Pernar Severini : Mali je Srbin
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Severini : Mali je Srbin
I u biti napravili ste mi uslugu jer mi je vec dopizdilo da ljudima odgovorama ( kao da moram jbte ) zašto se neženim ....eto sad ovo je bilo masovno i javno meni ispred nosa ......samo kažem pa da mi ga otme i svi vi protiv mene.
BY BY
BY BY
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dobro cinjenica jest..
Hrvatice su nes preveč impresionirane Srbima,pa im srljaju u zagrljaj,vidljivo posvuda..Crvenkasti je nes pisao o razlogu,ali nebitno,ugl..ispocetka se namecu,prposno se druze,dogodi se seks(ljubav),sve med i mlijeko,rodi se dite,
Slijedi hrvatsko odricanje od Severine,kao srpske kurve,drolje,ovoga i onoga...
Malo melodramatike oko djeteta,savrseni Cosmo PR i odjedared je seve,opet djeva netaknuta...
narod ushicen i odusevljen...
Hrvatice su nes preveč impresionirane Srbima,pa im srljaju u zagrljaj,vidljivo posvuda..Crvenkasti je nes pisao o razlogu,ali nebitno,ugl..ispocetka se namecu,prposno se druze,dogodi se seks(ljubav),sve med i mlijeko,rodi se dite,
Slijedi hrvatsko odricanje od Severine,kao srpske kurve,drolje,ovoga i onoga...
Malo melodramatike oko djeteta,savrseni Cosmo PR i odjedared je seve,opet djeva netaknuta...
narod ushicen i odusevljen...
Guest- Guest
A plodove ovog svog današnjeg društvenog razmišljanja cete uskoro osjetit na svojoj koži ....SMETA VAM PAMET GODPODO DRAGA I TO JE TO.
2014-04-11
A u međuvremenu sam ja nabavio mačku koja mi upravo grize mudante , e Boga mi ja mačku a vi serite šta god hocete.
Bude puna kuca mačaka .....e pa OVRŠI.
PIČKA VAN MATERINA.
Bude puna kuca mačaka .....e pa OVRŠI.
PIČKA VAN MATERINA.
2014-04-11
Ja kurceva saborskog zastupnika...komentira neku sapunicu...
2016-11-17
Zato ste sad ti u Švabiji a on pod kaučem u Kaštelimapismejker wrote:Razlika..??Effa Prpošna..kak to mozers reci...Eva_ wrote:Pa evo u čemu je razlika između vas i tih uškopljenih Nijemaca? Svi ste eunusi.pismejker wrote:Pa..nikakvi..ali Svabi su preokupirani poselom standardno pa,su cak zahvalni ako im netko zene zadovoljava..bitna je bilanca...Eva_ wrote:Joj Deda, i ti ga sad kakaš!
Kao da je hrvatsko pravosuđe prvi put ispalo stupidno. Pa prst u šupku je ličko rukovanje, novac nije imovina i kaj sve nije iskomponirano u novoj državi. A koliko je žena ubijeno od strane nasilnih partnera ne treba spominjat posebno. I ti sad na sve to plješćeš toj i takvoj državi!
A sam da vas podsjetim, možda ne tebe, ali Sveca i Longija kak su se izrugivali s Nijemcima kaj im Arapi drpaju žene na Novogodišnjoj noći da kakvi su to mužjaci. E pa kakvi ste vi? Talijani vam seru po dvorištu a vi ih častite grapom i makjatom!
stoicega se sve nagledah Effa,Svabija je vec pala..Kozojebima Svabi ne smiju nis reci,a ovi rade sto zele..
Eldorado-Job centar prebacuje na racune Kozojeba potrebitu lovu,a ovi samo šlingaju...
Pa stavi Longija i menea i daj nam 4 cure,pa da vidimo tko ce imati muda da ih protiv volje šlata...strgali bi ih ko pes masnu krpu...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Inace ste jako neinteligentna rasa , skužit cete za koju godinu zašto vam to kažem.
MUŠKARAC NIJE NICIJI PRIVJESAK NEGO CENTAR DRUŠTVA.
KAD POSTANE NECIJI PRIVJESAK TO DRUŠTVO UMRE.
MUŠKARAC NIJE NICIJI PRIVJESAK NEGO CENTAR DRUŠTVA.
KAD POSTANE NECIJI PRIVJESAK TO DRUŠTVO UMRE.
2014-04-11
TAKO CETE I FINO CRKNIT A NA VAŠE MISTO DOCI CE AFRIKANCI , ARAPI , AZIJATI ...OPCENITO DA DRUGA RAJA KOD KOJIH JE MENTALNI SKLOP DA JE MUŠKARAC CENTAR DRUŠTVA A NE ŽENA S DJECOM.
2014-04-11
Kod mene prevladava ženska. Ja sam uvek na ženskoj strani.maggie13 wrote:da,pravi se fin.dzango wrote:On samo sa Italijanima?maggie13 wrote:to je ovaj Vlaj, sto je mislio da ce ga Istra debalkanizirati, pokusao provuci..:Ddzango wrote:Oće to kada se jebeš sa Srbima.
No, svaka vam cast na solidarnosti.
Nasrecu, kod mene tu prevladava 'muska dusa'..zamisli jada bit jalna i plitkomisleca kokoska.
;P
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ako ne razumijes sto sam ti direktno objasnila, ne mogu ti ja pomoc.glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:
da, ruga se Sevi jer ima 45 godina i vjerojatno joj je to bila zadnja sansa.
pa kakve on ima veze s tim koliko ona ima godina i što je imala pobačaj
ona je njega na javnoj televiziji optužila da joj je ubio nerođenu djecu, jer su joj propali umjetno oplođeni zametci, naravno da će uzvratiti
da su joj djeca bitna u životu imala bi ih prije, nije tajna da ženama nakon 30. naglo opada plodnost
;-)
2014-04-12
ti si L :Ddzango wrote:Kod mene prevladava ženska. Ja sam uvek na ženskoj strani.maggie13 wrote:da,pravi se fin.dzango wrote:On samo sa Italijanima?maggie13 wrote:to je ovaj Vlaj, sto je mislio da ce ga Istra debalkanizirati, pokusao provuci..:Ddzango wrote:Oće to kada se jebeš sa Srbima.
Nasrecu, kod mene tu prevladava 'muska dusa'..zamisli jada bit jalna i plitkomisleca kokoska.
;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Moram zaraditi da bih mogao zivjeti..tvoja drzava mi nije osigurala uvjete zaposljavanja,a niti uvjete pokretanja biznisa...Eva_ wrote:Zato ste sad ti u Švabiji a on pod kaučem u Kaštelimapismejker wrote:Razlika..??Effa Prpošna..kak to mozers reci...Eva_ wrote:Pa evo u čemu je razlika između vas i tih uškopljenih Nijemaca? Svi ste eunusi.pismejker wrote:Pa..nikakvi..ali Svabi su preokupirani poselom standardno pa,su cak zahvalni ako im netko zene zadovoljava..bitna je bilanca...Eva_ wrote:Joj Deda, i ti ga sad kakaš!
Kao da je hrvatsko pravosuđe prvi put ispalo stupidno. Pa prst u šupku je ličko rukovanje, novac nije imovina i kaj sve nije iskomponirano u novoj državi. A koliko je žena ubijeno od strane nasilnih partnera ne treba spominjat posebno. I ti sad na sve to plješćeš toj i takvoj državi!
A sam da vas podsjetim, možda ne tebe, ali Sveca i Longija kak su se izrugivali s Nijemcima kaj im Arapi drpaju žene na Novogodišnjoj noći da kakvi su to mužjaci. E pa kakvi ste vi? Talijani vam seru po dvorištu a vi ih častite grapom i makjatom!
stoicega se sve nagledah Effa,Svabija je vec pala..Kozojebima Svabi ne smiju nis reci,a ovi rade sto zele..
Eldorado-Job centar prebacuje na racune Kozojeba potrebitu lovu,a ovi samo šlingaju...
Pa stavi Longija i menea i daj nam 4 cure,pa da vidimo tko ce imati muda da ih protiv volje šlata...strgali bi ih ko pes masnu krpu...
Guest- Guest
Samo se vi štekajte ženama i podržajite ih jer mislite da cete dobit pičke.
Tko vas nezna skupo bi vas platija ....al nevrijedi.
Zeznuo vas Longy i ekipa SNOVA.
I ŠTA KAŽETE EUROPA CE POSTATI ISLAMSKA USKORO ?
A PA DAJ BOŽE.
Tko vas nezna skupo bi vas platija ....al nevrijedi.
Zeznuo vas Longy i ekipa SNOVA.
I ŠTA KAŽETE EUROPA CE POSTATI ISLAMSKA USKORO ?
A PA DAJ BOŽE.
2014-04-11
Još kada bi ja znao šta si napisala. Ja sam bre stariji čovek. Piši po Vuku.maggie13 wrote:ti si L :Ddzango wrote:Kod mene prevladava ženska. Ja sam uvek na ženskoj strani.maggie13 wrote:da,pravi se fin.dzango wrote:On samo sa Italijanima?maggie13 wrote:
to je ovaj Vlaj, sto je mislio da ce ga Istra debalkanizirati, pokusao provuci..:D
;P
pa jesam..znas ono..lezba..:Ddzango wrote:Još kada bi ja znao šta si napisala. Ja sam bre stariji čovek. Piši po Vuku.maggie13 wrote:ti si L :Ddzango wrote:Kod mene prevladava ženska. Ja sam uvek na ženskoj strani.maggie13 wrote:da,pravi se fin.dzango wrote:
On samo sa Italijanima?
;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zamisli koliko moraš bit glup a muškog si spola da ovu ideš podržavat a nisi se zapitao a šta da sam ja na mjestu tog Talijana ?
E BRAJO MOJ ....DOCE TEBI U GLAVU.
E BRAJO MOJ ....DOCE TEBI U GLAVU.
2014-04-11
A to. Prava sam lezbača. Mogao bi da budem i premijer.maggie13 wrote:pa jesam..znas ono..lezba..:Ddzango wrote:Još kada bi ja znao šta si napisala. Ja sam bre stariji čovek. Piši po Vuku.maggie13 wrote:ti si L :Ddzango wrote:Kod mene prevladava ženska. Ja sam uvek na ženskoj strani.maggie13 wrote:
da,pravi se fin.
;P
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Idete vi u demografski krah , cijela ta emanicpirana zona gdje god je na planeti .....sad je 2017 ...pa ce bit 2018 ...pa 2019 ....i tako ....a vi krahić.
E KRAHIĆ KRAHIĆ.
AMBIS BRE.
E KRAHIĆ KRAHIĆ.
AMBIS BRE.
2014-04-11
Eto sve je dobro kad se dobro svrši Seve je plakala od sreće navodno
80% naroda , 50% žena i 30% muškarac podržava NJU
Sad zamisli ironije ovih 80% dođu mene pitat da šta se ja neženim ?
PA DA ME TI ZAJEBAVAŠ ?
Sad zamisli ironije ovih 80% dođu mene pitat da šta se ja neženim ?
PA DA ME TI ZAJEBAVAŠ ?
2014-04-11
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kako je mali Tino pokazao da je "veći" Srbin od Vučića
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 8 of 9