Denkverbot
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Aha!aben wrote:ne, taština je uzimanje posla siromašnoj djeci, dok tebi šoldi ne tribaju, nego želiš samo zadovoljiti svoju predodžbu o sebi ko službenici na sudu, piti kafu i ćaskati po hodnicima prisilnih ustanova.mate wrote:Taština po tebi znači ulagati u sebe?aben wrote:reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
I ti liberal?
Fašist!
Što ti zapravo potićeš u skladu s svojim postom?
Guest- Guest
Ili želiš reći: kukajte dok nemajte posla i ništa ne radite?! Okrivite državu za svoju lijenost, čekajte socijalnu pomoć..što već?!
Guest- Guest
a?mate wrote:Aha!aben wrote:ne, taština je uzimanje posla siromašnoj djeci, dok tebi šoldi ne tribaju, nego želiš samo zadovoljiti svoju predodžbu o sebi ko službenici na sudu, piti kafu i ćaskati po hodnicima prisilnih ustanova.mate wrote:Taština po tebi znači ulagati u sebe?aben wrote:reko sun jo da je ona potkovana, godinu dun čeko poso u struci, znočida jok poso ne tribo zbog šoldi nego zbog taštine
I ti liberal?
Fašist!
Što ti zapravo potićeš u skladu s svojim postom?
2014-04-16
pa konzum u tvojoj pripizdini troži blagajnicu, zoč se ne joviš?mate wrote:Meni šoldi trebaju, jer za ono za što ne trebaju, potrudim se...
2014-04-16
kako?mate wrote:Fašist si!
Od liberala od tebe ni L!
2014-04-16
Čak niti tamo ne traže....aben wrote:pa konzum u tvojoj pripizdini troži blagajnicu, zoč se ne joviš?mate wrote:Meni šoldi trebaju, jer za ono za što ne trebaju, potrudim se...
Ali, čovjek ima svoje ciljeve, nade..i ako ne uspiju u tome, ne posustaju, kreće dalje..
Last edited by mate on 6/8/2017, 20:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
Izruguješ mi se jer u nedostatku posla imam zemlju koju radim...aben wrote:kako?mate wrote:Fašist si!
Guest- Guest
oću reći da ni ne išćeš drugi poso, samo čekoš sinekuru. ča je to ko ne taština?mate wrote:Čak niti tamo ne traže....aben wrote:pa konzum u tvojoj pripizdini troži blagajnicu, zoč se ne joviš?mate wrote:Meni šoldi trebaju, jer za ono za što ne trebaju, potrudim se...
Ali, čovjek ima svoje ciljeve, nade..i ako ne uspiju u tome, ne posustaju, kreću dalje..
2014-04-16
izrugujen se jer sun porugljivac, ali to nemo nikakove veze is fašizmun.mate wrote:Izruguješ mi se jer u nedostatku posla imam zemlju koju radim...aben wrote:kako?mate wrote:Fašist si!
2014-04-16
Što reći čovjeku koji omalovažava svaki trud osim onog koji on ulaže u nešto?aben wrote:oću reći da ni ne išćeš drugi poso, samo čekoš sinekuru. ča je to ko ne taština?mate wrote:Čak niti tamo ne traže....aben wrote:pa konzum u tvojoj pripizdini troži blagajnicu, zoč se ne joviš?mate wrote:Meni šoldi trebaju, jer za ono za što ne trebaju, potrudim se...
Ali, čovjek ima svoje ciljeve, nade..i ako ne uspiju u tome, ne posustaju, kreću dalje..
Što reći o čovjeku, koji nije u mogućnosti shvatiti, razdvojiti čovjekovo stanje.
Što reći o čovjeku, kojem je najlakše uz posao koji godinama obavlja omalovažavati sve ostale, koji su na ugovorima na određeno, poslije koji se trude ne upasti u apatiju?
Što reći o čovjeku, kojem nije bitno zvanje, znanje, niti trud uložen u to?
Što reći o čovjeku, koji se smije, osobi koja je ulagala u sebe, u znanje....i radi nešto izvan svoga zvanja?
Što reći o čovjeku, kojemu je tuđa muka, njegova energija...?!
Guest- Guest
kakov trud, slanje molbi?mate wrote:Što reći čovjeku koji omalovažava svaki trud osim onog koji on ulaže u nešto?aben wrote:oću reći da ni ne išćeš drugi poso, samo čekoš sinekuru. ča je to ko ne taština?mate wrote:Čak niti tamo ne traže....aben wrote:pa konzum u tvojoj pripizdini troži blagajnicu, zoč se ne joviš?mate wrote:Meni šoldi trebaju, jer za ono za što ne trebaju, potrudim se...
Što reći o čovjeku, koji nije u mogućnosti shvatiti, razdvojiti čovjekovo stanje.
Što reći o čovjeku, kojem je najlakše uz posao koji godinama obavlja omalovažavati sve ostale, koji su na ugovorima na određeno, poslije koji se trude ne upasti u apatiju?
Što reći o čovjeku, kojem nije bitno zvanje, znanje, niti trud uložen u to?
Što reći o čovjeku, koji se smije, osobi koja je ulagala u sebe, u znanje....i radi nešto izvan svoga zvanja?
Što reći o čovjeku, kojemu je tuđa muka, njegova energija...?!
pa, jo sun bi u tomu stanju, misli sun da tribun biti ono ča sun završi, godinmi sun to misli. unda sun shvati da je to sranje i sad svima preporučujen da se ne školuju i da ne gubu vrime.
ovo treto ne razumin
reko bi da je to osviješten čovik.
reko bi da je porugljivac.
reko bi da se more napuniti svuder
2014-04-16
Želim reći, čovjek dok je živ treba raditi na sebi. Bio to in ili out rad. Uvijek djelovati produktivno, jer ako si intelektualac i radiš kao seljak, barem znaš da si dao sve od sebe..i dati ćeš...
Guest- Guest
jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
2014-04-16
Cijeli moj život se svodi na rad na sebi...Učiti...znati...aben wrote:jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
Guest- Guest
ok, al onda su ti ciljevi u kolizijimate wrote:Cijeli moj život se svodi na rad na sebi...Učiti...znati...aben wrote:jel ti znoš da je roditi na sebi upravo suprotno od onoga ča ti sebi priželjkuješ?
2014-04-16
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50