I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Bugi je dobrica...dijagram wrote:Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
Medalja za humanost mu ne gine.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svtko će na svoj način doprinijeti alijansi, Ameri će bombardirati Assada a Hrvatska i Njemačka primati izbjeglice.
Mislim da je pošteno..ueheh...lol :)
Mislim da je pošteno..ueheh...lol :)
2015-08-06
Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto bi ? Pusti ovu vladu da se utapa u svojim ghownima koje je sama posijala.albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
[size=35]UŽIVO IZ PORINA: Izbjeglice ne žele ostati u RH, bacaju namještaj, WC papire i uzvikuju ‘Sloboda, sloboda![/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/uzivo-iz-porina-pobuna-azilanata-u-dugavama-zbog-dolaska-izbjeglica-foto-830850
................
E to sloboda, freedom..toooo nema što to su saveznici freedom fighteri :D
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/uzivo-iz-porina-pobuna-azilanata-u-dugavama-zbog-dolaska-izbjeglica-foto-830850
................
E to sloboda, freedom..toooo nema što to su saveznici freedom fighteri :D
2015-08-06
A čuj,zašto bi?RayMabus wrote:Zašto bi ? Pusti ovu vladu da se utapa u svojim ghownima koje je sama posijala.albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
Kad je Miroslav ilić ima pivat u Vinkovcim,omar su vićali i zaključili da ne može pivat jer je prin 2-3 godine u Srbiji piva ništo o Kralju Petru.
2014-04-22
albatros wrote:A čuj,zašto bi?RayMabus wrote:Zašto bi ? Pusti ovu vladu da se utapa u svojim ghownima koje je sama posijala.albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
Kad je Miroslav ilić ima pivat u Vinkovcim,omar su vićali i zaključili da ne može pivat jer je prin 2-3 godine u Srbiji piva ništo o Kralju Petru.
hehe..a možda ima koji srbin među izbjeglicama pa ako ništa zato ;)
2015-08-06
freedom nego sta
2014-04-19
Umjesto da ih se provede do Bregane,Mecelja,njih se smjesta u hotele i druga prihvatilista.
Neki dan se nasalih ali moglo bi ih doista nesto skoncati i na Jadranu, dolje su vec navikli na slicne stanovnike.
Strava.
Neki dan se nasalih ali moglo bi ih doista nesto skoncati i na Jadranu, dolje su vec navikli na slicne stanovnike.
Strava.
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:freedom nego sta
Čim čujem freedom odmah znam da nešto smrdi, dodaš li fight sve je jasno i tko stoji iza i da se ništa dobro ne piše.
2015-08-06
Upravo sam sada u fazi čišćenja prostora te inventure građevnog i strojarskog alata općenito, dovođenja u kakav-takav red, a i da točno znam di mi se što nalazi.dijagram wrote:Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
Pa ne mogu ljude primiti u neuređen prostor, ali mogao bih im ustupiti svoj luksuzni apartman....
Ionako je skoro sav u zelenom tonu s različitim nijansama.
Osjećali bi se kao kod koće...
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
samo jos fali da ih ameri naoruzajuepikur37 wrote:prckov wrote:freedom nego sta
Čim čujem freedom odmah znam da nešto smrdi, dodaš li fight sve je jasno i tko stoji iza i da se ništa dobro ne piše.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Najgore ce biti kada sve to odbiju,uvrijede te i odu za Svecku:)bugati_2 wrote:Upravo sam sada u fazi čišćenja prostora te inventure građevnog i strojarskog alata općenito, dovođenja u kakav-takav red, a i da točno znam di mi se što nalazi.dijagram wrote:Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
Pa ne mogu ljude primiti u neuređen prostor, ali mogao bih im ustupiti svoj luksuzni apartman....
Ionako je skoro sav u zelenom tonu s različitim nijansama.
Osjećali bi se kao kod koće...
dijagram-
2015-08-09
Ma ni Srbi im više nisu zanimljivi,izgleda.epikur37 wrote:albatros wrote:A čuj,zašto bi?RayMabus wrote:Zašto bi ? Pusti ovu vladu da se utapa u svojim ghownima koje je sama posijala.albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
hehe..a možda ima koji srbin među izbjeglicama pa ako ništa zato ;)
Danas ujutro sam gledao na HRT4 vijesti i bila reportaža o tome kako su 24 nosioca stanarskoga prava u Korenici,koji su ga bili izgubili,jučer uselila u novoizgrađene stanove.
Neki Neđo Žakula je sijao od zadovoljstva. Oooooo,kupatilo! Nijesam ga vidio 20 godina,pa se sad moram malo pripremit.-vikao je simpatični čiča sa francjozefovskim brkovima.
2014-04-22
Pravednik među narodima...dijagram wrote:Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Kakav autošamar sotonističkih medija. Pala država!Azilanti naglašavaju kako je pogrešno mišljenje da većina izbjeglica dolazi iz Sirije. Najveći dio njih pristiže iz Maroka, Alžira, Afganistana i okolnih zemalja.
Guest- Guest
albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
"Svi junaci nikom ponikoše
i u crnu zemlju pogledaše".
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ako izuzmemo vladajuću garnituru od koje po tom pitanju ne možemo očekivati ni da malo podignu ton,pitam se gdje su samo nestali svi ti bukači, galamdžije, prosvjednici i ina domoljubna piskarala,od kojih još do prije par dana nisi mogo popodne odmorit???Yehudi wrote:albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
Čak su se i forumski desničari u zadnje vrijeme ušutjeli.
2014-04-22
Da, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u vlastitom dvorištu se nije oglasio na aktualna zbivanja.
Guest- Guest
Ma,ništa.Fénix wrote:Da, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u vlastitom dvorištu se nije oglasio na aktualna zbivanja.
2014-04-22
albatros wrote:Ako izuzmemo vladajuću garnituru od koje po tom pitanju ne možemo očekivati ni da malo podignu ton,pitam se gdje su samo nestali svi ti bukači, galamdžije, prosvjednici i ina domoljubna piskarala,od kojih još do prije par dana nisi mogo popodne odmorit???Yehudi wrote:albatros wrote:Je li u Hrvatskoj najavljen i najmanji prosvjed?
Čak su se i forumski desničari u zadnje vrijeme ušutjeli.
tko će proosvjedovati? ima par fejsbook grupa gdje su spominjali prosvjede a policija ih je već počela češljati , mi smo u SSSRu iz ludih vremena a tamo nije bilo prosvjeda
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba