I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Za 20-30 godina oni mazohisti koji i ostanu od nas vjerijatno će se oštro protoviti nekom novom izbjegličkom valudebotoijusto wrote:kako se zove sirijska minken bojna ? oce li sirijski muskarci okupirat splitske kafice s pricama o domoljublju ? hoce li pri povratku uhljebit se u novoosnovanu drzavu i sve s visoka pitati " a gdje si ti bio 2015 ? "
toliko pitanja a tako malo odgovora
Painkiller- Posts : 174
2014-04-27
sve izolirano slučajevi...jedna dankinja, jedna brigada, neki gastarbajter...ovo je sukob primitivnih balkanaca sa religijom mira i prastarom civilazacijom...zaboga u pauzi odrubljivanaj glava izmislili su brojeve...alo ba, izolirani slučajevitre911 wrote:gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)Painkiller wrote:Razumijem bojazan. Kad se povežu s brojnim muslimanima u Slavoniji, u Gunji će biti ne jedna nego barem 10 džamija. A zračne linije do Gornje Maoče 50-ak km... Već bježim, postaje preopasno.tre911 wrote:Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.Painkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Jebote, pa ti imaš četnike u neposrednom susjedstvu a bojiš se šačice izbjglica (imigranata, da se neki ne uvrijede) koji bježe od rata i bijede - u Njemačku
2014-04-15
Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...tre911 wrote:red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Guest- Guest
ja se ne zajebavam, samo prenosim djelić utisaka evo tu u nas koji smo nesebično omogućili prvorazredan smještaj izbjeglicama uz mogućnost da se ne zajebavaju sa kamenjem i komadima betona koji moraju razbijati ukoliko im neš ne bude po volji nego da se ljudi onako ko ljudi posluže sa podobnim i podesnim sredstvima kad i ako dođe do situacije da žele iskazati bunt, da taj bunt bude uvjerljiv..... jel to ok....Painkiller wrote:Ajde netko normalan. Većina se zajebava iako je ljudska bijeda po meni malo degutantna tema za to, ali ima likova koji su izgleda ozbiljno bolesni.michaellcmacha wrote:ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
E sad mi je lakše, uh gotovo sam sam sebe ubjedio u suprotno :DDnevjestin_razbojnik wrote:sve izolirano slučajevi...jedna dankinja, jedna brigada, neki gastarbajter...ovo je sukob primitivnih balkanaca sa religijom mira i prastarom civilazacijom...zaboga u pauzi odrubljivanaj glava izmislili su brojeve...alo ba, izolirani slučajevitre911 wrote:gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)Painkiller wrote:Razumijem bojazan. Kad se povežu s brojnim muslimanima u Slavoniji, u Gunji će biti ne jedna nego barem 10 džamija. A zračne linije do Gornje Maoče 50-ak km... Već bježim, postaje preopasno.tre911 wrote:Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.Painkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Jebote, pa ti imaš četnike u neposrednom susjedstvu a bojiš se šačice izbjglica (imigranata, da se neki ne uvrijede) koji bježe od rata i bijede - u Njemačku
Guest- Guest
red wolf wrote:Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...tre911 wrote:red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Guest- Guest
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.michaellcmacha wrote:ja se ne zajebavam, samo prenosim djelić utisaka evo tu u nas koji smo nesebično omogućili prvorazredan smještaj izbjeglicama uz mogućnost da se ne zajebavaju sa kamenjem i komadima betona koji moraju razbijati ukoliko im neš ne bude po volji nego da se ljudi onako ko ljudi posluže sa podobnim i podesnim sredstvima kad i ako dođe do situacije da žele iskazati bunt, da taj bunt bude uvjerljiv..... jel to ok....Painkiller wrote:Ajde netko normalan. Većina se zajebava iako je ljudska bijeda po meni malo degutantna tema za to, ali ima likova koji su izgleda ozbiljno bolesni.michaellcmacha wrote:ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2014-04-12
Pa valjda zato što je na zapadu ipak više na cijeni obrezano muško,nego obrezano žensko spolovilo.maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2015-07-23
da nije do one transrodne tolerancije?...žena u muškom tijelu, Conchita Wurst i te šeme?maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2014-04-15
nije to,reptilu :DAntif_No1 wrote:Pa valjda zato što je na zapadu ipak više na cijeni obrezano muško,nego obrezano žensko spolovilo.maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2014-04-12
Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja tebe potpuno razumijem, gaylije i šerijat neidu zajedno nikakoAntif_No1 wrote:Pa valjda zato što je na zapadu ipak više na cijeni obrezano muško,nego obrezano žensko spolovilo.maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2014-04-15
Pošto sam ja postao urbani,napredni i moderni cosmopolit širokih liberalnih vidika,mislim kako ću i ja u svoj stan primiti par obdarenih obrezanih muslića.Pozivam sve muške i ženske progresivne i napredne cosmopolite da slijede moj primjer.
2015-07-23
djelomicno moguce...:Pnevjestin_razbojnik wrote:da nije do one transrodne tolerancije?...žena u muškom tijelu, Conchita Wurst i te šeme?maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
2014-04-12
Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
2015-07-23
Pomoći ću ti...Duh nije duša...On se može naći u, nazovimo to '' sredina ''...Takvi će jednom nestati jer nisu dio Oca...tre911 wrote:red wolf wrote:Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...tre911 wrote:red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Guest- Guest
Ok šerijat ne pita kakva je rupa u pitanju, ali prava nećete imati, možeš bit samo kućanica sa hijabomAntif_No1 wrote:Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
n_razbojnik-
2014-04-15
Kad i mi počmemo bacat žensku djecu u kontenjere pri rođenju jer su curice onda ćemo i mi nekoga moći oswojiti na owaj način kako oni to sad rade tj populacijom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Antif_No1 wrote:
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.
Je muslimani najviše cijene liberale te imaju poseban osjećaj za ženska prava kao i prava gejeva :)
A ako se primjerice neki homić raznese bombom u ime Allaha,jeli onda njega čeka 72 nabildana djevca kao nagrada od Allaha ili ?nevjestin_razbojnik wrote:Ok šerijat ne pita kakva je rupa u pitanju, ali prava nećete imati, možeš bit samo kućanica sa hijabomAntif_No1 wrote:Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
2015-07-23
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi