Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
O tome ja oduvijek govorim. Što čovjek manje zna, to je sretniji i zadovoljniji...
Guest- Guest
Je, al to je u ovoj godini možda drugi natječaj u mojoj županiji...aben wrote:mate wrote:Dijelimo iste osjećaje, samo što sam postala ogorčena zbog nezaposlenosti ali ovaj tjedan se prijavljujem na natječaj iako nekako ne polažem nade jer nemam nikakvu vezu. Morati ću učiti materiju koju nisam do sada, no ni to mi nije teško. Ali ajde, barem je otvoren natječaj :)aben wrote:svaki put ka dobiješ didaktični napadaj na društvenoj mreži, ostane gorki okus.
jo sun sebi uze denkverbot i mativku za rutinsku razbibrigu, i morin ti reći da se uopće više ne sićun da sun imo facebuk, kamoli da mi fali..
meni se čini da tebi dobro gre i bez posla, nemoj se identificirati krez poso.
ako je to državni poso, neš ga dobiti.
Ma, ne ide mi dobro. Zima dolazi, hvata me panika...
Guest- Guest
Ako ih pokažem, face ti i neće trebati:Dkic wrote:
izbrisat ću fejs ako mate pokaže joške
Ma, vid malog što se raspojasao :)
Guest- Guest
Ne znam zbog čega mi se stvorila slika psića u pubertetu ( i njegovih radnji :))kic wrote:
zaš mi neb trebao? :D
ma, morao sam probati :^^
Guest- Guest
mate wrote:Ne znam zbog čega mi se stvorila slika psića u pubertetu ( i njegovih radnji :))kic wrote:
zaš mi neb trebao? :D
ma, morao sam probati :^^
ma ca? trče za svojim repom? :^^
Sve je dobro dok trce za svojim repom. Problem nastaje kada postanu naskocni :)
Guest- Guest
A ja cekam na vas i Abendov prijedlog :)
Kako redovito pratim portal liberal.hr, tako ponavljam gradivo od prije par godina kojim nas je Abend ucio :)
Kako redovito pratim portal liberal.hr, tako ponavljam gradivo od prije par godina kojim nas je Abend ucio :)
Guest- Guest
kad gledam zapravo, i nekako, stvari ne stoje tako dobro kad se malo zagrebe, voće nam proljetos ubio mraz, ljetne sparine su od vrtla napravile saharu, pilad su sva pokrepala ništa od next generation, vode ponekad nestaje i požari vrludaju Dinarom, da ne spominjem ove sparine od kojih ne možeš ništa raditi po cijeli dan zapravo.. da čovjek nema Interspar/Lidl i stalnu rentu, glad i pomor..
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50