REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
kako bi vi srbende cjepkali hrvatsku. jebote džango i stanojko su jebeni ustaše.jastreb wrote:Treba to dati na volju istarskom narodu. Neka naprave referendum o razdruživanju,pa ako prođe prođe. Ako ne žele sa nama tko smo mi da ih zadržavamo?Leviathan2 wrote:nikakve velike istre, istraonakova kakva jest sada, ako neko hoce moze da isto objavi neovisnost,jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
Koja bi obuhvaćala granice znatno šire od današnjih granica Istarske županije.
recimo slobodna dalmacija, gorsko kotarske ujedinjene drzave, a ako hoce netko da se sjedini s istrom to nebi trebao biti problem
recimo nastanak i sirenje svicarske, kak se svicarska formirala, na dobrovoljnom udruzivanju iz interesa, nista kraljevi ideologije kurci palci
veber- Posts : 53509
2014-12-30
još jedna srbenda koja bi sjeckala hrvatsku.Eva_ wrote:Podržavam referendum. Istra zaslužuje slobodu.
2014-12-30
Kosovo će prvo priznati Istru kao nezavisnu republiku.
Splet povijesnih okolnosti je u obje te države sličan. Obje su okupirane i pljačkane od strane susjedne veće države.
Pored toga, u Istri već sad živi veliki broj Šiptara, i svi znamo što to znači u budućnosti.
Splet povijesnih okolnosti je u obje te države sličan. Obje su okupirane i pljačkane od strane susjedne veće države.
Pored toga, u Istri već sad živi veliki broj Šiptara, i svi znamo što to znači u budućnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
Šiptari i Žabari, ima li ko jači da se s njima kačicrvenkasti wrote:Pored toga, u Istri već sad živi veliki broj Šiptara, i svi znamo što to znači u budućnosti.
veber-
2014-12-30
veber wrote:u istri živi hrpa srbendi.
Trebalo bi istarske Šiptare nahuškati protiv istarkih Srbendi.
Kad se oni međusobno poubijaju tamo ostajemo samo mi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno, čardak će umjesto da nešto promijeni ići na likvidaciju domaćina, a to jedino znači i uništavanje IstrePinochet wrote:Čardak će razjebati državu, pa se ekipa gleda spasiti
Kermit-
2014-04-17
Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da, ali i ti si dobrodošel, jer treba ljudima naivac kojeg se može oženit za lovu.veber wrote:u istri živi hrpa srbendi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
Eroo- Posts : 79071
2016-07-22
gdje?Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
u minkesnoj bojni?
pacifirali smo srblje. ovima tipa ewac ili crveni treba oduzet državljanstvo i sve pet, svedeni su na jedan do dva posto. što je prihvatljivo.
2014-12-30
Ali smo mi davno prošli 50%. Najpametije vam je predat se...veber wrote:gdje?Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
u minkesnoj bojni?
pacifirali smo srblje. ovima tipa ewac ili crveni treba oduzet državljanstvo i sve pet, svedeni su na jedan do dva posto. što je prihvatljivo.
2016-07-22
budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
2014-12-30
Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
2016-07-22
Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
2017-03-21
Znači Veber nema šanse postat šehid...Ništa od djevica. Evica se bude za to pobrinula.
Njet, on bu delal i zarađival nofce koje bumo mi uhljebi trošili. Njemci su na to navikli.
2017-03-21
To ne treba samo pustit to treba protjerat iz Hrvatske. Ogradit se od njih zidom nek idu tri PM.
A priča okolo da je - mašala.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
2014-04-19
A Ercovi regulišu Ere.Eroo wrote:'Ercegovci su zaduženi za rješavanje eventualno problematičnih.dzango wrote:Ja bih odmah priznao nezavisnu Istru. Nikada Ровињ neće biti Rovinj.
2014-04-19
veber ima, ti srbendo nemaš i proždire te jad.možda objavim fotke nove kuće. ti si nemreš to priuštit.Eva_ wrote:Seveda, Ero ja tebe osobno štitim i branim od ovog kepeca i naivca, u narodu forumskom poznatijeg kao vebera. Da citiram mudrog Zokija, Veber je šaka jada.Eroo wrote:Nemate šanse, nas antife čuvaju...veber wrote:budemo i čobane sveli na prihvatljivih par posto.
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» TRI PRIČE 'HRVATI NISU RASISTI, LJEPŠE NAM JE NEGO NA ZAPADU!'
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» TRI PRIČE 'HRVATI NISU RASISTI, LJEPŠE NAM JE NEGO NA ZAPADU!'
Page 3 of 5