I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Kad vidim neke komentare pomislim da će svaki izbjeglica koji ostane u RH činiti znatan pomak na bolje.
obrati pažnju na "povremeno". Nisam ja crveni križ... Ali za zbrinuti veću grupu na tjedan-dva mogu. A imam i nekih nezvršenih poslova, pa bi bilo i korisno...
Ja sam "za dom-spremni" hrvat. A dom u mojoj definiciji podrazumjeva i gostoprimstvo.
Painkiller- Posts : 174
2014-04-27
Kako sad ovo 2:1 muškarci:žene/decaRayMabus wrote:21:35 Do 20.50 sati Republika Hrvatska prihvatila je ukupno 1191 osobu. Od tog broja 818 je muškaraca, 189 žena te 184 djece. U registracijskom centru u Ježevu trenutno se nalaze 303 osobe, priopćeno je iz MUP-a.
2014-04-15
Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
pa u ovom omjeru nisu ni nebeski ratnici iz krajine bježali, dapače
2014-04-15
Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti "Plan 21" .Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.v_vlado wrote:Dobra...Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
Painkiller-
2014-04-27
Na''Plan 21'' i smijanje i divljanje je primjerena reakcija,te zaslužuje puštanje i prolaz,dok ushićenje i odobravanje zaslužuje,,natrag u majčicu Srbiju''Painkiller wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti "Plan 21" .Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.v_vlado wrote:Dobra...Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti slike Stipe Mesića, s kratkim popisom najboljih umotvorina. Napisati da su ga hrvati birali 2x na 5 godina. Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.v_vlado wrote:Dobra...Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
Test inteligencije. Oni koji se smiju inteligentiji su od prosječnog Hrvata i takvi su dobrodošli...
Painkiller-
2014-04-27
a zasto bi to mene bolio kurac sta ti prodajes ovdje, sto se mene tice mozes jest govna i falit se da si za govna spreman. Poredenje onih izbjeglica iz domovinskog rata i ovih je kruske i jabuke, ovi su bili izbjeglice u turskoj, a sad su horda koja silom ulazi u tude zemlje da bi stigli na socijalu u njemacku i svedsku. Oni koji to podrzavaju bi trebali imati odgovornost za posljedice koje mogu iskrsnuti, hocu reci ako ijedno dijete, zena ili bilo ko izgubi glavu ili bude silovana u HR trebali bi odgovarat isto kao i pocinitelj a ne glumit altruizam preko tudih leda i tude odgovornosti.Painkiller wrote:Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Kad vidim neke komentare pomislim da će svaki izbjeglica koji ostane u RH činiti znatan pomak na bolje.
obrati pažnju na "povremeno". Nisam ja crveni križ... Ali za zbrinuti veću grupu na tjedan-dva mogu. A imam i nekih nezvršenih poslova, pa bi bilo i korisno...
Ja sam "za dom-spremni" hrvat. A dom u mojoj definiciji podrazumjeva i gostoprimstvo.
2014-04-19
jes ti ono reko da je zadar tvoja krajnja i zadnja destinacija... evo ih kod mene u zbroju 600 i kusur u po dana, znači i kod tebe bi tuzla mogla u taj čas osvanuti... a kud ćeš sad jadan ne bio.... ;).... eto ako zagusti a ti niš neg vamo k nama mi smo već obilježeni kao pozitivci kod fsa, naf, is,if i ostalih prozapadno orijentiranih grupacija.....epikur37 wrote:Trpaj samo, freedom fighteri, tako sam i procijenio iljadarka dnevno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Painkiller wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti slike Stipe Mesića, s kratkim popisom najboljih umotvorina. Napisati da su ga hrvati birali 2x na 5 godina. Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.v_vlado wrote:Dobra...Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
Test inteligencije. Oni koji se smiju inteligentiji su od prosječnog Hrvata i takvi su dobrodošli...
Nije Mesić jedini takav biser kojeg Hrvati biraju...Kerum,Bandić,Sanader,itd.
2015-07-23
"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Painkiller-
2014-04-27
catabbath-
2015-08-22
Boli tebe kuac, ti već imaš rezervni položaj u banjaluci i beogradu, je da će u begešu biti đamija više nego u meki i medini zajedno ali ko ga hebe, srbi su srbi :)))))))))))))))epikur37 wrote:Trpaj samo, freedom fighteri, tako sam i procijenio iljadarka dnevno
Guest- Guest
Ako se mene pita.Ja bih zahtjev za azili u Republici Hrvatskoj odobrio isključivo Jezidima,marxističkim Kurdima i homosexualima čiji životi doista jesu ugroženi u islamističkim državama.
2015-07-23
Moramo s nečim počet :-) Poslije, oni koji ostanu mogu skupljati sličice za album kao uvjet za državljanstvo :-)Antif_No1 wrote:Painkiller wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti slike Stipe Mesića, s kratkim popisom najboljih umotvorina. Napisati da su ga hrvati birali 2x na 5 godina. Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.v_vlado wrote:Dobra...Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
Nije Mesić jedini takav biser kojeg Hrvati biraju...Kerum,Bandić,Sanader,itd.
Painkiller-
2014-04-27
uf, sad mi je lakše :DDDDDDdawson wrote:1800 kaže Ranko večeras
Guest- Guest
Jadni oni i mi skupa s njima.red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Guest- Guest
Netočno...Tada smo pokazali koliki smo ljudi...I sada pokazujemo....melkior wrote:Jadni oni i mi skupa s njima.red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Baš mislim kako su se i izbjeglice iz domovinskog rata usrećile s tobom.prckov wrote:a zasto bi to mene bolio kurac sta ti prodajes ovdje, sto se mene tice mozes jest govna i falit se da si za govna spreman. Poredenje onih izbjeglica iz domovinskog rata i ovih je kruske i jabuke, ovi su bili izbjeglice u turskoj, a sad su horda koja silom ulazi u tude zemlje da bi stigli na socijalu u njemacku i svedsku. Oni koji to podrzavaju bi trebali imati odgovornost za posljedice koje mogu iskrsnuti, hocu reci ako ijedno dijete, zena ili bilo ko izgubi glavu ili bude silovana u HR trebali bi odgovarat isto kao i pocinitelj a ne glumit altruizam preko tudih leda i tude odgovornosti.Painkiller wrote:Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Takav karakter...
Zašto bi mene bilo briga za politiku Njemačke i Švedske. Ako dijele socijalu, neka dijele. Dijelili su i našim izbjeglicama.
I onda je neki tvoj nazi istomišljenik koristio sličnu retoriku
Painkiller-
2014-04-27
a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
2014-04-19
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba