REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
i guzica ti je kao frtalj norkine, a visina hobita.1,25m ogromna za hobita.
2014-12-30
veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
Meni to užas, ti glup i ružan, a bogat, a ja lijep i pametan, a siromašan. A obojica Hrvati!
Da puknem!
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
veber wrote:neće vama srbima, jebga.
Jebo te srbin, majmune, koliko puta sam ti rekao da sam Hrvat.
Jel ti trebam nacrtati, bilmezu?
crvenkasti-
2014-04-17
jebga, ti, ewac i sl ekipa ostat ćete srbi bez obzira što želite biti hrvati.
da vam nacrtam u catiai ne bi skužili.jebite se srbadijo.
2014-12-30
veber wrote:jebga, ti, ewac i sl ekipa ostat ćete srbi bez obzira što želite biti hrvati.
Jesu li te Srbi tukli kad si bio mali? Četnici te te silovali u zatvoru? Otac ili stric ti je četnik?
Što su ti napravili, priznaj!
crvenkasti-
2014-04-17
Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
A, sjećam se držao sve u slamarici na kojoj spava baba.
crvenkasti-
2014-04-17
Našao sam ga, zove se Ludi dani:
crvenkasti-
2014-04-17
Jeste. A Zvonko Lepetić se kurčio i vozio Meredesa. Isti Veber.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:
Nemate šanse, nas antife čuvaju...
2014-04-19
dobra sekvenca, no ja držim lovu u sefu.dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
otprilike trogodišnaj ewčeva plaća je tranu. crveni mora radit nekih 7-8 godina.
2014-12-30
veber ne vozi mercedes, genesis.dzango wrote:Jeste. A Zvonko Lepetić se kurčio i vozio Meredesa. Isti Veber.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:
Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.
mada razmišljam o kupnji clk, mada me marcel nagovara da kupim boxtera.
2014-12-30
Imaš, dakle, oko 30 tisuća eura, prepostavljam, po tvojoj logici?
I s tim se toliko hvališ?
I s tim se toliko hvališ?
crvenkasti-
2014-04-17
jedna nula ti ostala u srbiji, a trojku zamijeni sa šesticom.
2014-12-30
Ja 15. Jebi se.veber wrote:dobra sekvenca, no ja držim lovu u sefu.dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:
Nemate šanse, nas antife čuvaju...
otprilike trogodišnaj ewčeva plaća je tranu. crveni mora radit nekih 7-8 godina.
2014-04-19
Taj tvoj stil i hvalisanje po forumu je kao da prostireš pred nas svoju najdublju ljudsku bijedu, primitivizam i iskompleksiranost.
crvenkasti-
2014-04-17
dođi na brač na cugu, sve plaćeno.dzango wrote:Ja 15. Jebi se.veber wrote:dobra sekvenca, no ja držim lovu u sefu.dzango wrote:Kad te čitam setim se one drame sa Zvonkom Lepetićem kada se kladio sa drugim gastosom ko ima više para.veber wrote:veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:
Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.
2014-12-30
jebga, nezgodno je radit za 300 ojracrvenkasti wrote:Taj tvoj stil i hvalisanje po forumu je kao da prostireš pred nas svoju najdublju ljudsku bijedu, primitivizam i iskompleksiranost.
2014-12-30
veber wrote:jebga, nezgodno je radit za 300 ojracrvenkasti wrote:Taj tvoj stil i hvalisanje po forumu je kao da prostireš pred nas svoju najdublju ljudsku bijedu, primitivizam i iskompleksiranost.
Ja, fyi, ne radim za plaću.
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
Page 4 of 5