Pernar Severini : Mali je Srbin
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Severini : Mali je Srbin
Ma još jedan dokaz da Hrvate može jebat tko poželi. Ne jebu sam oni koji su u žurbi.vuksadinare wrote:....ovo ej vise politicki pritisak....pratio sam malo ovaj slucaj tijekom godina..nije tata bas 'cvijet'....ali jbg tu je bilo i politickog pritiska..bojim se da je ova presuda bila kompromis prema talijanima zbog slucaja 'horvatincic'...mozda se varam..ali mislim da je ovaj slucaj bar malim dijelom povezan i sa slucajem 'horvatincic'..makar nema poveznica..ali politika ej to...Eva_ wrote:Još jedan dokaz koliko je hrvatsko pravosuđe katastrofa. Dijete nitko ništa nije pitao.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ček žena je dosnovno ukrala dite od oca i izbisala s njim u Bosnu, stalno laže vara i manipulira i sad je kao sud u kurcu.
A Seva osim šta se prostituira sad radi i medijsku prostituciju sina i onda se isto čudi da je otac popizdio...
otac ih je maltretirao to su i susjedi talijana priznali...niko ne bjezi ako ne mora...pa zasto bi ona iz italije ili obiteljskog blagostanja bjezala u jednu bosnu ili tu ako je kao sve bilo u redu..ili bar priblizno u redu...ima zena koji trpe nasilje muza zbog financijske situacije..ova ocito to nije htjelacatabbath wrote:Ček žena je dosnovno ukrala dite od oca i izbisala s njim u Bosnu, stalno laže vara i manipulira i sad je kao sud u kurcu.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
A trebala je ostat i čekat da je nasilni muž ubije, i nju i dijete. Ne brkaj tu siroticu i manipulatoricu Sevku.catabbath wrote:Ček žena je dosnovno ukrala dite od oca i izbisala s njim u Bosnu, stalno laže vara i manipulira i sad je kao sud u kurcu.
2017-03-21
pa da..nasli je kritizirat a nitko osim mene nije psoatvio pitanje pa ako ej bilo priblizno sve kak ti u redu zasto bi bjezala iz jedne situirane sredine u bosnu ili kod nas...ili koja glupaca zasto nije trpjela nasilje pa covac ima love ej jos zivjela u italiji...jbg jebes lovu ako te svaki dan zajebava i vrsi nasiljeEva_ wrote:A trebala je ostat i čekat da je nasilni muž ubije, i nju i dijete. Ne brkaj tu siroticu i manipulatoricu Sevku.catabbath wrote:Ček žena je dosnovno ukrala dite od oca i izbisala s njim u Bosnu, stalno laže vara i manipulira i sad je kao sud u kurcu.
2015-09-08
Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
gluposti..pa ne bi se diglo pola splita i cijelo susjedstvo da zena nije ok...da ej olos kurac bi ja nju branio neka ispasta...catabbath wrote:Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
2015-09-08
Tijekom višegodišnjeg boravka u Italiji Nina nikada nije prijavila obiteljsko nasilje ili sumnjive ozljede, nije dokazano ni zlostavljanje koje je spominjala. Zbog toga je 2012. godine naloženo da se dječak vrati u matičnu državu uz potvrdu zajedničkog skrbništva.vuksadinare wrote:gluposti..pa ne bi se diglo pola splita i cijelo susjedstvo da zena nije ok...da ej olos kurac bi ja nju branio neka ispasta...catabbath wrote:Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
Guest- Guest
Hmmm...Ova crnka u sorcicu moze da prodje...glas uhljeba wrote:
Sereš. Država koje ne štiti svoje građane, pogotovo najranjiviju skupinu, djecu, je za kurac. HR je opet dokazala i pokazala da je šupak EU.catabbath wrote:Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
2017-03-21
Od čega ne štiti, djete nije oduzeto majci, imaju zajedničko skrbništvo nad njim. No dijete je rođeno u Italiji i talijanski je državljanin, nema status hrvatskog građanina, bit će vraćeno u državu iz koje je oteto.Eva_ wrote:Sereš. Država koje ne štiti svoje građane, pogotovo najranjiviju skupinu, djecu, je za kurac. HR je opet dokazala i pokazala da je šupak EU.catabbath wrote:Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
Guest- Guest
Država u 99% slučajeva presuđujue u korist majke čak kad je majka zadnji ološ. Možeš musliti kakva je onda ova bosanka.
Majka ne može otet svoje dijete. Dijete pripada majci ne državi. Države su prolazne prćije, kao npr. sada HR.glas uhljeba wrote:Od čega ne štiti, djete nije oduzeto majci, imaju zajedničko skrbništvo nad njim. No dijete je rođeno u Italiji i talijanski je državljanin, nema status hrvatskog građanina, bit će vraćeno u državu iz koje je oteto.Eva_ wrote:Sereš. Država koje ne štiti svoje građane, pogotovo najranjiviju skupinu, djecu, je za kurac. HR je opet dokazala i pokazala da je šupak EU.catabbath wrote:Eto vuče a evo njeni bosanci joj nisu bili dobri pa je uhvatila.talijana i onda ta spika o zlostavljanju koju je i Seva mantrala. Sud treba biti pravedan i omogućiti ditetu da redovno posjećuje majku kriminalku u zatvoru.
2017-03-21
ne..u ovom slucaju ej presudila ipak politika..nije isto suditi parnicu kad imas politiku iznad sebe u ovom slucaju italiju kao drzavu kroz konzula i veleposlanika..nije isto zajebavat stipu iz drnisa ili francesca iz milana..catabbath wrote:Država u 99% slučajeva presuđujue u korist majke čak kad je majka zadnji ološ. Možeš musliti kakva je onda ova bosanka.
2015-09-08
Dite pripada i ocu i majki. A.majci je misto u zatvoru.
Daj ne seri. Kaj uopće znaš o ženi. Bila je dovoljno hrabra da spasi sebe i dijete.catabbath wrote:Država u 99% slučajeva presuđujue u korist majke čak kad je majka zadnji ološ. Možeš musliti kakva je onda ova bosanka.
2017-03-21
Pitaj dijete s kime će.catabbath wrote:Dite pripada i ocu i majki. A.majci je misto u zatvoru.
2017-03-21
Ode Cezare u Torino.
Aj sad se jebi s Talijanom ako imaš muda.
Aj sad se jebi s Talijanom ako imaš muda.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kako je mali Tino pokazao da je "veći" Srbin od Vučića
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 3 of 9