Denkverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
Prerano je...svi se vraćamo počecima :)aben wrote:a govorin ti.mate wrote:Nekako sumnjam ;)aben wrote:ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:iPa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..aben wrote:
kako to misliš?
ali, to je samo u početku, sa sun se inako odviko od pizdarija:)
neki dun sun otkri da argeta nemo glutena, i navoli sun kako munjin,
ali, ni mi bilo kako nekad. znoš da je nis ni poi do kraja- sudbina koju nijena paštera do sa ni doživila.
Guest- Guest
Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
Guest- Guest
za ča je rano?mate wrote:Prerano je...svi se vraćamo počecima :)aben wrote:a govorin ti.mate wrote:Nekako sumnjam ;)aben wrote:ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.mate wrote:i
Pa ne kupovati, već praviti i kruh i sve ostalo, bezglutensko..
ali, ni mi bilo kako nekad. znoš da je nis ni poi do kraja- sudbina koju nijena paštera do sa ni doživila.
2014-04-16
kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
2014-04-16
Za odustajanje :)aben wrote:za ča je rano?mate wrote:Prerano je...svi se vraćamo počecima :)aben wrote:a govorin ti.mate wrote:Nekako sumnjam ;)aben wrote:
ni problijem u kruvu, nego u tomu ča je teško nojti proizvod di nemo glutena.
Od besilizglutenske paštete. Imaš li još koju u vidu? :)
Treba sve probati, dakako :) No, uvijek se vratiš na početak :)
Guest- Guest
Znaš, možeš mi se smijati i što već želiš, ali smatram se većim liberalom nego ti...aben wrote:kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
Guest- Guest
mate wrote:Znaš, možeš mi se smijati i što već želiš, ali smatram se većim liberalom nego ti...aben wrote:kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
taština
Bit će, da! :)kic wrote:mate wrote:Znaš, možeš mi se smijati i što već želiš, ali smatram se većim liberalom nego ti...aben wrote:kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
taština
Guest- Guest
no, im done with that shit.mate wrote:Za odustajanje :)aben wrote:za ča je rano?mate wrote:Prerano je...svi se vraćamo počecima :)aben wrote:a govorin ti.mate wrote:
Nekako sumnjam ;)
Od besilizglutenske paštete. Imaš li još koju u vidu? :)
Treba sve probati, dakako :) No, uvijek se vratiš na početak :)
2014-04-16
to je zoto jer ne tnoš ča nekoga konstituiro liberalon;mate wrote:Znaš, možeš mi se smijati i što već želiš, ali smatram se većim liberalom nego ti...aben wrote:kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
to ni pristojnost, uvidjavnost, nebeštimonje i sl pizdarije. ti ne moreš biti liberal jer biš spašavala bolesnu dječicu.
2014-04-16
Ako je to jedina stvar zbog koje ne bih bila liberalom, onda me sram se i zvati tim imenom.aben wrote:to je zoto jer ne tnoš ča nekoga konstituiro liberalon;mate wrote:Znaš, možeš mi se smijati i što već želiš, ali smatram se većim liberalom nego ti...aben wrote:kakov smjer?mate wrote:Ali..ti..i ovaj smijer...ne idete mi zajedno....Ma, koliko intelektualan bio...
to ni pristojnost, uvidjavnost, nebeštimonje i sl pizdarije. ti ne moreš biti liberal jer biš spašavala bolesnu dječicu.
Guest- Guest
Kaže Abend, onako nadmeno, dovoljno mu je.
Dragi moj, nikada nije dovoljno :)
Guest- Guest
ne, to je princip.
nego, jne sićun se jes li te pito...
da moreš spasiti celi svit od sigurne smrti, tako ča ubiješ jedno dite, bi li ga ubila?
da moreš spasiti celi svit od sigurne smrti, tako ča ubiješ jedno dite, bi li ga ubila?
2014-04-16
ča da mi je dovoljno?mate wrote:Kaže Abend, onako nadmeno, dovoljno mu je.
2014-04-16
Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
Tko ti garantira sigurnu smrt?
Guest- Guest
Išta? :)aben wrote:ča da mi je dovoljno?mate wrote:Kaže Abend, onako nadmeno, dovoljno mu je.
Guest- Guest
Da ne budem prezagonetna:)
Napisao si da ti je dovoljno pisanje tu..no, i ja i ti, i svi, poreknemo misao :)
Napisao si da ti je dovoljno pisanje tu..no, i ja i ti, i svi, poreknemo misao :)
Guest- Guest
ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
Tko ti garantira sigurnu smrt?
2014-04-16
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50