I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
A ako se primjerice neki homić raznese bombom u ime Allaha,jeli onda njega čeka 72 nabildana djevca kao nagrada od Allaha ili ?nevjestin_razbojnik wrote:Ok šerijat ne pita kakva je rupa u pitanju, ali prava nećete imati, možeš bit samo kućanica sa hijabomAntif_No1 wrote:Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa naravno,jer je islam jedna čovjekoljubiva i nadasve tolerantna religija,oni nas ubijaju za naše dobro,samo mi to još nismo prepoznali.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.
Je muslimani najviše cijene liberale te imaju poseban osjećaj za ženska prava kao i prava gejeva :)
2015-07-23
Pratim već duže vrijeme tvoje postove, iako sam rijetko aktivan na forumu (obično mi služi da mi ukaže na neke stvari koje bi bilo dobro vidjet ili pročitat, jer nemam baš puno vremena). Moja je procjena da si malo stariji od mene, ali ne više od 5 godina.gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)
Meni moje jadno životno iskustvo govori da je daleko veća vjerojatnost da će me ubiti pijani kreten na cesti nego vehabija iz Gornje Maoče ili imigrant iz Sirije. Najgori neprijatelji Hrvata u su Srbi, Muslimani i Hrvati. Ovisno o okolnostima, omjer opasnosti od pojedine skupine se mijenja.
Ako se okolnosti promijene promijenit će se i moj stav. Ako sam odgovarajuće naoružan - branim stav, ako nisam, bježim. Jednostavna životna filozofija.
Ali u ovom trenutku. Da pronesem križ kroz Gornju Maoču vjerojatno mi ne bi bilo ništa. Da pronesem križ sa Hajdukovim šalom kraj Maksimira uoči utakmice ... ajd ti ako smiješ...
Malo se šalim, ali reagiram na neposrednu opasnost. Na jednog muslimana psihopatu u Danskoj imaš barem 2-3 Danca psihopata.
Vinkovačke jeseni...zar nije tamo negdje bila neka torba s bombom ... islamisti ? Neeee... domaći psihopati. A tek oni na cesti...
Neki dan me pijana budala umalo pogazi, zato ih sad malo imam "na zubu" :-)
Painkiller-
2014-04-27
Antif_No1 wrote:
A ako se primjerice neki homić raznese bombom u ime Allaha,jeli onda njega čeka 72 nabildana djevca kao nagrada od Allaha ili ?
Ma to ti je kao kad se žena raznese. Nju Alah pretvori u muškarca a geja vjerojatno u hetero :)
Onda je Allah prevarant.Kako god okreneš ne valja.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
A ako se primjerice neki homić raznese bombom u ime Allaha,jeli onda njega čeka 72 nabildana djevca kao nagrada od Allaha ili ?
Ma to ti je kao kad se žena raznese. Nju Alah pretvori u muškarca a geja vjerojatno u hetero :)
2015-07-23
Al eto medicina je napredovala pa sad možeš birati spol ....nema potrebe da bacaš žensku djecu u kontenjer pri rođenju jer je curica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ni sam ne znam više...konzultirat ću se s Allahom,pa kad vidim što on kaže onda ću odlučit što dalje,promijeniti spol ili nešto drugo.
2015-07-23
To je ona famozna natalitena politika da mora bit najmanje 2,1 djeteta po ženi a to u praksi znači da swaka mora imat troje djece ......samo još nije nitko dotakao temu rasporeda spolowa kod toga
2:1 u korist muških.
2:1 u korist muških.
Last edited by RayMabus on Thu 17 Sep - 0:18; edited 1 time in total
2014-04-11
Psssttt, ne smiuješ o tome pričati, nije korektno.maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
Guest- Guest
Gadno si zabrazdio, zimsko oranje rekao bih no pogrešnu njivu oreš.red wolf wrote:Pomoći ću ti...Duh nije duša...On se može naći u, nazovimo to '' sredina ''...Takvi će jednom nestati jer nisu dio Oca...tre911 wrote:red wolf wrote:Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...tre911 wrote:red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Guest- Guest
Jesi li mislio na zimsko oranje kada si i meni rekao da sam gadno zabrazdio ?tre911 wrote:Gadno si zabrazdio, zimsko oranje rekao bih no pogrešnu njivu oreš.red wolf wrote:Pomoći ću ti...Duh nije duša...On se može naći u, nazovimo to '' sredina ''...Takvi će jednom nestati jer nisu dio Oca...tre911 wrote:red wolf wrote:Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...tre911 wrote:red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
2015-07-23
jebiga ja sad ne kužim, od kud vam da izbjeglice imaju uopće u planu ikog ubijati... pa zar bi si itko mjerodavan dopustio takav propust da u aktivnu vojarnu koju trenutno opslužuje 15-20 interventnih policajaca, koji između svojih redovnih zadaća čuvaju i nekoliko skladišta punih naoružanja, u tu vojarnu smjesti cca 200 muškaraca koji nisu prošli nikakvu sigurnosnu provjeru.... mislim pa čemu uopće provjera kad se unaprijed zna da ne postoji nikakva mogućnost da bi se uslijed nekakvog bunta ili negodovanja ti ljudi pokušali domoći oružja od kojeg ih dijeli par zarđalih lokota i nekolicina pospanih interventnih policajaca....Antif_No1 wrote:Pa naravno,jer je islam jedna čovjekoljubiva i nadasve tolerantna religija,oni nas ubijaju za naše dobro,samo mi to još nismo prepoznali.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.
Je muslimani najviše cijene liberale te imaju poseban osjećaj za ženska prava kao i prava gejeva :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ima da was owi iz trečeg swijeta natamburaju jer kod njih žena u najboljem slučaju wrijedi kao pola muškoga .....a ne ....emanićipaćija i rawnoprawnost spolowa.
2014-04-11
Nisam danas nešto posebno bistar, tome svjedoči i učešće u raspravam, čemu je kumovalo i to što sam danas pregledavao bačve i kom lijepo napreduje, bit će šljivovice (narano sve prijavljeno, kazan registriran), i tako to...maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
Susjedne zemlje primaju izbjeglice i za to dobijaju lovu od Amerike i EU. Načuh usput dok sam radio na vijstima da se Turci nešto bune, jer su primili najviše izbjeglica, a dobijaju manju glavarinu od npr. Libanonaca. I zato potjeraju nekoliko desetaka tisuća izbjeglica prema Europi.
- Žene i djeca manje jedu, manje se bune i izazivaju veću samilost, dakle omjer troškova i koristi je daleko veći
- Muški previše jedu i svako malo se nešto bune, pizde jedne, a mogu lse lijepo pridružiti jednoj od zaraćeni skupina i jedni drugima režu glave, al eto, neće. Ako neće u džihad u Siriju nek idu u 3EU
- Tradicionalne obitelji ... Muški potomak je puno vrijedniji od ženskog, pa i omjer populacije naopak...
Ne da mi se više razmišljat, gotovo za danas, a i nije baš neka umotvorina.
Painkiller-
2014-04-27
Gledaj.O tih 200 muškaraca kada bi doista bili svi dobronamjerni,žrtve rata i bla,bla,dovoljno je samo jedan religijski zaluđenik da sranje a bojim se da je ipak malo više takvih vjerskih zaluđenika među emigrantima,barem ako je suditi po iskustvu zemalja koji još od ranije imaju tradiciju uvoza islamskog življa.michaellcmacha wrote:jebiga ja sad ne kužim, od kud vam da izbjeglice imaju uopće u planu ikog ubijati... pa zar bi si itko mjerodavan dopustio takav propust da u aktivnu vojarnu koju trenutno opslužuje 15-20 interventnih policajaca, koji između svojih redovnih zadaća čuvaju i nekoliko skladišta punih naoružanja, u tu vojarnu smjesti cca 200 muškaraca koji nisu prošli nikakvu sigurnosnu provjeru.... mislim pa čemu uopće provjera kad se unaprijed zna da ne postoji nikakva mogućnost da bi se uslijed nekakvog bunta ili negodovanja ti ljudi pokušali domoći oružja od kojeg ih dijeli par zarđalih lokota i nekolicina pospanih interventnih policajaca....Antif_No1 wrote:Pa naravno,jer je islam jedna čovjekoljubiva i nadasve tolerantna religija,oni nas ubijaju za naše dobro,samo mi to još nismo prepoznali.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
hvala na komplimentima, no toga će biti u nekom većem vremenskom razdoblju svugdje prije ili kasnije no ovdje je to ziher i ta razdoblje su veoma kratka između tih napada. Ovdje se radi o sukobu civilizacija, oni su jednostavno našli rupu u kršćanskom gardu( samilost ) i kroz njega nas udaraju i nokautiraju, zapad jednostavno nije sprema na ovu vrstu borbe. Ovdje se moraju postaviti kriteriji ma kako bili bolni ili nehumani općenito za nekoga u ovom trenutku. Stvar je jednostavna, uđe ti u RH 800 ratno sposobnih muškaraca, dvijesto žena i dvjesto djece. Reci mi koja je to matematika? reci mi zašto ti ratno sposobni muškarci nisu ostali braniti svoje? zašto ne odu u saudijsku arabiju? zašto ne odu u tursku? zašto ne odu u Iran? Nigeriju.......zašto su svi navalili u evropu?Painkiller wrote:Pratim već duže vrijeme tvoje postove, iako sam rijetko aktivan na forumu (obično mi služi da mi ukaže na neke stvari koje bi bilo dobro vidjet ili pročitat, jer nemam baš puno vremena). Moja je procjena da si malo stariji od mene, ali ne više od 5 godina.gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)
Meni moje jadno životno iskustvo govori da je daleko veća vjerojatnost da će me ubiti pijani kreten na cesti nego vehabija iz Gornje Maoče ili imigrant iz Sirije. Najgori neprijatelji Hrvata u su Srbi, Muslimani i Hrvati. Ovisno o okolnostima, omjer opasnosti od pojedine skupine se mijenja.
Ako se okolnosti promijene promijenit će se i moj stav. Ako sam odgovarajuće naoružan - branim stav, ako nisam, bježim. Jednostavna životna filozofija.
Ali u ovom trenutku. Da pronesem križ kroz Gornju Maoču vjerojatno mi ne bi bilo ništa. Da pronesem križ sa Hajdukovim šalom kraj Maksimira uoči utakmice ... ajd ti ako smiješ...
Malo se šalim, ali reagiram na neposrednu opasnost. Na jednog muslimana psihopatu u Danskoj imaš barem 2-3 Danca psihopata.
Vinkovačke jeseni...zar nije tamo negdje bila neka torba s bombom ... islamisti ? Neeee... domaći psihopati. A tek oni na cesti...
Neki dan me pijana budala umalo pogazi, zato ih sad malo imam "na zubu" :-)
Guest- Guest
Pa zato šta je u Evropi emanicpacija.
2014-04-11
Nije samo emancipacija, odgojeni smo po jednim kriterijima a ti su kriteriji odbačeni i sada zujimo ko elektromotor kome je kondenzator riknio, ne možemo se pomjeriti ni lijevo ni desno nego tražimo poticaj u kome smjeru trebamo krenuti.
Guest- Guest
Tražiš ?tre911 wrote: nego tražimo poticaj u kome smjeru trebamo krenuti.
Pa ispred očiju ti je.
Žena wrijedi samo pola muškarća tj ....ona newrijedi.
Osim ako nekako nenadoknadi tu razliku ....npr rađanjem veće količine muških.
2014-04-11
Ne moraš biti vjerski zaluđenik za sranje. Recimo da si relativno normalan Sirijac, imaš satelitsku antenu i pratiš malo Tv program ... sve nešto napredni, liberalni, humanisti, a njegova država se opisuje kao zatucana, teroristi, talibani, stoka. Povjeruješ tome i kad dođe sranje bježiš tamo gdje je bolje, jer, iskreno, baš i nemaš neku stranu koju bi mogo izabrati a da je iole normalna. Turska je banana, nju odmah prekrižiš. Turska i ljudska prava, mo'š mislit. Grčka...ni nalik onoj EU sa televizije... šibaj dalje. Šta ćemo sa Srbima... zar nisu godinama o njima pričali da su gadni. Ajd ne mogu biti puno gori od Grka i Turaka. Mađarska...o njima ne znamo ništa, ali je to EU i mora da su Ok .... i onda četnici u Srbiji ispadnu veći humanisit od Mađara, a tebi je već pun kurac svega. Par dana hoda od obećanje zemlje, tisućgodišnjeg Rajha, zemlje gdje teče med i mlijeko, a neki humanisti razapnu bodljikavu žicu. Nazad nećeš, naprijed ne možeš...Idem bacit koji kamen na pizde Mađare, pa odo okolo preko Hrvatske, pa ćemo vidjet....Antif_No1 wrote:Gledaj.O tih 200 muškaraca kada bi doista bili svi dobronamjerni,žrtve rata i bla,bla,dovoljno je samo jedan religijski zaluđenik da sranje a bojim se da je ipak malo više takvih vjerskih zaluđenika među emigrantima,barem ako je suditi po iskustvu zemalja koji još od ranije imaju tradiciju uvoza islamskog življa.michaellcmacha wrote:jebiga ja sad ne kužim, od kud vam da izbjeglice imaju uopće u planu ikog ubijati... pa zar bi si itko mjerodavan dopustio takav propust da u aktivnu vojarnu koju trenutno opslužuje 15-20 interventnih policajaca, koji između svojih redovnih zadaća čuvaju i nekoliko skladišta punih naoružanja, u tu vojarnu smjesti cca 200 muškaraca koji nisu prošli nikakvu sigurnosnu provjeru.... mislim pa čemu uopće provjera kad se unaprijed zna da ne postoji nikakva mogućnost da bi se uslijed nekakvog bunta ili negodovanja ti ljudi pokušali domoći oružja od kojeg ih dijeli par zarđalih lokota i nekolicina pospanih interventnih policajaca....Antif_No1 wrote:Pa naravno,jer je islam jedna čovjekoljubiva i nadasve tolerantna religija,oni nas ubijaju za naše dobro,samo mi to još nismo prepoznali.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
Painkiller-
2014-04-27
a jebiga sad pa zar ne bi bilo u redu dati tim ljudima šansu... dobro ne sad i ključ od skladišta, ali šansu... pa bio bi red.....Antif_No1 wrote:Gledaj.O tih 200 muškaraca kada bi doista bili svi dobronamjerni,žrtve rata i bla,bla,dovoljno je samo jedan religijski zaluđenik da sranje a bojim se da je ipak malo više takvih vjerskih zaluđenika među emigrantima,barem ako je suditi po iskustvu zemalja koji još od ranije imaju tradiciju uvoza islamskog življa.michaellcmacha wrote:jebiga ja sad ne kužim, od kud vam da izbjeglice imaju uopće u planu ikog ubijati... pa zar bi si itko mjerodavan dopustio takav propust da u aktivnu vojarnu koju trenutno opslužuje 15-20 interventnih policajaca, koji između svojih redovnih zadaća čuvaju i nekoliko skladišta punih naoružanja, u tu vojarnu smjesti cca 200 muškaraca koji nisu prošli nikakvu sigurnosnu provjeru.... mislim pa čemu uopće provjera kad se unaprijed zna da ne postoji nikakva mogućnost da bi se uslijed nekakvog bunta ili negodovanja ti ljudi pokušali domoći oružja od kojeg ih dijeli par zarđalih lokota i nekolicina pospanih interventnih policajaca....Antif_No1 wrote:Pa naravno,jer je islam jedna čovjekoljubiva i nadasve tolerantna religija,oni nas ubijaju za naše dobro,samo mi to još nismo prepoznali.dawson wrote:Antif_No1 wrote:
2015-08-08
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba