"Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
"Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
https://biznis.telegraf.rs/it-biz/3267767-programer-u-americi-imace-istu-platu-kao-kolega-u-srbiji-nismo-vise-zemlja-ratara-nego-it-a
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
Hrvatska je danas uvela zakon
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43891-od-1-sijecnja-2021-spaja-se-hrvatsko-trziste-rada-sa-srpskim-i-bosnjackim
Ovi jedan koji živi kraj mene u Kaštelima oženija našu pa zamolija Plenkovica da to uvede pa ovaj danas uveo
Od Nove godine Hrvatska prima IT stručnjake iz cijelog svijeta
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43891-od-1-sijecnja-2021-spaja-se-hrvatsko-trziste-rada-sa-srpskim-i-bosnjackim
Ovi jedan koji živi kraj mene u Kaštelima oženija našu pa zamolija Plenkovica da to uvede pa ovaj danas uveo
Od Nove godine Hrvatska prima IT stručnjake iz cijelog svijeta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: "Programer u Americi imaće istu platu kao kolega u Srbiji": Nismo više zemlja ratara nego IT-a
Kako smo svi puni apartmana ( evo ja imam dva , baka jednog a ima još toga ) onda nam treba
Produženje sezone
A ovi plaćaju
https://slobodnadalmacija.hr/split/uspjesni-nizozemski-poduzetnik-sa-splitskom-adresom-hrvatska-treba-poput-estonije-uvesti-vizu-za-digitalne-nomade-tako-bi-stalno-imala-turiste-1034670
Ne možemo živit samo od Sunca
Previše nekretnina imamo
Produženje sezone
A ovi plaćaju
https://slobodnadalmacija.hr/split/uspjesni-nizozemski-poduzetnik-sa-splitskom-adresom-hrvatska-treba-poput-estonije-uvesti-vizu-za-digitalne-nomade-tako-bi-stalno-imala-turiste-1034670
Ne možemo živit samo od Sunca
Previše nekretnina imamo
2014-04-11
Uglavnom uveli danas a zakon stupa na snagu od Nove godine
Doduše ja sam protiv šta se otvara tržište rada svima al ja sam sam da otkaz prije četiri godine čim je Plenky počeo s kvotama
Ne mislim se takmičir s Kosovom
Imam ja love
Doduše ja sam protiv šta se otvara tržište rada svima al ja sam sam da otkaz prije četiri godine čim je Plenky počeo s kvotama
Ne mislim se takmičir s Kosovom
Imam ja love
2014-04-11
Kome je život da se takmiči s radnom snagom s Kosova a sretno mu
Ja sam ipak nešto drugo
Galaktička federacija
Smisao moje inkarnacije nije takmičit se sa sirotinjom za kikiriki plačice
Ja sam ipak nešto drugo
Galaktička federacija
Smisao moje inkarnacije nije takmičit se sa sirotinjom za kikiriki plačice
2014-04-11
koliko dobijš po linkanju?Serbinho-3 wrote:https://biznis.telegraf.rs/it-biz/3267767-programer-u-americi-imace-istu-platu-kao-kolega-u-srbiji-nismo-vise-zemlja-ratara-nego-it-a
2014-12-30
Srbija kopira Hrvatsku.
Sad će i oni digitslne nomade a ako nauče srpski ili hrvatski onda mogu radit u Beogradu a kupat se i živit u Dalmaciji
Nisu to glupi ljudi
Nauče jezik bar osnove dok rečeš keks
Srbija Hardver
Kabeli i to.
Sad će i oni digitslne nomade a ako nauče srpski ili hrvatski onda mogu radit u Beogradu a kupat se i živit u Dalmaciji
Nisu to glupi ljudi
Nauče jezik bar osnove dok rečeš keks
Srbija Hardver
Kabeli i to.
2014-04-11
Uglavnom Srbija ne može njih privući
Dalmacija i Istra može
No firme u Srbiji za Hardver a Softver ovdje
Um ovdje a radna snaga Beograd
Svi hapy jer kad nauče bilo gdje jezik mogu radit i u Srbiji i Hrvatskoj
Dalmacija i Istra može
No firme u Srbiji za Hardver a Softver ovdje
Um ovdje a radna snaga Beograd
Svi hapy jer kad nauče bilo gdje jezik mogu radit i u Srbiji i Hrvatskoj
2014-04-11
Dalmaciji ne trebaju ovi šta motaju kabele
Ok nešto al ima Beograd radnu snagu
Oni vile ovdje i mozak na pašu a ako je HHardver u pitanju Air Srbija i let u Beograd
Jezik nauče ovdje il tamo
Ok nešto al ima Beograd radnu snagu
Oni vile ovdje i mozak na pašu a ako je HHardver u pitanju Air Srbija i let u Beograd
Jezik nauče ovdje il tamo
2014-04-11
Tako smo svi u plusu jer nitko u Hrvatskoj nema namjeru rradit letove za Beograd
Air Srbija
Oni imaju za avio karte
Air Srbija
Oni imaju za avio karte
2014-04-11
Uglavnom zakon je danas donešen a stupa na snagu početkom godine odma 1.01
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vlada-odustaje-od-utvrdivanja-godisnjih-kvota-za-zaposljavanje-stranaca-u-hrvatskoj-1059857
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vlada-odustaje-od-utvrdivanja-godisnjih-kvota-za-zaposljavanje-stranaca-u-hrvatskoj-1059857
2014-04-11
Ako ce netko iz Srbije dolazit kao programer u HR, onda ide u ZG ili Istru gdjje je trust mozgova, vi Dalmacija ste kurac na biciklu, imate predivnu prirodu i to je to.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ne iz Srbije. Cijeli svijet.Pirate wrote:Ako ce netko iz Srbije dolazit kao programer u HR, onda ide u ZG ili Istru gdjje je trust mozgova, vi Dalmacija ste kurac na biciklu, imate predivnu prirodu i to je to.
Tek smo počeli
https://slobodnadalmacija.hr/split/pogledajte-kako-u-splitu-raste-buduci-najvisi-neboder-u-hrvatskoj-uskoro-ce-niknuti-20-kat-genijalna-snimka-pokazuje-kako-je-vec-sada-potpuno-izmijenio-vizure-splita-612721
Ne zanima me gdje će srpski programer.
Mene zanima gdje će npr kanadski ( 40 milijuna ljudi ) il američki ( 315 miljona ljudi ).
Ambicije su nam puno veće od vas četnika.
2014-04-11
Da ne bude zabune nemam ja ništa protvi it četnika iz Srbije no četnici kod nas ne prolazeRayMabus wrote:Ne iz Srbije. Cijeli svijet.Pirate wrote:Ako ce netko iz Srbije dolazit kao programer u HR, onda ide u ZG ili Istru gdjje je trust mozgova, vi Dalmacija ste kurac na biciklu, imate predivnu prirodu i to je to.
Tek smo počeli
https://slobodnadalmacija.hr/split/pogledajte-kako-u-splitu-raste-buduci-najvisi-neboder-u-hrvatskoj-uskoro-ce-niknuti-20-kat-genijalna-snimka-pokazuje-kako-je-vec-sada-potpuno-izmijenio-vizure-splita-612721
Ne zanima me gdje će srpski programer.
Mene zanima gdje će npr kanadski ( 40 milijuna ljudi ) il američki ( 315 miljona ljudi ).
Ambicije su nam puno veće od vas četnika.
Jedino normalni
Usput Pirat dečko dragi ti bi u Dalmaciji odavno popio batine zbog nekih tvojih izjava na ovom forumu
2014-04-11
Uuuu jebote neboder, Pristina ima dva u izgradnji, pa su i dalje kurac.
Prilicno si naivan ako mislis da ce te postati silicon valley, jedino pod uslovom da cijeli svijet stane i nis ne radi jedno 50 godina.
Prilicno si naivan ako mislis da ce te postati silicon valley, jedino pod uslovom da cijeli svijet stane i nis ne radi jedno 50 godina.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Znači, Ameri odoše u kurac. prizemljiloih na srpske plače.Serbinho-3 wrote:https://biznis.telegraf.rs/it-biz/3267767-programer-u-americi-imace-istu-platu-kao-kolega-u-srbiji-nismo-vise-zemlja-ratara-nego-it-a
Očekivao jesam da će jednog dana Srbi zarađivat ko Ameri. Boga mi ni u snu nisam mislio da će Ameri sad zarađivat ko Srbi.
To šta te u Istri i Kvarenru toleriraju
Njihova stvar
No letio bi ti meni na glavačke nakon nekih izjava o podržavanju Irineja četnika i drugih
Zato vam je Izrael i priznao Kosovo
Milion srpske nejači Jasenovac
Mrš
Njihova stvar
No letio bi ti meni na glavačke nakon nekih izjava o podržavanju Irineja četnika i drugih
Zato vam je Izrael i priznao Kosovo
Milion srpske nejači Jasenovac
Mrš
2014-04-11
Ajde odjepiPirate wrote:Uuuu jebote neboder, Pristina ima dva u izgradnji, pa su i dalje kurac.
2014-04-11
neće nitko programera u srbii plaćati 100 000$ godišnje, jer onda radije će uzeti programera u americi.
programera u srbiji će plaćati 20 000$ dolara godišnje možda i 30 000$ i tako kod nas neki programeri upecali da rade "remote" i to je super za balkanske prilike. Amerima super jer uštede, a našima i Srbima super jer dobro zarade. Ako hoće Srbi ili Hrvati 100 000$ godišnje za programiranje, onda visa i put za USA u kaliforniju kod Antife i BLM ekipe..
programera u srbiji će plaćati 20 000$ dolara godišnje možda i 30 000$ i tako kod nas neki programeri upecali da rade "remote" i to je super za balkanske prilike. Amerima super jer uštede, a našima i Srbima super jer dobro zarade. Ako hoće Srbi ili Hrvati 100 000$ godišnje za programiranje, onda visa i put za USA u kaliforniju kod Antife i BLM ekipe..
opet te hitilo?
zaboravio na tabletice?
zaboravio na tabletice?
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Srbiji su me više cenili nego u Hrvatskoj! Zvezda je moj klub
» U Srbiji do kraja godine više plate nego u Bugarskoj
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Ko hoce 1000 eura platu u Srbiji, mogu i iz HR
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
» U Srbiji do kraja godine više plate nego u Bugarskoj
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Ko hoce 1000 eura platu u Srbiji, mogu i iz HR
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
Page 1 of 4