ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska stvarnost

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Go down

Hrvatska stvarnost - Page 5 Empty Re: Hrvatska stvarnost

Post by kic 24/7/2017, 09:38

dzaba se pozivate na pravilnike i zakone, oni su i napisani manifesti za pljacku..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 09:43

Leviathan2 wrote:cardaklije, sto drugo reci,
devastirali su obalu a sad ce i plitvice,
jbte koja perverzija od drzave
čardaklije nisu bili na vlasti 2014.

Gnječ wrote:
Metiiiildaaa tvoji čardaklije grade dođi gukni koju kokodači malo metiiildaaa...
presmiješan si u svojoj pokvarenosti

Gnječ wrote:nema ni ere bosanČere nema ni šejkera ni vučine nema čardak stručnjaka sve inženjeri i doktori...
kakve veze oni imaju s milanovićevom vladom?

Gnječ wrote:ali Čardaku je TITO kriv treba se obračunat sa trgovima i ulicama jer TITO koči rvat'ne nikako nemogu naprijed dok ne riješe 1945. godinu u svoju korist pa ako neće milom onda će oni silom. a dok se to ne riješi boli ih kurac za Plitvička jezera. šta je to? malo vode i dva tri jezera ko ga jebe napravit ćemo bazene od betona ko u Las Vegasu.
malo provjeri podatke, pa se obrati Taritašici i Milanoviću

Gnječ wrote:
ma znaju čardaklije to su oni još kao titovi omladinci gledali u jugoslavenskim kinima američke filmove. u americi sve izbetonirano znači to valja misli se omladinac Ero bosanČero dok je grickao čips u bioskopu i onda upisao tečaj za betonsku mješalicu u Ljubljani.
:^0

Gnječ wrote:
ma čardak ti je to naučila je muljat i glumatat još u doba SFRJ kad je bila knjigovođa i krala novac.
:^0

Pinochet wrote:
priznaješ samo sud bosansko-vlaškog čardaka
evo i malog od asile :D

debotoijusto wrote:
cekaj malo beton i ovo ?
Zoki bi ti rekao...zar i ti sine Brute :^0

uglavno, sami sebi se svi od reda usrali u saru...klap-klap
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 09:45

kic wrote:
dzaba se pozivate na pravilnike i zakone, oni su i napisani manifesti za pljacku..

I što ćemo učiniti po tom pitanju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2017, 09:51

slidingdoorsoperator wrote:
kic wrote:

zapalit hidroelektrane i rodjine bagere nabit na njihov nos u zagrebacki kvartic..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 09:52

kic wrote:
ej, nemoj izokretat kic...ni na što se ja ne pozivam, jer prostorni plan je katastrofa! ja sam samo postavila linkove da se vidi da je devastacija legalna, a legalizirao je nije čardak, koliko god se ekipa trudila rigati...
ali, za razliku od gnjecavog i njegove bulumente čergara, kojima čardak danima izlazi iz labrnja, pa čak prosipaju i notorne idiotizme vežući metildu za problematiku teme, za mene u konačnici uopće nije bitno tko je i čija vlada tu devastaciju i katastrofu dozvolila i ozakonila! to je kriminal u svakom slučaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 09:53

kic wrote:
kic wrote:

zapalit hidroelektrane i rodjine bagere nabit na njihov nos u zagrebacki kvartic..

I završiti u zatvoru?
Ili ipak leći pred bagere skupa s braniteljima pa nek grade ako mogu?
Ali to neki ovdje ne bi učunili ni za živu glavu. Ne vole ljudi davati podršku ustašama na bilo koji način pa makar Plitvice propale.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 24/7/2017, 09:55

Noor wrote:
kic wrote:
ej, nemoj izokretat kic...ni na što se ja ne pozivam, jer prostorni plan je katastrofa! ja sam samo postavila linkove da se vidi da je devastacija legalna, a legalizirao je nije čardak, koliko god se ekipa trudila rigati...
ali, za razliku od gnjecavog i njegove bulumente čergara, kojima čardak danima izlazi iz labrnja, pa čak prosipaju i notorne idiotizme vežući metildu za problematiku teme, za mene u konačnici uopće nije bitno tko je i čija vlada tu devastaciju i katastrofu dozvolila i ozakonila! to je kriminal u svakom slučaju.

nego ki nego čardak

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 09:57

kic wrote:
kic wrote:

I završiti u zatvoru?
Ali to neki ovdje ne bi učunili ni za živu glavu. Ne vole ljudi davati podršku ustašama na bilo koji način pa makar Plitvice propale.
branitelji protestiraju, ali forumski dušebrižnici nemaju riječi podrške ili hvale, nego razvaljuju..u stvari misle da razvaljuju temu, a jadni u svom jadu promašili su ceo futbal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2017, 10:00

kic wrote:
kic wrote:

I završiti u zatvoru?

pa konkretno sam protestirao kad su htjeli na Krcicu napraviti hidroelektranu, bila je akcija, fotografiranje od medija, i sve je sprijeceno, ili barem odgodjeno, tako da ja imam cist obraz, a ti?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:01

Noor wrote:branitelji protestiraju, ali forumski dušebrižnici nemaju riječi podrške ili hvale, nego razvaljuju..u stvari misle da razvaljuju temu, a jadni u svom jadu promašili su ceo futbal.

Naravno. Pa nisu ludi da podrže ustaše. Ne bi to oni ni za živu glavu. Umjesto toga će se radije prvo temeljito onerediti, a onda uredno polizati svoju nečist i tako pokazati svoju temeljnu prirodu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:02

kic wrote:pa konkretno sam protestirao kad su htjeli na Krcicu napraviti hidroelektranu, bila je akcija, fotografiranje od medija,  i sve je sprijeceno, ili barem odgodjeno, tako da ja imam cist obraz, a ti?

Svaka čast.
Što ja?
Je li ovdje riječ o nekoj vrsti takmičenja čiji je obraz čistiji?
Nisam primjetio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2017, 10:04

Noor wrote:
kic wrote:

cardak je oznaka za klijentelisticki rodijacku mrezu ljudi koji zive na ukradenim novcima i kojima je moc i sila jedino sto trebaju, sve ostalo je forma, cardak je projekt parazita.. hrvatska i hrvatski narod je nesto drugo, trajnije i dublje, s hrvatima se identificiram, s cardakom ne..

moc je zapravo anarhija, ovo je anarhija sile

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 24/7/2017, 10:06

kic wrote:pa konkretno sam protestirao kad su htjeli na Krcicu napraviti hidroelektranu, bila je akcija, fotografiranje od medija,  i sve je sprijeceno, ili barem odgodjeno, tako da ja imam cist obraz, a ti?

Svaka čast.
Što ja?
Nisam primjetio.

pa govorite o nekima ovdje, mene ne prozivaj, ja sadrzaj ovog prosvjeda podrzavam, nije bitno tko se stavio ispred bagere iskreno, bitno da je netko..[/quote]
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by bora-corba 24/7/2017, 10:07

šatoraši su izabrali krivi momenat za ustanak, treba da pričekaju komuniste na vlasti pa pred izbore dizati barikade, onda bi im čardak došo na mezu u šator s kamerama
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:08

Noor wrote:branitelji protestiraju, ali forumski dušebrižnici nemaju riječi podrške ili hvale, nego razvaljuju..u stvari misle da razvaljuju temu, a jadni u svom jadu promašili su ceo futbal.

Naravno. Pa nisu ludi da podrže ustaše. Ne bi to oni ni za živu glavu. Umjesto toga će se radije prvo temeljito onerediti, a onda uredno polizati svoju nečist i tako pokazati svoju temeljnu prirodu.
divizija forumskih autokoprofaga će imati bogat obrok, sami su si ga pripremili s mnogo ljubavi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:10

kic wrote:pa govorite o nekima ovdje, mene ne prozivaj, ja sadrzaj ovog prosvjeda podrzavam, nije bitno tko se stavio ispred bagere iskreno, bitno da je netko..

Pa jasno je o kome govorim, ne znam kako si se ti tu sam ubacio. Ja te nisam spomenuo u tom kontekstu.
Da, bitno je da je netko legao pred bagere, ali je poanta u tome da neki ovdje neće podržati takvu akciju samo zato jer su to organizirali branitelji odnosno po njima "ustaše".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/7/2017, 10:11

Došlo mi da sam glup ko kurac.
Da napišem to?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:12

kic wrote:

Svaka čast.
Što ja?
Nisam primjetio.

pa govorite o nekima ovdje, mene ne prozivaj, ja sadrzaj ovog prosvjeda podrzavam, nije bitno tko se stavio ispred bagere iskreno, bitno da je netko..

u ovom slučaju ispred bagera je legao tzv. čardak.
u svojoj zlobi i silnom čemeru se Gnječavi&Co. mogu praviti da to ne vide koliko hoće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:12

bora-corba wrote:šatoraši su izabrali krivi momenat za ustanak

Ni jedan trenutak nije krivi kada je u pitanju borba za očuvanje nacionalnog parka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2017, 10:15

kic wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

cardak je oznaka za klijentelisticki rodijacku mrezu ljudi koji zive na ukradenim novcima i kojima je moc i sila jedino sto trebaju, sve ostalo je forma, cardak je projekt parazita.. hrvatska i hrvatski narod je nesto drugo, trajnije i dublje, s hrvatima se identificiram, s cardakom ne..

moc je zapravo anarhija, ovo je anarhija sile

aj, pa jasno je koga se ovdje proziva i na koga se to čardak referira.
al, kažem...srati ovoliko bez provjera informacija je više nego tragikomično.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bora-corba 24/7/2017, 10:17

bora-corba wrote:šatoraši su izabrali krivi momenat za ustanak

Ni jedan trenutak nije krivi kada je u pitanju borba za očuvanje nacionalnog parka.
krivi je jer sada nije vreme da im se s kamerama dolazi u posetu i prigrizne komad slanine, to mora da se radi pred izbore i to kad su jugokomunisti na vlasti, imali bi puno veću podršku i posetu, ovako se bore protiv kapitala i to u krivo vreme, pametnije im je da se bore za subnorovske privilegije nešta bi i ostvarili od toga
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics