REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
Neki mjesec nemam ništa, a neki sam i u gubitku. Ne možeš ti to razumjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
koji pogresan, pa tamo onih seseljevih ustasa na kamare :Dpizzon wrote:imate pogresan utisak o zemunu.Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
velika istra more, al velika hrvatska ne :(
medjurjecje ne moze jer je to okupirana zemlja od strane hrvata srba i muslimana, a okupirana podrucja ne mogu radit referendume
da samo hrvatsku, jbte, ja bi iscjepkao sve, narodna republjika shumadija, neovisna zapadna vojvodina, dnr istocna vojvodina, spr slavonija (socijalisticka poljoprivredna republika) zagorska republika, medjumurski kalifat , ima togaveber wrote:kako bi vi srbende cjepkali hrvatsku. jebote džango i stanojko su jebeni ustaše.jastreb wrote:Treba to dati na volju istarskom narodu. Neka naprave referendum o razdruživanju,pa ako prođe prođe. Ako ne žele sa nama tko smo mi da ih zadržavamo?Leviathan2 wrote:nikakve velike istre, istraonakova kakva jest sada, ako neko hoce moze da isto objavi neovisnost,jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
Koja bi obuhvaćala granice znatno šire od današnjih granica Istarske županije.
recimo slobodna dalmacija, gorsko kotarske ujedinjene drzave, a ako hoce netko da se sjedini s istrom to nebi trebao biti problem
recimo nastanak i sirenje svicarske, kak se svicarska formirala, na dobrovoljnom udruzivanju iz interesa, nista kraljevi ideologije kurci palci
Sve mi regulišemo. Red, rad i stega...dzango wrote:A Ercovi regulišu Ere.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne kuzi on da su ercegovnci nest slicno zhidovima, zhidovi kontroliraju pola zemaljske kugle a ercegovci sve od mostara do frankfurta :DEroo wrote:Sve mi regulišemo. Red, rad i stega...dzango wrote:A Ercovi regulišu Ere.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
Prema tim " polutanima " ( kojima ja osobno odavno ne vjerujem i sumnjam odavno da će ovako što napraviti ) koji ustvari " NE ZNAJU TKO SU " ( no geopolitički položaj ) im omogućava da ENORMNO ZARAĐUJU u današnjim uvjetima - stoga sva ova frtutma !!
Gospodo takozvani " ISTRIJANI " - kao prvo ; ISPITIVANJE vašeg GENETIČKOG KODA - STABLA - da vidimo tko ste vi u stvari ??
Ako pripadate Hrvatima - onda je ovo što radite VELEIZDAJA HRVATSKE NA NAJVIŠEM NIVOU I ZA OVO BI NETKO KAZNENO TREBAO ODGOVARATI - po meni bi tu radile i duge cijevi da postoji smrtna kazna - no, " DRUGOVI su to u stvaranju nove HR elegantno izbjegli - znajući što ih čeka i zakone PRILAGODILI SEBI - jebem vam NANU - nema tu nikakve priče o takozvanim novim EU vrijednostima koji isti DRUGOVI u bivšoj PLYUGI uopće nisu poštivali dok su druge nemilosrdno ubijali čak i zemljama izvan YU !!
U drugom slučaju ; ako pripadate Italijanima - vaš motiv je posve JASAN !!
U svakom slučaju Hrvatska si ne smije dopustiti PODRIVAČE opstojnosti njenih teritorijalnih dijelova i točka !
PLJUC !!
Gospodo takozvani " ISTRIJANI " - kao prvo ; ISPITIVANJE vašeg GENETIČKOG KODA - STABLA - da vidimo tko ste vi u stvari ??
Ako pripadate Hrvatima - onda je ovo što radite VELEIZDAJA HRVATSKE NA NAJVIŠEM NIVOU I ZA OVO BI NETKO KAZNENO TREBAO ODGOVARATI - po meni bi tu radile i duge cijevi da postoji smrtna kazna - no, " DRUGOVI su to u stvaranju nove HR elegantno izbjegli - znajući što ih čeka i zakone PRILAGODILI SEBI - jebem vam NANU - nema tu nikakve priče o takozvanim novim EU vrijednostima koji isti DRUGOVI u bivšoj PLYUGI uopće nisu poštivali dok su druge nemilosrdno ubijali čak i zemljama izvan YU !!
U drugom slučaju ; ako pripadate Italijanima - vaš motiv je posve JASAN !!
U svakom slučaju Hrvatska si ne smije dopustiti PODRIVAČE opstojnosti njenih teritorijalnih dijelova i točka !
PLJUC !!
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ne kuzi on da su ercegovnci nest slicno zhidovima, zhidovi kontroliraju pola zemaljske kugle a ercegovci sve od mostara do frankfurta :DEroo wrote:Sve mi regulišemo. Red, rad i stega...dzango wrote:A Ercovi regulišu Ere.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
ni slicno...Samo ..vidjela Žaba da se Konj potkiva....
Guest- Guest
Molim prijedlog za film..SF HORROR,tak onesto...THX unaprijed..
Guest- Guest
Ne bavimo se kozojebima, njih prepuštamo Židovima.Leviathan2 wrote:ne kuzi on da su ercegovnci nest slicno zhidovima, zhidovi kontroliraju pola zemaljske kugle a ercegovci sve od mostara do frankfurta :DEroo wrote:Sve mi regulišemo. Red, rad i stega...dzango wrote:A Ercovi regulišu Ere.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ako vi budete rješavali takva pitanja,onda bolje da vas nema.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam glup ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
https://www.youtube.com/watch?v=T38EE9dT7S4
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I veber je glup, tu smo si negdje.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebote, al je ovaj wimbledon dosadan ...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
Page 5 of 5