Povratak u stvarnost
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Povratak u stvarnost
https://www.facebook.com/zivizidd/videos/767156090056092/
lica i atmosfera za neki Dostojevskov roman
lica i atmosfera za neki Dostojevskov roman
Re: Povratak u stvarnost
" A što je sa zakonom čl 216 koji je izdala RH u kome piše da se građanima ne može isključiti voda i struja. Vidi li itko što se radi od ovoga jadnog naroda"
ako se ne more isključikt voda i struja, pa zoč unda biloki ploćo ti računi?
zoč ovi ljudi nisu plotili ča su iskonzumirali?
ako se ne more isključikt voda i struja, pa zoč unda biloki ploćo ti računi?
zoč ovi ljudi nisu plotili ča su iskonzumirali?
2014-04-16
možda nisu mogli?
opet se praviš glup, sad ćeš ti reć - ali zašto su konzumirali? vodu i struju ej? šta su trebali sami sebi isključiti kad su vidjeli da nemaju novaca ?
opet se praviš glup, sad ćeš ti reć - ali zašto su konzumirali? vodu i struju ej? šta su trebali sami sebi isključiti kad su vidjeli da nemaju novaca ?
postoji odluka ustavnog suda rh, koja kaže kako se struja, voda, plin i sl. ne mogu isključiti bez odluke suda...koliko vidim na uvodnoj poveznici, nazočan je sudski ovršitelj, što znači da postoji odluka suda, pa je dakle radnja provedena sukladno ustavu i zakonu...
Kako se ljudi ovako sjebu... Ja imam poznanika koji je potrošio hrpu struje. Lagano se nađe čovik, zamjeni pečat na brojilu i ćao dug i ćao hep
da, kojeg suda? da imaju dovoljno novaca da odu do vrhovnog suda srušila bi se i ta odluka kakva je praksa kod nas..Totenkopf wrote:postoji odluka ustavnog suda rh, koja kaže kako se struja, voda, plin i sl. ne mogu isključiti bez odluke suda...koliko vidim na uvodnoj poveznici, nazočan je sudski ovršitelj, što znači da postoji odluka suda, pa je dakle radnja provedena sukladno ustavu i zakonu...
Riplex wrote:Kako se ljudi ovako sjebu... Ja imam poznanika koji je potrošio hrpu struje. Lagano se nađe čovik, zamjeni pečat na brojilu i ćao dug i ćao hep
ovdje je općepoznata stvar da većina djelatnika hep-a uopće ne plaćaju struju koju potroše kod kuće, navodno čak neki na crno 'sređuju' svojim poznancima, prijateljima, ili za nadoknadu, da ni ti ne plaćaju ili da plaćaju manje, da brojilo sporije vrti i sl., imaju uhodane sheme...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Država traži svoje i ne bira sredstva da se naplati. Sirotinja je tu da plaća za one koji su na vlasti i iznad zakona. Ti nesretnici mogu zahvaliti hrvatskim političarima koji dobivaju 15-20 k HRK mjesečno a da ne moraju na posel niti doć i još im bahato mogu poručivati da je to "njihovo" i da s time mogu raditi kaj ih volja. Ljudi, pa i iz ove priče glasaju za takve. Dok im se ne kaže dosta dotada bu ovak.
Guest- Guest
Nek proda kucu ....pa će imat za platit struju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:da, kojeg suda? da imaju dovoljno novaca da odu do vrhovnog suda srušila bi se i ta odluka kakva je praksa kod nas..Totenkopf wrote:postoji odluka ustavnog suda rh, koja kaže kako se struja, voda, plin i sl. ne mogu isključiti bez odluke suda...koliko vidim na uvodnoj poveznici, nazočan je sudski ovršitelj, što znači da postoji odluka suda, pa je dakle radnja provedena sukladno ustavu i zakonu...
praksa vsrh je katastrofa, slažem se, postoje odluke pro et contra u identičnim pravnim stvarima, ali to je za sada tako, pravna država nema alternative...treba mijenjati zakone, suce, vlade, nema nam druge....
2014-04-14
Leglo kriminala u HR već 25 godina je HEP. Cijela obnova u ratu porušene infrastrukture, pouzdano znam kaj se događalo s donacijom Norveške vlade za elektrifikaciju istočne Slavonije, bila je dodatni "izvor" prihoda HEP-ovim direktorima. Ono, sami su dopisivali svote koje žele da stoje na ugovoru.Totenkopf wrote:Riplex wrote:Kako se ljudi ovako sjebu... Ja imam poznanika koji je potrošio hrpu struje. Lagano se nađe čovik, zamjeni pečat na brojilu i ćao dug i ćao hep
ovdje je općepoznata stvar da većina djelatnika hep-a uopće ne plaćaju struju koju potroše kod kuće, navodno čak neki na crno 'sređuju' svojim poznancima, prijateljima, ili za nadoknadu, da ni ti ne plaćaju ili da plaćaju manje, da brojilo sporije vrti i sl., imaju uhodane sheme...
Guest- Guest
Zna trošit jel a kad triba platit onda kuku živi zid kme kmeee kmeee
Vodi sine svoju ekonomiju malo bolje , više prihoda manje rashoda pa ćeš nešto i imat tj ostat će ti za platit struju.
Ma tko ih hebe covice.
Vodi sine svoju ekonomiju malo bolje , više prihoda manje rashoda pa ćeš nešto i imat tj ostat će ti za platit struju.
Ma tko ih hebe covice.
2014-04-11
U zg ima cijenik, kao kad se nabavlja trava, nađe se električar priko nekog i ti je to. I ovaj ŽZ za kurac od akcijeTotenkopf wrote:Riplex wrote:Kako se ljudi ovako sjebu... Ja imam poznanika koji je potrošio hrpu struje. Lagano se nađe čovik, zamjeni pečat na brojilu i ćao dug i ćao hep
Šta će im struja ? Skupljaju im se racuni godinama , nakupilo se , ne vode svoju kucnu ekonomiju i onda kme kmeee kmeee.
Ma daj covice odhebi.
Ma daj covice odhebi.
2014-04-11
kod mene se znade cijena premještanja el. stupa sa tvoje zemlje, radi se o janjcu na ražnju i pripadajućem piću za ekipu iz hep-a koja obavlja radnju premještanja.....Riplex wrote:U zg ima cijenik, kao kad se nabavlja trava, nađe se električar priko nekog i ti je to. I ovaj ŽZ za kurac od akcijeTotenkopf wrote:Riplex wrote:Kako se ljudi ovako sjebu... Ja imam poznanika koji je potrošio hrpu struje. Lagano se nađe čovik, zamjeni pečat na brojilu i ćao dug i ćao hep
2014-04-14
Tako meni mater , ona ka ekomista po struci ovo ono Bog te heba ne zna platit racune za struju , vodu , telefon nego ono sutra cemo ...onda se toga skupi pun kuac pa svađe po kuci.
Ajde goni u tri pm.
Sad ja to placam , 1000 kuna svaki misec od place.
Nema brajo sve tip top.
Sve se zna šta tko di kuda , nema racuna priko tri miseca da nije placen.
A ne sutra cemo , prekosutra ....onda se toga skupi pa kmecanje.
Ajde goni u tri pm.
Sad ja to placam , 1000 kuna svaki misec od place.
Nema brajo sve tip top.
Sve se zna šta tko di kuda , nema racuna priko tri miseca da nije placen.
A ne sutra cemo , prekosutra ....onda se toga skupi pa kmecanje.
2014-04-11
GASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
NAUCI PLACAT RACUNE NA VRIME.
KRAJ PRICE.
NAUCI PLACAT RACUNE NA VRIME.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Hrvatska stvarnost
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Koalicija između CDU-a i AfD-a - tabu ili stvarnost
» Stvarnost ateistickog komunizma u S. Koreji...........
» Hrvatska stvarnost
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Koalicija između CDU-a i AfD-a - tabu ili stvarnost
» Stvarnost ateistickog komunizma u S. Koreji...........
Page 1 of 3