Hrvatska stvarnost
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Hrvatska stvarnost
U kojem selu?ljubo1212 wrote:naravno da lažeš, ali slobodno demantiraj kakvim službenim podatkom, slobodno neka ti pomognu prijatelji
i namjerno nisam spominjao privatne kapacitete, kakve i sam imam, nego samo one u vlasništvu parka
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ortaci? Odlicno su lepojko. Pizon je valjda s tobom...ljubo1212 wrote:da parafraziram, lepi, idi bre srči pesak :)
kako ti ortaci? ovog pizzona ste i doslovce nataslačili
Podjebavanje. :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:već je bilo ovo, da si tuljan umisli kako je timaritelj, ali davno sam ukinuo srdelice
tu i tamo bacim navilak sijena, i sve 5
razmišljam se koji je motiv dolaska forumaša na forum?
konstruktivno sudjelovanje u raspravama? trollanje? podjebavanje? uništavanje svake normalne rasprave? hranjenje ega? crpljenje energije drugim forumašima? militantni klerofašizam? veličanje ustaštva? dokono uživanje u uhljebničkom ili penzionerskom životu? koji je motiv?
Učenje o hrvatskoj kulturi i običajima.Stanojko wrote:Podjebavanje. :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:već je bilo ovo, da si tuljan umisli kako je timaritelj, ali davno sam ukinuo srdelice
konstruktivno sudjelovanje u raspravama? trollanje? podjebavanje? uništavanje svake normalne rasprave? hranjenje ega? crpljenje energije drugim forumašima? militantni klerofašizam? veličanje ustaštva? dokono uživanje u uhljebničkom ili penzionerskom životu? koji je motiv?
2017-03-21
Vickasta si...Eva_ wrote:Učenje o hrvatskoj kulturi i običajima.Stanojko wrote:Podjebavanje. :)Gnječ wrote:ljubo1212 wrote:već je bilo ovo, da si tuljan umisli kako je timaritelj, ali davno sam ukinuo srdelice
Ljubo je to da piše: tuljani, srdelice, fosfor i omega 3.
Omega 3 se ne sjeti uvijek, samo kad je skoncentriran.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni je napisao da sam LEPAcrvenkasti wrote:Ljubo je to da piše: tuljani, srdelice, fosfor i omega 3.
2017-03-21
potisnuto sjećanje? a bio vam je dobar dok je nosio kostim pingvina :DStanojko wrote:Ortaci? Odlicno su lepojko. Pizon je valjda s tobom...ljubo1212 wrote:da parafraziram, lepi, idi bre srči pesak :)
kako ti ortaci? ovog pizzona ste i doslovce nataslačili
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
zato što nemreš biti i glupa i ružna,Eva_ wrote:Meni je napisao da sam LEPAcrvenkasti wrote:Ljubo je to da piše: tuljani, srdelice, fosfor i omega 3.
to bi bila prevelika božja kazna, bog ju je namijenio crvenkastom...moguće i gnječu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
To je on tebe htio zeznuti i reći ti da si četnik. Oni kažu 'lepa'.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nemrem, Bog je bil darežljiv, lepa i mudra.ljubo1212 wrote:zato što nemreš biti i glupa i ružna,Eva_ wrote:Meni je napisao da sam LEPAcrvenkasti wrote:Ljubo je to da piše: tuljani, srdelice, fosfor i omega 3.
to bi bila prevelika božja kazna, bog ju je namijenio crvenkastom...moguće i gnječu
2017-03-21
I Zagorci, zna on da sam Zagorka.crvenkasti wrote:To je on tebe htio zeznuti i reći ti da si četnik. Oni kažu 'lepa'.
2017-03-21
ljubo1212 wrote:zato što nemreš biti i glupa i ružna,Eva_ wrote:Meni je napisao da sam LEPAcrvenkasti wrote:Ljubo je to da piše: tuljani, srdelice, fosfor i omega 3.
da, a ja još i Hrvat...
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro da nisi katolik islamske vjeroispovijesti kao Haso.
2017-03-21
mandrilčino neodgojena, u svom beskonačnom primitivizmu, kad te se argumentirano dotuče, i kad ti od siline izazvanog bijesnila krene pjena na lajavu labrnju, obnevidiš i ništa drugo nisi u stanju nego vrijeđati i cviliti ko štakor kad mu štakorlovka prignječi kičmu. idiote sumanuti, nitko se na tebe ne nasađuje, nego raspravljamo o temi, a tebi je ponižavajuće priznati da nisi u pravu i da kriterije mijenjaš ko čarape, pa pokušavaš raspravu okrenuti na osobni nivo, pri čemu laješ ko ker na lancu.Gnječ wrote:Noor wrote:Zašto moje upise tako shvaćaš? ako pišeš i pri tome iznosiš krive podatke, posve je normalno da kad to čitam, da te dokumentima i argumentima i demantiram. To što si upravo ti najglasniji, pa tebi i odgovaram, trebao bi prihvatiti kao logičnu posljedicu, a ne sada cviliti o intencioznom preusmjeravanju teme, jer to nije istina.Gnječ wrote:Noor wrote:Dobro, već sam se uplašila da opet vičeš na mene :(Gnječ wrote:
ovim boldanim. aha kužim, ti vidjela caps lock i odmah mislila da ja urlam a ustvari mi se nije dalo stisnut opet tipku caps lock jer je vruće sparno žega i ne koristim bespotrebne pokrete ni gibanja, dakle krivo si zaključila CAPS LOCK je ostao jer mi se nije dalo isključit tipku. OK?
nemoj se uzrujavat, nisam ja tema ali vidim da si temu usmjerila svim silama na mene ni krivog ni dužnog, tema je devastacija N.P. Plitvičkih jezera. treba li hrvatima Plitvička jezera ili im je dovoljan Jarun, Bundek, fontane i pokoja lokva?
S druge strane, iz mojih se postova moj stav oko NP Plitvica i vidi. Općenito, uvijek se zauzimam za zaštitu i očuvanje prirode i životinja.
pa gle kučko, nasadila si se na mene optužujuči me da sam licemjer jer eto sad su mi branitelji ok a prije (čardak, čerga šatoraši) nisu i nazvao sam ih pravim imenom gdje se oni sami ideološki izjašnjavaju da su ustaše. dakle ti si jedan primjer uzela kao etalon za sve znači po tvom ili si s nama ili si protiv nas, a to samo govori o tvojoj mentalnoj ograničenosti i nadasve narcisoidnoj zlobnoj prirodi. a što se tiče prave prirode za to te zaboli pička kao i šejkera.
pseto pogano, laj ti i dalje....
Guest- Guest
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Povratak u stvarnost
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Koalicija između CDU-a i AfD-a - tabu ili stvarnost
» Stvarnost ateistickog komunizma u S. Koreji...........
» Erdogan jak na rijecima..a stvarnost nesto drugo
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Koalicija između CDU-a i AfD-a - tabu ili stvarnost
» Stvarnost ateistickog komunizma u S. Koreji...........
» Erdogan jak na rijecima..a stvarnost nesto drugo
Page 12 of 19