Pernar Severini : Mali je Srbin
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Severini : Mali je Srbin
80% naroda , 50% žena i 30% muškarac podržava NJU
Sad zamisli ironije ovih 80% dođu mene pitat da šta se ja neženim ?
PA DA ME TI ZAJEBAVAŠ ?
Sad zamisli ironije ovih 80% dođu mene pitat da šta se ja neženim ?
PA DA ME TI ZAJEBAVAŠ ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A ova demografija ....sad ima al lagano prešucuje , ide to sporo , najstepametniji , pa ce lagano padat pa alarm al nemoš ti budali nešto objasnit taj tupi i dalje svoje , pa pada još , pa još e onda baš ono rikne a nema šanse da ceš je u iducih 30 godina vratit.
E BRAJO MOJ TOCNO TO.
E BRAJO MOJ TOCNO TO.
2014-04-11
Da... ..nije vise Četnikusa,balkanka,Drolja i Prodana kurwa..catabbath wrote:Eto sve je dobro kad se dobro svrši Seve je plakala od sreće navodno
Kad odraste Cezar,vladat ce RH-om..
Guest- Guest
Dok on poraste Hrvata više nece bit kao naroda.
2014-04-11
Mali sad ima oko 8 godina ....znaci dok on poraste to je za deset godina.
Gdje ti vidiš rvatice osim pemzionera koji su nereproduktivni pa ih prekriži ?
Gdje ti vidiš rvatice osim pemzionera koji su nereproduktivni pa ih prekriži ?
2014-04-11
jebate kod vas se otimaju za djecu
ovdje dvije zene ostavile (Prva troje a druga dvoje) djece muzu I otisle drugom u zagrljaj u amriku. Fejsbuk cuda cini
ovdje dvije zene ostavile (Prva troje a druga dvoje) djece muzu I otisle drugom u zagrljaj u amriku. Fejsbuk cuda cini
Vidite koliko je sati. A odjednom se ovrha odgađa, zbog čega jer on nije doveo prevoditelje. On nas namjerno maltretira. Dijete je to proživjelo vrlo teško. mama se drži, mora zbog djeteta. Dobivena je jedna bitka, ali sad moramo dobiti rat. On je sve dobio novcima, a nas je ostavio bez novaca, mi smo na nuli - rekao je Ivan Kukuz, djed malog Cesarea.
kakav je to otac, ne brine financijski o sinu
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:Vidite koliko je sati. A odjednom se ovrha odgađa, zbog čega jer on nije doveo prevoditelje. On nas namjerno maltretira. Dijete je to proživjelo vrlo teško. mama se drži, mora zbog djeteta. Dobivena je jedna bitka, ali sad moramo dobiti rat. On je sve dobio novcima, a nas je ostavio bez novaca, mi smo na nuli - rekao je Ivan Kukuz, djed malog Cesarea.
kakav je to otac, ne brine financijski o sinu
samo nekih mizernih 10 000 Ojrova..
Druzga je stvar sto mama misli da je to lova za njen mejkap...
Guest- Guest
Za deset godina nece bit Hrvata tako da s time nemorate nit razbijat glavu. Imat cete ove iznad 40 i naviše , nešto između 25 i 40 godina al manje i ispod toga punih 25 godina NIŠTA.
2014-04-11
To samo vi znate o kakvim vi to Hrvatima za deset godina govorite , to je nešto u vašoj glavi šta u praksi baš i nepostoji tj slabo i bit ce još manje s vrimenom.
TO VI NEŠTO SANJATE.
TO VI NEŠTO SANJATE.
2014-04-11
nebitno Longi...dovoljno ce biti Uhljebnicke,Parazitske i politicarske Mladji,da naslijedi ,radna mjeste u upravi i birokraciji,a turizam sam stvara novac,njima dovoljno...manjak radne snage ce se kompenzirati iz trecih vukojebina..
Guest- Guest
VI NEŠTO GADNO FANTAZIRATE CIM PRICATE O NEKAKVIM HRVATIMA ZA 10 GODINA.
GADNO NEŠTO FANTAZIRATE.
GADNO NEŠTO FANTAZIRATE.
2014-04-11
NEMA NIŠTA OD TURIZMA ZA 10 GODINA , TO JE VEC PROVALA ARAPA.pismejker wrote:nebitno Longi...dovoljno ce biti Uhljebnicke,Parazitske i politicarske Mladji,da naslijedi ,radna mjeste u upravi i birokraciji,a turizam sam stvara novac,njima dovoljno...manjak radne snage ce se kompenzirati iz trecih vukojebina..
2014-04-11
Fantazirate ljudi , stvorili ste neki svoj buduci svijet u glavi koji NEPOSTOJI.
2014-04-11
naravno,no bit ce dovoljno da vladaju,a arapima ce napraviti savez za radna mjeste..RayMabus wrote:NEMA NIŠTA OD TURIZMA ZA 10 GODINA , TO JE VEC PROVALA ARAPA.pismejker wrote:nebitno Longi...dovoljno ce biti Uhljebnicke,Parazitske i politicarske Mladji,da naslijedi ,radna mjeste u upravi i birokraciji,a turizam sam stvara novac,njima dovoljno...manjak radne snage ce se kompenzirati iz trecih vukojebina..
Guest- Guest
Nece ništa svetac , fantazirate svi.
Imate pogrešnu viziju hrvatske buducnosti.
Imate pogrešnu viziju hrvatske buducnosti.
2014-04-11
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kako je mali Tino pokazao da je "veći" Srbin od Vučića
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 9 of 9