara :)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Ko pre devojci...maggie13 wrote:cija je ono djevojka koja rano rani.....:Ddzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
2014-04-12
dzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:
Stavim tebe na glavu i pravim se važan. Bolje biti kurac nego probušeni kurton.
Jebeš mi sve, zaslužio si da budeš admin na forumu. Barem.
Ja bih ga metnuo u Hrvatsku Vladu, ako već nije tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
to je samo zunak da prelaziš na dark sajd moj jang padavanecrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:
Ništa nisam razumio. Aj napiši opet, al polako...
nesretnici..kod ovih sto mogu birat, ne vazi :Ddzango wrote:Ko pre devojci...maggie13 wrote:cija je ono djevojka koja rano rani.....:Ddzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
2014-04-12
Ne znam. Ovde obično Hrvati prijavljuju i tužakaju se adminima.čardak efendija wrote:zašto da ga prijavi???? čovek piše svoje mišljenje a i sve je to u sklopu obuke mog jang padavana, mora se skroz prepustiti srpstvu da teče kroz njega kao rakija kroz grlo i vidiš da je sve bliže tomedzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Pupovca za potpredsjednika..prvog :Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:
da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!
2014-04-12
Da predstavlja Srbe?crvenkasti wrote:dzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:
da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!
2014-04-19
malo sam te korigovo, samo navalicrvenkasti wrote:maggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
srpska Krv mi je uzavrela, majku mu jebem četničku ...
... sam u nju upada. Kod probirača nema jebača.maggie13 wrote:nesretnici..kod ovih sto mogu birat, ne vazi :Ddzango wrote:Ko pre devojci...maggie13 wrote:cija je ono djevojka koja rano rani.....:Ddzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
2014-04-19
hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.
Guest- Guest
dvije srece grabi ^_~dzango wrote:... sam u nju upada. Kod probirača nema jebača.maggie13 wrote:nesretnici..kod ovih sto mogu birat, ne vazi :Ddzango wrote:Ko pre devojci...maggie13 wrote:cija je ono djevojka koja rano rani.....:Ddzango wrote:
Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.
2014-04-12
ne treba ovdje sankcionisanje :DNoor wrote:hihi...ma bjež, kakav ban, jelda!?maggie13 wrote:efendija u elementu..;PNoor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:
2014-04-12
mi srbi smo takvi, crveni je bio staložen dok je bio ustaša a vidi ga sad, srpska krv proradila i nema sd natrag, neće biti popova da ga ovaj put poliju svetom vodom i nekom masti po čelu!Noor wrote:planuo ko šibicamaggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
go crveni, gooooo...ne daj muuucrvenkasti wrote:maggie13 wrote:lako te isprovocirat B-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još da nađemo nekog Hrvata na temi da te prijavi. Megi neće, ona je naša.crvenkasti wrote:Jebo ti Turčin mater.
Krv mi je uzavrela, majku mu jebem četničku ...
Guest- Guest
Možda je efendija Željko Jovanović?
On se hvalio da je Srbin, ali da mu je sin Hrvat.
On se hvalio da je Srbin, ali da mu je sin Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
preporuči me slobodno samo ne znam oću li to moći jer sam glupi srbindzango wrote:Volim ove ustaše što glume Tuđmanove Srbe. Nešto kao Hrvatska pravoslavna crkva.čardak efendija wrote:pa mi jesmo glupani i kukavice ali ste vi za nas nešto najgore što je turska pička rodila, zaboli ste nam nož u leđa kad nam je bilo najpotrtebnije, ima tu istorijske ironije, tako ste i hrišćanskoj vojsci zabili nož u leđa kod nikopolja! valjda ćemo i mi jedini pravi srbi nekada doći pameti i odjebati vas prekodrinske jajare za sva vremena!dzango wrote:Koga? Da branim ustaše i kurtone? Pa vi i jeste da vas se natakne. Što si ti pukao, druga je stvar.čardak efendija wrote:da si bio hrabar da dođeš da nas braniš možda bi i mogao to raditi no kako si jajara prekodrinska jasno je da to samo sebi možeš da radiš glupane prekodrinski!dzango wrote:
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 7 of 12