I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Guest- Guest
Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Od tog niškorist, a meni ovih dana usfalilo rovaca i durbaka za somove, dakle ako se treba reinkarnirati bolje u nešto korisno nego u morskega kukumara :DDprckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Od vražje zasjede oslobodi nas Gospodinered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
ja sam bio izbjeglica, nego sa kojim pravom nameces ljudima sta trebaju da misle, kako trebaju da se ponasaju i sta je (po tvom) ispravno glede ovih imigranata (ne izbjeglica papane). Jel tebi neko namece nazi svjetonazor jebo te onPainkiller wrote:Baš mislim kako su se i izbjeglice iz domovinskog rata usrećile s tobom.prckov wrote:a zasto bi to mene bolio kurac sta ti prodajes ovdje, sto se mene tice mozes jest govna i falit se da si za govna spreman. Poredenje onih izbjeglica iz domovinskog rata i ovih je kruske i jabuke, ovi su bili izbjeglice u turskoj, a sad su horda koja silom ulazi u tude zemlje da bi stigli na socijalu u njemacku i svedsku. Oni koji to podrzavaju bi trebali imati odgovornost za posljedice koje mogu iskrsnuti, hocu reci ako ijedno dijete, zena ili bilo ko izgubi glavu ili bude silovana u HR trebali bi odgovarat isto kao i pocinitelj a ne glumit altruizam preko tudih leda i tude odgovornosti.Painkiller wrote:Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Kad vidim neke komentare pomislim da će svaki izbjeglica koji ostane u RH činiti znatan pomak na bolje.
obrati pažnju na "povremeno". Nisam ja crveni križ... Ali za zbrinuti veću grupu na tjedan-dva mogu. A imam i nekih nezvršenih poslova, pa bi bilo i korisno...
Ja sam "za dom-spremni" hrvat. A dom u mojoj definiciji podrazumjeva i gostoprimstvo.
Takav karakter...
Zašto bi mene bilo briga za politiku Njemačke i Švedske. Ako dijele socijalu, neka dijele. Dijelili su i našim izbjeglicama.
I onda je neki tvoj nazi istomišljenik koristio sličnu retoriku
2014-04-19
Vrag ti zapravo ne postoji...tre911 wrote:Od vražje zasjede oslobodi nas Gospodinered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Painkiller-
2014-04-27
a ko ce prati wc-e i pokvarene mozgovered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
2014-04-19
Tebi će čip zabiti u guz...hehehehehehehe...tre911 wrote:Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Jok, postoji šejtan-čovo koji puno šeta.red wolf wrote:Vrag ti zapravo ne postoji...tre911 wrote:Od vražje zasjede oslobodi nas Gospodinered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Bit će to jedno skladno društvo...Nazovi ga Utopija...prckov wrote:a ko ce prati wc-e i pokvarene mozgovered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
a to si vidio u fildzanu ili si baco grahPainkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
2014-04-19
To je ljudska izmišljotina...Postojao je zaista Lucifer u Starom zavjetu, ali riječ je o jednom kralju u ono vrijeme...Prorok ga je nazvao svjetlonošom...tre911 wrote:Jok, postoji šejtan-čovo koji puno šeta.red wolf wrote:Vrag ti zapravo ne postoji...tre911 wrote:Od vražje zasjede oslobodi nas Gospodinered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.Painkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Neće proći još dugo i Lucifer će se objaviti svijetu,te donijeti tisućljetni mir i blagostanje,a tada će te viditi koliko je zao bio taj vaš slabašni ,,bog''tre911 wrote:Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vid pedera o čemu mašta :(red wolf wrote:Tebi će čip zabiti u guz...hehehehehehehe...tre911 wrote:Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Guest- Guest
Iznsim svoje mišljene kao i ti. Pravo mi daje anonimnost na forumu. U živo bi se vjerojatno ponašali drugačije i ja i ti.prckov wrote:ja sam bio izbjeglica, nego sa kojim pravom nameces ljudima sta trebaju da misle, kako trebaju da se ponasaju i sta je (po tvom) ispravno glede ovih imigranata (ne izbjeglica papane). Jel tebi neko namece nazi svjetonazor jebo te onPainkiller wrote:Baš mislim kako su se i izbjeglice iz domovinskog rata usrećile s tobom.prckov wrote:a zasto bi to mene bolio kurac sta ti prodajes ovdje, sto se mene tice mozes jest govna i falit se da si za govna spreman. Poredenje onih izbjeglica iz domovinskog rata i ovih je kruske i jabuke, ovi su bili izbjeglice u turskoj, a sad su horda koja silom ulazi u tude zemlje da bi stigli na socijalu u njemacku i svedsku. Oni koji to podrzavaju bi trebali imati odgovornost za posljedice koje mogu iskrsnuti, hocu reci ako ijedno dijete, zena ili bilo ko izgubi glavu ili bude silovana u HR trebali bi odgovarat isto kao i pocinitelj a ne glumit altruizam preko tudih leda i tude odgovornosti.Painkiller wrote:Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Kad vidim neke komentare pomislim da će svaki izbjeglica koji ostane u RH činiti znatan pomak na bolje.
obrati pažnju na "povremeno". Nisam ja crveni križ... Ali za zbrinuti veću grupu na tjedan-dva mogu. A imam i nekih nezvršenih poslova, pa bi bilo i korisno...
Ja sam "za dom-spremni" hrvat. A dom u mojoj definiciji podrazumjeva i gostoprimstvo.
Takav karakter...
Zašto bi mene bilo briga za politiku Njemačke i Švedske. Ako dijele socijalu, neka dijele. Dijelili su i našim izbjeglicama.
I onda je neki tvoj nazi istomišljenik koristio sličnu retoriku
Kažeš bio si izbjeglica... onda si bio klinac, dakle, puno sam stariji od tebe. Ne želim ni pokušati implementirati da si bio izbjeglica kao vojno sposoban. Dakle, ako si bio klinac, onda si lako mogao zavšiti u austji ili njemačkoj na socijali. Mnogi jesu, ti nisi. Ne vidim problem
Painkiller-
2014-04-27
da ga hebeš ovo su govorili i Njemci, Francuzi, Šveđani...pogotovo Šveđani, ali kruna i euro je jače i od minus temperature..a ako se zatvore granice, što je neminovno, gdje to ti misliš da će ovi ispariti?Painkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
2014-04-15
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba