crko maršal
Page 1 of 17
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: crko maršal
Nazovite ga po Paveliću,ili po Francetiću. To vam tako i stoji.
Evo raspištoljili ste se sve u 16.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ekstremi-i-dalje-nasrcu-sad-jedna-redikulozna-udruga-podize-spomen-plocu-franceticu-bit-ce-naravno-zanimljiva-reakcija-vlade/
Evo raspištoljili ste se sve u 16.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ekstremi-i-dalje-nasrcu-sad-jedna-redikulozna-udruga-podize-spomen-plocu-franceticu-bit-ce-naravno-zanimljiva-reakcija-vlade/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....ekstremizam ej u porastu ejr se nije nista rjesavalo i sve s emelo pod tepih..bandic je isto meo pod tepih.....ne mozes ti preskakati teme zbog ne znam cega 'visih interesa'....meni svejedno kako ce se trg ili ulica zvati...ali realno npr....trebalo je sjesti sto se ovog tice za stol ili napraviti referendum...pa ko dobije..takva volja...jastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
2015-09-08
po meni hasanbegovic je jedan od rijetkih politicara koji nije papcina sto je vise puta dokazao sad slagali se mi sa njim ili ne...naravno covjek se kalio takorec na ulici..bio ej pripadnik bbb-a...poznat po tome sto u banja luci 1989 godine nakon nereda...i frke na tribinama nije dopustio ondasnjim milicajcima da mu otmu transparent..sve ima svoje ako u mladosti nisi odgajan salonski...nego si se probijao kroz scile i haribde logicno je da ces ostati cvrst i u kasnijoj fazi zivota...vidi se kako su drugi politicari zabezeknuti hasaqnbegovicevom neumoljivoscu pogotovo oni koji ga ne poznaju...meni to nista nije cudno osobno ga znam iz mladosti ejr smo zivjeli u susjednim kvartovima isli smo zajedno vise puta na utakmice i znam da ima muda...i da ga se ne moze samo tako u zargonu receno cipelariti a da ni ti ne osjetis posljedice...i zato kazem njega samo metak moze zaustaviti...
2015-09-08
Zagreb okupirali bisančerosi kao 41ve. Sad opet nekoliko godina okupacije pa čišćenje smeća kao 45te :)
i zato njegova izjava jucer nakon sto je bandic odlucio promjeniti ime trgu..da jos ima ciljeva koji se moraju napraviti i da nista nije gotovo...sa ovim preimenovanjem to je tek mali djelic zahtjeva koje bandic mora ispuniti...dakle bandicu bices i dalje izvrgnut pritisku nema odmora dok traje obnova..nase su tui ruke itekako vrijedne pa cemo ih itekako skupo naplatiti
2015-09-08
stari nema nikakvog ciscenja..2/3 grada su ti porijeklom bosanci,hercegovci,dalmatinci,licani..cak i vise..prva,druga,treca generacija..gdje zagrebes iskociti ti bosanac,hercegovac,dalmatinac,licanin..catabbath wrote:Zagreb okupirali bisančerosi kao 41ve. Sad opet nekoliko godina okupacije pa čišćenje smeća kao 45te :)
2015-09-08
To su mislile mujage i 41 čak su đamiju gradili pa je onda slijedilo čušćenje i gnjojenje austrijskih polja :). Ali opet ih se bagre nakotilo :)
jastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
osnujte.. stavite balvane.. i nemojte kmečati kad vas otpuše neka nova Oluja
Guest- Guest
.....znas d aje tito osnovao jna i sto je jna radila...da li to znaci d aje po tebi i jna bila antifasisticka i trebale bi neke ulice ili trg nositi to ime..?catabbath wrote:To su mislile mujage i 41 čak su đamiju gradili pa je onda slijedilo čušćenje i gnjojenje austrijskih polja :). Ali opet ih se bagre nakotilo :)
2015-09-08
Kakva jna sada? Btw pola domjuba današnjih iz hva i hdza su iz jna a uostalom bila je puna tvojih mujaga, smetaju ti selektivno dvoličan si :)
..ne kuzim ove ljude...braneci tita brane jna...i sve sto je stvorio...ne mozes reci onda jna je bila zlocinacka sa tim priznas da je tito kao njen osnivac bio zlocinac..postavimo tako stvari..bezveze je'l da...tito je imao nekih pozitivnih strana ali imao ej i losih strana...svi se pozivaju kako je vratio istru i dijelove dalmacije..ok..ali istodobno je hrvatska izgubila srijem,dio crnogoreske obale i neum i onih desetak kilometara obale koje je pripalo bh-a...dozvolio ej srbizaciju jna,milicije...cak bi beograd dobio velesajam da nije tadasnji gradonacelnik doslovce morao kleknuti pred titom da se to ne dogodi...da sad ne nabrajam o nedemokratskim sredstvima prema ljudima koji nisu podrzavali njegov rezim...s druge strane tek u kasnojoj zivotnoj fazi uvidjevsi da ce tesko juga opstati kad on umre napravio ej ustav iz '74 i pokusaj iskupljenja...jbg ne moze se sve gledati samo bijelo i sve crno...bandic tu nije mogao puno nista....jer bez vlasti mu visi bajbuk...plus pojavio se tip politicara poput hasanbegovica koji je ocito neumoljiv da sve svoje ciljeve ostvari....
2015-09-08
...ja govorim o JNA u globalu...normalno je da je bilo prebjega..i dijela onih svjesnijih koji nisu htjeli pucati po svom narodu...catabbath wrote:Kakva jna sada? Btw pola domjuba današnjih iz hva i hdza su iz jna a uostalom bila je puna tvojih mujaga, smetaju ti selektivno dvoličan si :)
2015-09-08
Da ponovim svoj "uradak'... :)
Druze Stari, plujuju tebe cesce
a zamalo da najebu zesce!
Ne zna hrvat da si heroj pravi
htede Truman rezervat da pravi,
Da dudeke stavi u ogradu
jer za bolje oni i ne znadu,
I umesto da dizu ti biste
kenjaju bre kao kisne gliste,
Ti hrvatski dicni sine
nezahvalne to su sline...
Da dudeke stavi u ogradu
Ti hrvatski dicni sine
A čuj Hrvati su bili i ostali guske u magli. Guzi ih tko stigne, od Turaka, Austrijanaca, Mađara, Talijana, Srba pa sad i Mujage Hasani usred Agrama. Jebiga nizak IQ.Stanojko wrote:Da ponovim svoj "uradak'... :)
Da dudeke stavi u ogradu
Ti hrvatski dicni sine
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ma Tito je bio manga, znao je kako treb postupati sa bagrom :). Najveće greška po meni mu je bila ta šta je poštedio mujage nakon ww2 iz nekog razloga. Da ih je porokao kako treba danas nebi bilo terorističkih prijetnji na ovolim prostorima ili bi potomci poturica ponovo okupirali Zagreb kao danas.
...pa znas tko ej nevolje izazvao na ovim prostorima prvi..ne pravi se blesavcatabbath wrote:Ma Tito je bio manga, znao je kako treb postupati sa bagrom :). Najveće greška po meni mu je bila ta šta je poštedio mujage nakon ww2 iz nekog razloga. Da ih je porokao kako treba danas nebi bilo terorističkih prijetnji na ovolim prostorima ili bi potomci poturica ponovo okupirali Zagreb kao danas.
2015-09-08
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Page 1 of 17