Erdogan jak na rijecima..a stvarnost nesto drugo
Page 1 of 1
Erdogan jak na rijecima..a stvarnost nesto drugo
Kako gled vijesti u slucaju obaranja ruskog zrakoplova i sve ozbiljnijnih prijetnji rusije turskoj,ocito je da je erdogan svjestan da se malo preracunao i sve vise se izvlaci u stilu 'nisam ja majke mi',ali za razliku od erdogana turski premijer Ahmet Davotoglu i dalje pokazuje borbenu cud i ne obazire se na ruske prijetnje.Tko doista vlada Turskom?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Erdogan jak na rijecima..a stvarnost nesto drugo
ma koju cud pokazuje davutoglu, eno svi portali objavljuju njegovu izjavu da su rusi prijatelji i susedi...
Guest- Guest
Amerikanci su rekli da to nije njihov problem, a NATO je prilično suzdržan... gadno su se preračunali.vuksadinare wrote:Kako gled vijesti u slucaju obaranja ruskog zrakoplova i sve ozbiljnijnih prijetnji rusije turskoj,ocito je da je erdogan svjestan da se malo preracunao i sve vise se izvlaci u stilu 'nisam ja majke mi',ali za razliku od erdogana turski premijer Ahmet Davotoglu i dalje pokazuje borbenu cud i ne obazire se na ruske prijetnje.Tko doista vlada Turskom?
Guest- Guest
NATO mora biti suzdržan jer nije Turska kao njegova članica napadnuta već je ona napadač! Da nije suzdržan, njihova politika kao agresora i ISILovih sponzora bi bila do kraja razgolićena.Starhemberg wrote:Amerikanci su rekli da to nije njihov problem, a NATO je prilično suzdržan... gadno su se preračunali.vuksadinare wrote:Kako gled vijesti u slucaju obaranja ruskog zrakoplova i sve ozbiljnijnih prijetnji rusije turskoj,ocito je da je erdogan svjestan da se malo preracunao i sve vise se izvlaci u stilu 'nisam ja majke mi',ali za razliku od erdogana turski premijer Ahmet Davotoglu i dalje pokazuje borbenu cud i ne obazire se na ruske prijetnje.Tko doista vlada Turskom?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
trebali bi bacit kladu koliko dana bude prošlo do konkretnog ruskog vojnog odgovora....
2015-08-08
Vojnoga odgovora, u smislu napada na Tursku, neće biti. No, jačanje vezah s Kurdima, osnaživanje vladinih postrojbih u Siriji... će usliediti, vjerojatno već traje.
Trgovac ti laže sa smijehom
Žena laže suze prosipljući
Niko krupno ka Turčin ne laže
Kako reče Njegoš
Žena laže suze prosipljući
Niko krupno ka Turčin ne laže
Kako reče Njegoš
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» HDZ optužio šefa SDP-a za govor mržnje: Milanović je vulgarnim riječima napao HDZ te vrijeđao predsjednicu
» Hrvatska stvarnost
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» HDZ optužio šefa SDP-a za govor mržnje: Milanović je vulgarnim riječima napao HDZ te vrijeđao predsjednicu
» Hrvatska stvarnost
Page 1 of 1