Maršal je pao
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Maršal je pao
Reanimacija će potrajat, morat će je i na aparat priključit, jel petak danas ili nije.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
....po meni realno rjesenje je bio referendum koji bi bio najvjerojatnije u egalu...i toga su se preplasili hasanbegovic i esih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaze Ivo vratit ce on ime druga svog i tate njegovog.
Samo ga izabrati na slijedecim izborima.
Sad znamo sto nam je ciniti.
Svi za njim:)
Samo ga izabrati na slijedecim izborima.
Sad znamo sto nam je ciniti.
Svi za njim:)
dijagram-
2015-08-09
..ma nitko s nikim ne ide a pogotovo ono 'za mnom..'..zalosno mi ej vidjeti recimo na ovim prosvjedima od 40,50 i vise godina...ovo za spomen plocu i inace...pa i sredovjecne zene..mladih mos na prste jedne ruke izbrojiti i ako i to....sve je to za kurac
2015-09-08
jebo ti to sve kad tebi pupovac i slicni određuju sto ces raditi i kako...i bezvodne price brkica i drugih...'mi cemo ovo ili ono..'..i onda pupi malo podigne prst..a plenki i drustvo(i oni prije njega)..'nemoj pupi tako ti svega sve cemo napraviti,urediti'
2015-09-08
Eva_ wrote:Reanimacija će potrajat, morat će je i na aparat priključit, jel petak danas ili nije.
aeto, ti glumiš židovku pa ćemo tvoja mudroslovlja čitati do 16 a onda se odmarati od njih do ponedjeljka..
Guest- Guest
A ne, petkom radim do 13 h najduže.metilda wrote:Eva_ wrote:Reanimacija će potrajat, morat će je i na aparat priključit, jel petak danas ili nije.
aeto, ti glumiš židovku pa ćemo tvoja mudroslovlja čitati do 16 a onda se odmarati od njih do ponedjeljka..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:A ne, petkom radim do 13 h najduže.metilda wrote:Eva_ wrote:Reanimacija će potrajat, morat će je i na aparat priključit, jel petak danas ili nije.
Guest- Guest
Eto sad samo treba još vratiti Istru Rijeku Dalmaciju Međimurje državama kojima ih je zločinac oteo. I mujagama cvijećuiz Bosne obavezno dati dio obale :)
ajde vratili su ivu lolu ruibara i u igri je vracanje ulice proleterskih brigada...catabbath wrote:Eto sad samo treba još vratiti Istru Rijeku Dalmaciju Međimurje državama kojima ih je zločinac oteo. I mujagama cvijećuiz Bosne obavezno dati dio obale :)
2015-09-08
Zlatko hvala ti iz svega srca što si maknuo "maršala" tog diktatora, zločinca, okupatora, kurviša i mog zakletog neprijatelja sa jednog od najljepših trgova u RH!
Dužnik sam ti dok sam živ!
Samo naprijed care!
Samo naprijed care!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
To će lokalni skinheadsi vandalizirati.vuksadinare wrote:ajde vratili su ivu lolu ruibara i u igri je vracanje ulice proleterskih brigada...catabbath wrote:Eto sad samo treba još vratiti Istru Rijeku Dalmaciju Međimurje državama kojima ih je zločinac oteo. I mujagama cvijećuiz Bosne obavezno dati dio obale :)
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
vec ga je bandic predriblao..vratio ivu lolu ribara a vratit ce i jos neke 'narodne heroje'..onda isti kurac drugo pakovanje...a jos dovlaci u stranku sdpove otpadnike skupstinare i noga hasi i esih ej neizbjezna koji su mu realno ipak postali teretAntijunak wrote:Zlatko hvala ti iz svega srca što si maknuo "maršala" tog diktatora, zločinca, okupatora, kurviša i mog zakletog neprijatelja sa jednog od najljepših trgova u RH!
Samo naprijed care!
2015-09-08
Vratit cemo sve sto vam je dao Tito
Sve mrs na ulicu i pod sator , svu tu desnu uhljrbsku dzamahiriju i lopovsko- popovski sljam kao Metilda
Kad pobijedimo opet cemo nacionalizirati sve stanove i uzet ih za sirotinju MUTILDA nek stanuje u kokošinjcu ili garaži župnikovoj terenca
Pasmater svima kpji su zaboravili zbig cega
Hrvati i,aju najvise nekretnina u EU
Požderite si tablu nsbijem vas skupa s njom
Sve mrs na ulicu i pod sator , svu tu desnu uhljrbsku dzamahiriju i lopovsko- popovski sljam kao Metilda
Kad pobijedimo opet cemo nacionalizirati sve stanove i uzet ih za sirotinju MUTILDA nek stanuje u kokošinjcu ili garaži župnikovoj terenca
ajde vracen je ivo lola ribar a cujem da ce biti vracen i bozidar maslovar..Sora wrote:Vratit cemo sve sto vam je dao Tito
2015-09-08
Antijunak wrote:Zlatko hvala ti iz svega srca što si maknuo "maršala" tog diktatora, zločinca, okupatora, kurviša i mog zakletog neprijatelja sa jednog od najljepših trgova u RH!
Samo naprijed care!
Nemaju ti Turčini careve , budalo
a sulejman on je bio kralj..Sora wrote:Antijunak wrote:Zlatko hvala ti iz svega srca što si maknuo "maršala" tog diktatora, zločinca, okupatora, kurviša i mog zakletog neprijatelja sa jednog od najljepših trgova u RH!
Samo naprijed care!
Nemaju ti Turčini careve , budalo
2015-09-08
Zagreb je konačno odahnuo.
Trebalo bi cijelu ulicu okaditi tamjanom, ako ne i cijeli grad...
ne vidim d aje odahnuo..vracaju se biste i spomenici ivi loli ribaru,bozidaru maslovari i nadi dimic..Eroo wrote:Zagreb je konačno odahnuo.
2015-09-08
A sta ILR nije Titin suradnik i osoba s najvišim položajem u partijskoj hijerarhijivuksadinare wrote:ajde vracen je ivo lola ribar a cujem da ce biti vracen i bozidar maslovar..Sora wrote:Vratit cemo sve sto vam je dao Tito
Ma
Mrsupickumaterunu
Ova zemlja jr brod kpji se pijano valja po suhom
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» crko maršal
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
Page 20 of 23