REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: REFERENDUM - Mi nismo Hrvati nego Istrijani
jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
Koja bi obuhvaćala granice znatno šire od današnjih granica Istarske županije.
hahhaaa.... kako bi napravio veliku Istru od male Hrvatske
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
velika istra more, al velika hrvatska ne :(
medjurjecje ne moze jer je to okupirana zemlja od strane hrvata srba i muslimana, a okupirana podrucja ne mogu radit referendume
hahhaaa.... kako bi napravio veliku Istru od male Hrvatske
Istra? Ne nasjedajte na takve patke...
BiH je, kako sad stvari stoje, samo improvizorij, koji neće dugo izdržati ovako stanje.
Istra? Ne nasjedajte na takve patke...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
medjurjecje ne moze jer je to okupirana zemlja od strane hrvata srba i muslimana, a okupirana podrucja ne mogu radit referendume
srednja bosna ne'mre? ajde lijepo..
srednja bosna spada vec u medjurjecje , gornja granica sava, istocna morava zapadna kupa a juzna je malo krivudavija i bilo bi tesko napisat cjeli pravackic wrote:Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
Leviathan2 wrote:srednja bosna spada vec u medjurjecje , gornja granica sava, istocna morava zapadna kupa a juzna je malo krivudavija i bilo bi tesko napisat cjeli pravackic wrote:Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
profi deformacija baustelca :^^
Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
;Pkic wrote:Leviathan2 wrote:srednja bosna spada vec u medjurjecje , gornja granica sava, istocna morava zapadna kupa a juzna je malo krivudavija i bilo bi tesko napisat cjeli pravackic wrote:Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
profi deformacija baustelca :^^
jastreb wrote:Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
Tako nekako...
RS je tu puno jači kandidat :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RS se drži Beograda što je i razumljivo,ali ako bi Beograd bio u takvoj nekakvoj situaciji protiv osamostaljenja RS,ovi luđaci bi i zaratili sa njima,a Hercegovci su druga priča.epikur37 wrote:jastreb wrote:Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
Tako nekako...
Viču "Treći,Treći!" A onda im gazda iz Zagreba malo priprijeti i oni se povuku ko prebijene mačke.
2014-04-22
jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
Normalno. Trst je naš.
catabbath-
2015-08-22
jastreb wrote:RS se drži Beograda što je i razumljivo,ali ako bi Beograd bio u takvoj nekakvoj situaciji protiv osamostaljenja RS,ovi luđaci bi i zaratili sa njima,a Hercegovci su druga priča.epikur37 wrote:jastreb wrote:Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
Tako nekako...
Viču "Treći,Treći!" A onda im gazda iz Zagreba malo priprijeti i oni se povuku ko prebijene mačke.
ma daj , šta misliš tko bi od današnjih Hrvata išao u bosanske vukojebine ratovat.. pa nebi nitko lud branio niti RH(osim HDZovih vezaških uhljeba, iako bi oni vjerojatno sredili anemiju minor preko veze)
Guest- Guest
Radilo se o sistematiki, a ti to (nisi jedini) nikad nećeš moći razumjeti.jastreb wrote:Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
2016-07-22
I foibe.catabbath wrote:jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
Normalno. Trst je naš.
PS: Ne zovi đavla, moga bi ti se i javit...
2016-07-22
Ma mislim na BH Hrvate. Imali su priliku zadržati entitet,ali im je Zagreb malo priprijetio pa su popustili i podali se Sarajevu.Pinochet wrote:jastreb wrote:RS se drži Beograda što je i razumljivo,ali ako bi Beograd bio u takvoj nekakvoj situaciji protiv osamostaljenja RS,ovi luđaci bi i zaratili sa njima,a Hercegovci su druga priča.epikur37 wrote:jastreb wrote:Hahahahaha,dobar vic. Vi to niste iskoristili kad ste imali najveću priliku. Onakvu kakva vam se nikada više neće pružiti. A i Zagreb bi vam poslao nekakav ultimatum i vi bi (opet) popustili.Eroo wrote:U bližoj budućnosti jedino HercegBosna ima neke šaMse za osamostaljenje.
Tako nekako...
ma daj , šta misliš tko bi od današnjih Hrvata išao u bosanske vukojebine ratovat.. pa nebi nitko lud branio niti RH(osim HDZovih vezaških uhljeba, iako bi oni vjerojatno sredili anemiju minor preko veze)
BH Srbi su bili kudikamo pametniji i nisu popustili Slobi. Došlo je do prekida i zaoštravanja odnosa Pale-Beograd,ali Srbi u BH su dobili svoj entitet.
2014-04-22
Podržavam referendum. Istra zaslužuje slobodu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
imate pogresan utisak o zemunu.Leviathan2 wrote:pa moze i velika hrvatska, eto nek gradiscanski hrvati i madjarski naprave referendum, isto tako moze i stanovnistvo zemuna il ercegovina,kic wrote:
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
I više ribe. Možda Slovenci vrate Piran, jerbo kolaju glasine da njin ne nerviraju Istrani, već Hrvati.Eva_ wrote:Podržavam referendum. Istra zaslužuje slobodu.
kako bi vi srbende cjepkali hrvatsku. jebote džango i stanojko su jebeni ustaše.jastreb wrote:Treba to dati na volju istarskom narodu. Neka naprave referendum o razdruživanju,pa ako prođe prođe. Ako ne žele sa nama tko smo mi da ih zadržavamo?Leviathan2 wrote:nikakve velike istre, istraonakova kakva jest sada, ako neko hoce moze da isto objavi neovisnost,jastreb wrote:Ma kada bi se to i dogodilo,onda bi trebalo podržati stvaranje Velike Istre.
recimo slobodna dalmacija, gorsko kotarske ujedinjene drzave, a ako hoce netko da se sjedini s istrom to nebi trebao biti problem
recimo nastanak i sirenje svicarske, kak se svicarska formirala, na dobrovoljnom udruzivanju iz interesa, nista kraljevi ideologije kurci palci
2014-12-30
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
» Scene na koje nismo navikli-Srbi i Hrvati navijali jedni pored drugih
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Hrvati vise vjeruju svecenicima nego novinarima
» Hrvati više vole Mrak Taritaš nego Kolindu
Page 2 of 5