Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
kad gledam zapravo, i nekako, stvari ne stoje tako dobro kad se malo zagrebe, voće nam proljetos ubio mraz, ljetne sparine su od vrtla napravile saharu, pilad su sva pokrepala ništa od next generation, vode ponekad nestaje i požari vrludaju Dinarom, da ne spominjem ove sparine od kojih ne možeš ništa raditi po cijeli dan zapravo.. da čovjek nema Interspar/Lidl i stalnu rentu, glad i pomor..
Pa nisam baš sigurna u to.kic wrote:
kad gledam zapravo, i nekako, stvari ne stoje tako dobro kad se malo zagrebe, voće nam proljetos ubio mraz, ljetne sparine su od vrtla napravile saharu, pilad su sva pokrepala ništa od next generation, vode ponekad nestaje i požari vrludaju Dinarom, da ne spominjem ove sparine od kojih ne možeš ništa raditi po cijeli dan zapravo.. da čovjek nema Interspar/Lidl i stalnu rentu, glad i pomor..
Iz više razloga:
- povrće sami možemo uzgojiti za vrijeme, kad im je, jel i pripremiti za zimnicu
- od voća, također možemo, praviti ukusne slastice
Najlakše je biti lijen, okriviti vrijeme, i kupovati u trgovačkim centrima. Dakako, ukoliko imaš novaca za to. Ja bih najradije svaki dan naručivala ručak iz nekog restorana, al, jbg. ne mogu :)
Guest- Guest
na vrijeme? mraz ubio u 4mj voće jedne noći u cijelom kraju.. a vrto je već početkom 7mj bilo mrtvo unatoč zalijevanju svakodnevnom..
Kod mene, svake godine, jedna vrsta uvijek rodi. Ove godine,. marelice kao lude rodile..Ahh, ukusnog li pekmeza. Trešnje, bile za izvoz. Šljive i višnje slabije. Dunje su pune. Lješnjaka, ima za kupiti da ću poludjeti :)
Što se tiče vrta...kod mene sve fantastično. Do sada već 33 litre kuhane rajčice, a još zrije... Svega ima...
Ne možeš to, malo hoću, malo mi se ne da :)
Što se tiče vrta...kod mene sve fantastično. Do sada već 33 litre kuhane rajčice, a još zrije... Svega ima...
Ne možeš to, malo hoću, malo mi se ne da :)
Guest- Guest
Imam bunar :)kic wrote:
reci lijepo, imaš izravan priključak na Vuku i plastenik..
Guest- Guest
Ima svega, doista u vrtu. A svake godine neke voćke rode..Imam oko 90 komada, raznovrsnih.
Bila sam lijena za posaditi jesenjski kupus, i to ću kupiti za ukesiliti pa fina, zimska sarma, dom omiriše :)
Bila sam lijena za posaditi jesenjski kupus, i to ću kupiti za ukesiliti pa fina, zimska sarma, dom omiriše :)
Guest- Guest
90 komada i ti to zoveš vrtlon?
:)
2014-04-16
Ne, ja sam supergirl i sve me zanima i volim znati. A, najviše od svega volim biti produktivna :)kic wrote:
zato i ne tražiš posao jer imaš hrane..
Guest- Guest
To je voćnjak :)aben wrote:90 komada i ti to zoveš vrtlon?
Povrtnjak je drugo, taman da mogu lijepo ga uzdržavati :)
Guest- Guest
reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
2014-04-16
Taština po tebi znači ulagati u sebe?aben wrote:reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
Guest- Guest
Većinu podijelim, i to mi je najveći gušt :)kic wrote:
treba ti uzet hranu i dat djeci.
Guest- Guest
Živim u Slavoniji rodnoj...radim i na zemlji plodnoj. Nešto za zimnicu imam. Ali režije, davanja me ubiju...Za to, bez posla i papirnate valute, nemam...
Guest- Guest
ne, taština je uzimanje posla siromašnoj djeci, dok tebi šoldi ne tribaju, nego želiš samo zadovoljiti svoju predodžbu o sebi ko službenici na sudu, piti kafu i ćaskati po hodnicima prisilnih ustanova.mate wrote:Taština po tebi znači ulagati u sebe?aben wrote:reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
2014-04-16
Aha!aben wrote:ne, taština je uzimanje posla siromašnoj djeci, dok tebi šoldi ne tribaju, nego želiš samo zadovoljiti svoju predodžbu o sebi ko službenici na sudu, piti kafu i ćaskati po hodnicima prisilnih ustanova.mate wrote:Taština po tebi znači ulagati u sebe?aben wrote:reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
I ti liberal?
Fašist!
Što ti zapravo potićeš u skladu s svojim postom?
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50