Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
ok, al onda su ti ciljevi u kolizijimate wrote:Cijeli moj život se svodi na rad na sebi...Učiti...znati...aben wrote:jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Zbog čega si daješ za pravo, znati više od mene?aben wrote:ok, al onda su ti ciljevi u kolizijimate wrote:Cijeli moj život se svodi na rad na sebi...Učiti...znati...aben wrote:jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
Guest- Guest
to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
2014-04-16
A, što je s domaćim?aben wrote:to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
Guest- Guest
kako misliš pravo, valjda, zbog čeg mislin da znun više otebe?mate wrote:Zbog čega si daješ za pravo, znati više od mene?aben wrote:ok, al onda su ti ciljevi u kolizijimate wrote:Cijeli moj život se svodi na rad na sebi...Učiti...znati...aben wrote:jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
pa, stariji sun pa sun imo više vrimena, muški sun pa imun više vrimena, unda ti si puno puti rekla da ti je cilj ča manje znati... i tako.
2014-04-16
kako to misliš?mate wrote:A, što je s domaćim?aben wrote:to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
2014-04-16
nemoj da te speareshaker vidi da to rečeš:)mate wrote:Sve je relativno.
Bitna je uvijek veća vrijednost...
2014-04-16
Pa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:kako to misliš?mate wrote:A, što je s domaćim?aben wrote:to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
Guest- Guest
Hahahhaha..priznati ću ti.aben wrote:nemoj da te speareshaker vidi da to rečeš:)mate wrote:Sve je relativno.
Idealna kombinacija za rasprave su mi: Ti (dakako, moj favorite), zatim Sli, pa Levi :) Imam osjećaj da bih uživala :)
Guest- Guest
Dakako, ja i Kic, se otimamo oko mjesta na kauču :)kic wrote:
koji žut mjesec vani
Guest- Guest
ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:iPa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:kako to misliš?mate wrote:A, što je s domaćim?aben wrote:to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
ali, to je samo u početku, sa sun se inako odviko od pizdarija:)
2014-04-16
Nekako sumnjam ;)aben wrote:ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:iPa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:kako to misliš?mate wrote:A, što je s domaćim?aben wrote:to više vridi za merikunce...al jo sun moro pojti ća s glutena, majko isusova di ga sve imo...ne morin poisti nišće industrijski obradjeno; ako sun glodan negdi vunka, sve ča morin poisti je banana:)
Guest- Guest
gang bangmate wrote:Hahahhaha..priznati ću ti.aben wrote:nemoj da te speareshaker vidi da to rečeš:)mate wrote:Sve je relativno.
Idealna kombinacija za rasprave su mi: Ti (dakako, moj favorite), zatim Sli, pa Levi :) Imam osjećaj da bih uživala :)
2014-04-16
a govorin ti.mate wrote:Nekako sumnjam ;)aben wrote:ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:iPa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:kako to misliš?mate wrote:
A, što je s domaćim?
neki dun sun otkri da argeta nemo glutena, i navoli sun kako munjin,
ali, ni mi bilo kako nekad. znoš da je nis ni poi do kraja- sudbina koju nijena paštera do sa ni doživila.
2014-04-16
Prerano je...svi se vraćamo počecima :)aben wrote:a govorin ti.mate wrote:Nekako sumnjam ;)aben wrote:ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:iPa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:
kako to misliš?
neki dun sun otkri da argeta nemo glutena, i navoli sun kako munjin,
ali, ni mi bilo kako nekad. znoš da je nis ni poi do kraja- sudbina koju nijena paštera do sa ni doživila.
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50