ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU. - Page 6 Empty Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Post by Painkiller Wed 16 Sep - 23:47

debotoijusto wrote:kako se zove sirijska minken bojna ? oce li sirijski muskarci okupirat splitske kafice s pricama o domoljublju ? hoce li pri povratku uhljebit se u novoosnovanu drzavu i sve s visoka pitati " a gdje si ti bio 2015 ? "  
toliko pitanja a tako malo odgovora
Za 20-30 godina oni mazohisti koji i ostanu od nas vjerijatno će se oštro protoviti nekom novom izbjegličkom valu

Painkiller

2014-04-27

Back to top Go down

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU. - Page 6 Empty Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Post by n_razbojnik Wed 16 Sep - 23:48

tre911 wrote:
Painkiller wrote:
tre911 wrote:
Painkiller wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Painkiller wrote:
red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...

Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...
NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.
Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?
A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bića
Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.
Razumijem bojazan. Kad se povežu s brojnim muslimanima u Slavoniji, u Gunji će biti ne jedna nego barem 10 džamija. A zračne linije do Gornje Maoče 50-ak km... Već bježim, postaje preopasno.
Jebote, pa ti imaš četnike u neposrednom susjedstvu a bojiš se šačice izbjglica (imigranata, da se neki ne uvrijede) koji bježe od rata i bijede - u Njemačku
gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je  živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)
sve izolirano slučajevi...jedna dankinja, jedna brigada, neki gastarbajter...ovo je sukob primitivnih balkanaca sa religijom mira i prastarom civilazacijom...zaboga u pauzi odrubljivanaj glava izmislili su brojeve...alo ba, izolirani slučajevi

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Sep - 23:48

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...
:facepalm cheers Basketball
Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 16 Sep - 23:50

Painkiller wrote:
michaellcmacha wrote:ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
Ajde netko normalan. Većina se zajebava iako je ljudska bijeda po meni malo degutantna tema za to, ali ima likova koji su izgleda ozbiljno bolesni.
ja se ne zajebavam, samo prenosim djelić utisaka evo tu u nas koji smo nesebično omogućili prvorazredan smještaj izbjeglicama uz mogućnost da se ne zajebavaju sa kamenjem i komadima betona koji moraju razbijati ukoliko im neš ne bude po volji nego da se ljudi onako ko ljudi posluže sa podobnim i podesnim sredstvima kad i ako dođe do situacije da žele iskazati bunt, da taj bunt bude uvjerljiv..... jel to ok....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Sep - 23:52

nevjestin_razbojnik wrote:
tre911 wrote:
Painkiller wrote:
tre911 wrote:
Painkiller wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Painkiller wrote:
red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...

Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...
NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.
Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?
A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bića
Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.
Razumijem bojazan. Kad se povežu s brojnim muslimanima u Slavoniji, u Gunji će biti ne jedna nego barem 10 džamija. A zračne linije do Gornje Maoče 50-ak km... Već bježim, postaje preopasno.
Jebote, pa ti imaš četnike u neposrednom susjedstvu a bojiš se šačice izbjglica (imigranata, da se neki ne uvrijede) koji bježe od rata i bijede - u Njemačku
gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je  živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)
sve izolirano slučajevi...jedna dankinja, jedna brigada, neki gastarbajter...ovo je sukob primitivnih balkanaca sa religijom mira i prastarom civilazacijom...zaboga u pauzi odrubljivanaj glava izmislili su brojeve...alo ba, izolirani slučajevi
E sad mi je lakše, uh gotovo sam sam sebe ubjedio u suprotno :DD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 16 Sep - 23:53

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...
Još da si razumio...Ali, to je teško očekivati od tebe...Pa veseli se...Neću ti kvariti veselje...
:facepalm :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 16 Sep - 23:55

michaellcmacha wrote:
Painkiller wrote:
michaellcmacha wrote:ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
Ajde netko normalan. Većina se zajebava iako je ljudska bijeda po meni malo degutantna tema za to, ali ima likova koji su izgleda ozbiljno bolesni.
ja se ne zajebavam, samo prenosim djelić utisaka evo tu u nas koji smo nesebično omogućili prvorazredan smještaj izbjeglicama uz mogućnost da se ne zajebavaju sa kamenjem i komadima betona koji moraju razbijati ukoliko im neš ne bude po volji nego da se ljudi onako ko ljudi posluže sa podobnim i podesnim sredstvima kad i ako dođe do situacije da žele iskazati bunt, da taj bunt bude uvjerljiv..... jel to ok....
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 16 Sep - 23:56

Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 16 Sep - 23:56

maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
Pa valjda zato što je na zapadu ipak više na cijeni obrezano muško,nego obrezano žensko spolovilo. lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Wed 16 Sep - 23:57

maggie13 wrote:Je li netko mudro otkrio zasto je takav omjer udjela spolova u strukturi imigranata?:0
da nije do one transrodne tolerancije?...žena u muškom tijelu, Conchita Wurst i te šeme?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 16 Sep - 23:58

Antif_No1 wrote:
Pa valjda zato što je na zapadu ipak više na cijeni obrezano muško,nego obrezano žensko spolovilo. lol!
nije to,reptilu :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 16 Sep - 23:58

Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Wed 16 Sep - 23:58

Antif_No1 wrote:
Ja tebe potpuno razumijem, gaylije i šerijat neidu zajedno nikako

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 16 Sep - 23:58

Pošto sam ja postao urbani,napredni i moderni cosmopolit širokih liberalnih vidika,mislim kako ću i ja u svoj stan primiti par obdarenih obrezanih muslića.Pozivam sve muške i ženske progresivne i napredne cosmopolite da slijede moj primjer.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 16 Sep - 23:59

da nije do one transrodne tolerancije?...žena u muškom tijelu, Conchita Wurst i te šeme?
djelomicno moguce...:P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 17 Sep - 0:00

RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Thu 17 Sep - 0:01

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
:facepalm :aw
Pomoći ću ti...Duh nije duša...On se može naći u, nazovimo to '' sredina ''...Takvi će jednom nestati jer nisu dio Oca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 17 Sep - 0:01

Antif_No1 wrote:
RayMabus wrote:Zato šta ženska dijeca nisu na cijeni u patrijahu ,....djewojčiće bacaju u kontenjere pri rođenju ....imaju wišak muške dijece .....ti sada idu u : trbuhom za kruhom i kurcem za ženom.
Ok.onda ćemo u EU primati samo one koji idu kurcem za muškim anusom i riješen problem.
Ok šerijat ne pita kakva je rupa u pitanju, ali prava nećete imati, možeš bit samo kućanica sa hijabom
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 17 Sep - 0:04

Kad i mi počmemo bacat žensku djecu u kontenjere pri rođenju jer su curice onda ćemo i mi nekoga moći oswojiti na owaj način kako oni to sad rade tj populacijom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 17 Sep - 0:05

Antif_No1 wrote:
Vjerujem kako će muslimanski emigraniti za nekih 10tak god. prisjetit se koliko smo imali obzira prema njima,te da će i oni imati obzira pa nas neće obezglavljivat tupim već oštrim nožem.

Je muslimani najviše cijene liberale te imaju poseban osjećaj za ženska prava kao i prava gejeva :)

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 17 Sep - 0:06

Antif_No1 wrote:
Ok šerijat ne pita kakva je rupa u pitanju, ali prava nećete imati, možeš bit samo kućanica sa hijabom
A ako se primjerice neki homić raznese bombom u ime Allaha,jeli onda njega čeka 72 nabildana djevca kao nagrada od Allaha ili ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics