Pernar Severini : Mali je Srbin
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Severini : Mali je Srbin
Primjetio sam da u Splitu baš ne rade ljudi u radno vrime :)
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
vuksadinare wrote:na zalost dijete od sedam godina pamti i otac moze ocekivati samo mrznju....i uvijek ce se smatrat otmicarem...
oca će smatrati otimačem koji je legalno sudskim putem bez nasilja pokušao ostvariti svoje pravo na roditeljstvo
dok majku koja ga je odvela na silu u Bosnu će smatrati mučenicom
Guest- Guest
osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
2014-04-12
Regoča nam nema..bas je Uhljeb,ali vise ne pise u radno vrijeme...catabbath wrote:Primjetio sam da u Splitu baš ne rade ljudi u radno vrime :)
Guest- Guest
A kaj će joj onda ostat za drugog klinca, tj. malog Cigu?catabbath wrote:Evo kaže Seva da će dati Nini po alimentacije. Ima.Milan para :D
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
maggie13 wrote:osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
tako je, Sud RH i Centar za socijalnu skrb su u službi osvete ženama žrtvama bivših muževa/ljubavnika...
Guest- Guest
Ocito pismenost nije uvjet za biti saborski zastupnik.
Last edited by maggie13 on 27/6/2017, 12:02; edited 1 time in total
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
u sluzbi su neceg drugog, samo necu o tome na pismeno.;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
tako je, Sud RH i Centar za socijalnu skrb su u službi osvete ženama žrtvama bivših muževa/ljubavnika...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ovim talijanima nikako ne pase u splitu..uvijek kad su nesto htjeli tamo mutit pokunjeno i s nogom u tur su ispraceni..
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
..ne nuzno...u svabiji isto tako,muz uopce ne mora racunati na skrbnistvo..glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
Etoc,jedna zena se prokurvala sa Turcima,dok je joj je muz,talijan radio dupli posel,i placao i PRETHODNU alimentaciju,a brinuo se i za sadasnju obitelj,dvoje djece..
po svakoj logici,djeca bi trebala pripasti muzu,no grad je zenu sa djecom premjestio privremeno u smjestaj za takvu svrhu...kakva god bila,djeca zenama ostaju..muz je pusionicar kakogod preokrenes..
Guest- Guest
maggie13 wrote:u sluzbi su neceg drugog, samo necu o tome na pismeno.;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
Ovo ti je najveća zavjera u zadnjih 10ak godina, urotili se suci i socijalni radnici kako bi se nasilni muškarci osvetili Nini i Severini
I svi su čuli uživo u eteru N1 TV da je srbin Milan ubio uplakanoj Severini dijete, uzrokovao joj je pobačaj
Guest- Guest
Ovrha odgođena. Šteta. Ovo je dokaz da je emaničipačija još na snazi , dakle ništa od ženidbe.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
zanimljiv komentar sa foruma vecernjaka
'Sve mi je jasno kad vidim tko su kolovođe prosvjeda severina,torcida,branitelji,motobajkeri..dakle ulica'
'Sve mi je jasno kad vidim tko su kolovođe prosvjeda severina,torcida,branitelji,motobajkeri..dakle ulica'
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
i rekao osobno kako ce imati jos djece, jer su 'mladi ljudi'..iskreno i nesarkasticno, nadasve..;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:u sluzbi su neceg drugog, samo necu o tome na pismeno.;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.Eva_ wrote:Da ga voli pustio bi ga.
Ovo ti je najveća zavjera u zadnjih 10ak godina, urotili se suci i socijalni radnici kako bi se nasilni muškarci osvetili Nini i Severini
I svi su čuli uživo u eteru N1 TV da je srbin Milan ubio uplakanoj Severini dijete, uzrokovao joj je pobačaj
Nego, kako i sam znas te cesto pitas, cijela zemlja je oaza provedbe zakona pravne drzave, mito, korupcija i nepotizam iskorijenjeni, kao da nisu nikad ni postojali, zene se ne ubijaju na tjednoj bazi, nezaposlenost najniza u Europi, Svedi se masovno useljavaju..nastavi niz..@_@
2014-04-12
A baš si mislio:)RayMabus wrote:Ovrha odgođena. Šteta. Ovo je dokaz da je emaničipačija još na snazi , dakle ništa od ženidbe.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Haha
2014-04-12
E ovo šta ste danas gledali , dođe pop , susidi , ovi oni , muški okolo ...svi podršku njoj ....a sad jedno pitanje a da sam ja bio njen muž ?RayMabus wrote:Ovrha odgođena. Šteta. Ovo je dokaz da je emaničipačija još na snazi , dakle ništa od ženidbe.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
AJTE VI
DOLE
2014-04-11
maggie13 wrote:i rekao osobno kako ce imati jos djece, jer su 'mladi ljudi'..iskreno i nesarkasticno, nadasve..;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:u sluzbi su neceg drugog, samo necu o tome na pismeno.;-)glas uhljeba wrote:maggie13 wrote:
osvecuje se bivsoj, k'o i Milan.
Nego, kako i sam znas te cesto pitas, cijela zemlja je oaza provedbe zakona pravne drzave, mito, korupcija i nepotizam iskorijenjeni, kao da nisu nikad ni postojali, zene se ne ubijaju na tjednoj bazi, nezaposlenost najniza u Europi, Svedi se masovno useljavaju..nastavi niz..@_@
niz... država je kriva za propale veze i brakove, za nedostatak ljubavi
i dopušta nasilnim muškarcima sudske postupke kojim uznemiravaju svoje bivše, sudsko-državnim-nasiljem im abortusima ubijaju djecu
Guest- Guest
Nisam ništa mislio , promatrao sam , napisao sam da sam neutralan s malim otklonom da podhebavam emaničipačiju no u praksi nit sam išao na prosvjed niti na kontraprosvjed .....zanimalo me šta ce bit ....sad kad sam vidio : odgoda ženidbe do daljnjeg.Eva_ wrote:A baš si mislio:)RayMabus wrote:Ovrha odgođena. Šteta. Ovo je dokaz da je emaničipačija još na snazi , dakle ništa od ženidbe.
2014-04-11
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kako je mali Tino pokazao da je "veći" Srbin od Vučića
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 6 of 9