I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.
Zašto bih se sekirao?...Ja jedva čekam novi svjetski poredak...prckov wrote:ma bit ce naravno, samo se ti nemoj sekiratred wolf wrote:Bit će i ti se možeš posrati od muke zbog toga....prckov wrote:a predsjednik ce bit alisa iz zemlje cud.....utopijared wolf wrote:Bit će to jedno skladno društvo...Nazovi ga Utopija...prckov wrote:a ko ce prati wc-e i pokvarene mozgovered wolf wrote:Ne, ući će u ljudsko tijelo koje će se zvati svjetskim građaninom...I živjet će u slobodnom, socijalističkom društvu u kojem nitko neće biti izrabljivan...prckov wrote:a onda ce se reankirat u morski krastavacred wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sirija je daleko pa su neke stvari i razumljive.
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Guest- Guest
Ne, lucifer donosi kaos i patnju, razaranje, laž i smrt i odavno su njegova djela predskazana za posljednja vremena.Antif_No1 wrote:Zar ti ne vjeruješ u nadolazeću utopiju kojom će Lucifer predsjedavat ?tre911 wrote:Ti si toliko zabrazdio da ti čak i vjerujem da vjeruješ u to što pišeš.Antif_No1 wrote:Neće proći još dugo i Lucifer će se objaviti svijetu,te donijeti tisućljetni mir i blagostanje,a tada će te viditi koliko je zao bio taj vaš slabašni ,,bog''tre911 wrote:Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Sjećam se ja i idiota koji su govorili protiv izbjeglica dok si u Hrvatskoj bio u svakoj točci udaljen max sat vremena vožnje od ratišta
Guest- Guest
nemam pojma tatice, samo znam da ja bi a ti nebiPainkiller wrote:Sine, ti i koliko vas takvih bi se ponašali tako uživo ?prckov wrote:kao sto sam reko, prodajes svoja sranja zato sto si anoniman pa ko kupi kupi. Uzivo bi se ja isto ponasao a znam da ti nebiPainkiller wrote:Iznsim svoje mišljene kao i ti. Pravo mi daje anonimnost na forumu. U živo bi se vjerojatno ponašali drugačije i ja i ti.prckov wrote:ja sam bio izbjeglica, nego sa kojim pravom nameces ljudima sta trebaju da misle, kako trebaju da se ponasaju i sta je (po tvom) ispravno glede ovih imigranata (ne izbjeglica papane). Jel tebi neko namece nazi svjetonazor jebo te onPainkiller wrote:Baš mislim kako su se i izbjeglice iz domovinskog rata usrećile s tobom.prckov wrote:a zasto bi to mene bolio kurac sta ti prodajes ovdje, sto se mene tice mozes jest govna i falit se da si za govna spreman. Poredenje onih izbjeglica iz domovinskog rata i ovih je kruske i jabuke, ovi su bili izbjeglice u turskoj, a sad su horda koja silom ulazi u tude zemlje da bi stigli na socijalu u njemacku i svedsku. Oni koji to podrzavaju bi trebali imati odgovornost za posljedice koje mogu iskrsnuti, hocu reci ako ijedno dijete, zena ili bilo ko izgubi glavu ili bude silovana u HR trebali bi odgovarat isto kao i pocinitelj a ne glumit altruizam preko tudih leda i tude odgovornosti.Painkiller wrote:Istinita...prckov wrote:posto ti je ova pricaPainkiller wrote:Za vrijeme rata kod mene je povremeno bilo toliko izbjeglica da su susjedi mislili da je neka svadba u pitanju... Jednom sam skupio svu "samohodnu" djecu i odveo ih u kino. 14 ulaznica... nisu mi dali ni popust... samo radi ilustracije.
Kad vidim neke komentare pomislim da će svaki izbjeglica koji ostane u RH činiti znatan pomak na bolje.
obrati pažnju na "povremeno". Nisam ja crveni križ... Ali za zbrinuti veću grupu na tjedan-dva mogu. A imam i nekih nezvršenih poslova, pa bi bilo i korisno...
Ja sam "za dom-spremni" hrvat. A dom u mojoj definiciji podrazumjeva i gostoprimstvo.
Takav karakter...
Zašto bi mene bilo briga za politiku Njemačke i Švedske. Ako dijele socijalu, neka dijele. Dijelili su i našim izbjeglicama.
I onda je neki tvoj nazi istomišljenik koristio sličnu retoriku
Kažeš bio si izbjeglica... onda si bio klinac, dakle, puno sam stariji od tebe. Ne želim ni pokušati implementirati da si bio izbjeglica kao vojno sposoban. Dakle, ako si bio klinac, onda si lako mogao zavšiti u austji ili njemačkoj na socijali. Mnogi jesu, ti nisi. Ne vidim problem
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A tko je to predskazao ? Isti oni koji već tisućama godina donose kaos,patnju,razaranje,laž i smrt,pa po čemu bi onda Lucifer mogao biti gori od tih istih koji svoje blato nabacuju na njega ?tre911 wrote:Ne, lucifer donosi kaos i patnju, razaranje, laž i smrt i odavno su njegova djela predskazana za posljednja vremena.Antif_No1 wrote:Zar ti ne vjeruješ u nadolazeću utopiju kojom će Lucifer predsjedavat ?tre911 wrote:Ti si toliko zabrazdio da ti čak i vjerujem da vjeruješ u to što pišeš.Antif_No1 wrote:Neće proći još dugo i Lucifer će se objaviti svijetu,te donijeti tisućljetni mir i blagostanje,a tada će te viditi koliko je zao bio taj vaš slabašni ,,bog''tre911 wrote:Ono što je prorečeno od Boga je nepromjenjivo jer je od Boga no zašto ti ne raspoznaješ strane ostaje tebi za upitati se.red wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Podsjetilo me na prastari vic. Mujo sa ženom Fatom i sinom Mujicom ide u Sloveniju. Dođu do rijeke, vide na drugoj strani čamac i Mujo kaže da će on preplivat pa se vratit po ženu i sina čamcem. Al kad je prešao samo je produžio dalje. Fata i Mujica udri u dozivanje, a on im odgovori "Boli me kurac za vas Bosance".nevjestin_razbojnik wrote:http://www.fiuman.hr/rijecani-ne-zele-izbjeglice-u-svom-gradu/
Jao burazeri, ostaje samo ZG na braniku multikulture i liberlane ideologije...tekbiiiiiiiiiiiiiiiiir burazeri
Painkiller-
2014-04-27
A jeste zabrijali s teme. Šta ima veze tko je veća faca iz bajke kad će nas uskoro preplaviti stotine tisuća talibana :)
U tom slučaju su Allah i njegov prorok,najveće face i jebači.dawson wrote:A jeste zabrijali s teme. Šta ima veze tko je veća faca iz bajke kad će nas uskoro preplaviti stotine tisuća talibana :)
2015-07-23
To su prije svega ljudi...dawson wrote:A jeste zabrijali s teme. Šta ima veze tko je veća faca iz bajke kad će nas uskoro preplaviti stotine tisuća talibana :)
Guest- Guest
ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
2015-08-08
red wolf wrote:
To su prije svega ljudi...
Meni izgledaju kao najezda skakavaca iz Biblije.
Zato što si ti glup...Zato tako vidiš...dawson wrote:red wolf wrote:
To su prije svega ljudi...
Meni izgledaju kao najezda skakavaca iz Biblije.
Guest- Guest
Banirali ste Iknara s foruma,a tko će nas sad braniti pod najezdom islamizatorskih hordi kada njega više nema.
2015-07-23
pa naravno da su ljudi, a što bi drugo mogli biti...red wolf wrote:To su prije svega ljudi...dawson wrote:A jeste zabrijali s teme. Šta ima veze tko je veća faca iz bajke kad će nas uskoro preplaviti stotine tisuća talibana :)
2015-08-08
michaellcmacha wrote: i za sad je sve u redu.
Viditi ćeš za tjedan, dva, dok se ne udomaće...
i Jihad John je ljudsko biće ako to nekima nešto znači.michaellcmacha wrote:pa naravno da su ljudi, a što bi drugo mogli biti...red wolf wrote:To su prije svega ljudi...dawson wrote:A jeste zabrijali s teme. Šta ima veze tko je veća faca iz bajke kad će nas uskoro preplaviti stotine tisuća talibana :)
2015-07-23
kako se zove sirijska minken bojna ? oce li sirijski muskarci okupirat splitske kafice s pricama o domoljublju ? hoce li pri povratku uhljebit se u novoosnovanu drzavu i sve s visoka pitati " a gdje si ti bio 2015 ? "
toliko pitanja a tako malo odgovora
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ajde netko normalan. Većina se zajebava iako je ljudska bijeda po meni malo degutantna tema za to, ali ima likova koji su izgleda ozbiljno bolesni.michaellcmacha wrote:ne znam čemu tolika zabrinutost, evo kod mene su smješteni u aktivnu vojarnu i za sad je sve u redu. 300 izbjeglica od čega oko 190 muškaraca i oko 10 interventnih policajaca i puna skladišta oružja... moliću lijepo osjećajte se sigurno, evo kod nas nema apsolutno nikakve nelagode...
Painkiller-
2014-04-27
ma dajte molim vas.... kakve su to insinuacije... nije valjda da vi mislite da bi tih 190 muškaraca moglo s onim cvikcangama za mađarsku bodljikavu žicu moglo prerezati zarđali lokot i dočepat se ampula i štektalica... mi se ovdje ne brinemo jer nas čuvaju jake interventne snage i nas i zarđale lokote.... ;)dawson wrote:michaellcmacha wrote: i za sad je sve u redu.
Viditi ćeš za tjedan, dva, dok se ne udomaće...
2015-08-08
gle ja imam životno iskustvo iza sebe a ti imaš nešto u što ćeš se razočarati debelo, no i nije to toliki problem kao to što ne želiš niti čitati niti vidjeti ono što se dešava oko tebe. npr djevojčica u danskoj je zaklala svoju majku jer se družila sa tim miroljubivim i nadasve bogobojaznim đžihadistom koji je eto jadan došao u Dansku jer mu život u njegovoj matičnoj zemlji nije odgovarao pa je pronašao utočište u skandinaviji gdje mu savršeno odgovara da nafiluje petnaestogodišnjakinju da zakolje svoju mamu jer je nevjernica. Da ne pišem sada o onim francuzma koje su ti miroljubivi i nadasve bogobojazni islamisti porokali kao piliće, ili o londonskom metrou, ili o španjolskoj..... ma sve sami pacifisti i pravednici, Tomislav Salopek je živ pardon mrtvi primjer te miroljubive koegzistencije među kršćanima i braćom muslimanima( neću sad namjerno o dečkima iz moje brigade kojima su u BiH tokom rata odrubili glave nakon zarobljavanja)Painkiller wrote:Razumijem bojazan. Kad se povežu s brojnim muslimanima u Slavoniji, u Gunji će biti ne jedna nego barem 10 džamija. A zračne linije do Gornje Maoče 50-ak km... Već bježim, postaje preopasno.tre911 wrote:Nije problem u nama nego u ovima koji će za dvije godine tražiti šerijat i sijati bombe na maloljetnim fundamentalistima.Painkiller wrote:A što se pjenite bezveze. Pa ne misle ostati. U Slavoniji više ni Slavonci ne žele ostati. Situacija će trajati mjesec-dva dok je lijepo vrijeme a onda će val stati. Do Božića neće ih ostati kod nas više od tisuću. Pa dajte pokušajte barem par mjeseci glumit normalna ljudska bićared wolf wrote:Ti ćeš zaustaviti novi svjetski poredak?tre911 wrote:NWO, napuši se i ti i oni skupa s tobom.red wolf wrote:Hrvati su zaista preopširan pojam, pogotovo za budućnost kad će nacionalne države nestati, ali Hrvati će i dalje postojati...Painkiller wrote:"Hrvati" su preopširan pojam za epitet "neviđena ljudskost"...red wolf wrote:Imali smo i nekoliko stotina tisuća koji su protjerani iz BiH pa smo preživjeli...I sad ćemo...Hrvati imaju u sebi neviđenu ljudskost...
Jebote, pa ti imaš četnike u neposrednom susjedstvu a bojiš se šačice izbjglica (imigranata, da se neki ne uvrijede) koji bježe od rata i bijede - u Njemačku
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa ja nisam mislio na to, ali lijepo da si ovo izustio...Nekada ljudi govore, pišu ono što i nikad ne bi napisali...To drugi kroz njih pišu...Lijepo...tre911 wrote:Nije, to je opaska na tvoj post.
Guest- Guest
Za 20-30 godina oni mazohisti koji i ostanu od nas vjerijatno će se oštro protoviti nekom novom izbjegličkom valudebotoijusto wrote:kako se zove sirijska minken bojna ? oce li sirijski muskarci okupirat splitske kafice s pricama o domoljublju ? hoce li pri povratku uhljebit se u novoosnovanu drzavu i sve s visoka pitati " a gdje si ti bio 2015 ? "
Painkiller-
2014-04-27
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob
» Slika govori tisuću riječi
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» tisuću dolara za novi mob