Pernar Severini : Mali je Srbin
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Severini : Mali je Srbin
Nek izraste u četnika.
Pošto je to mane zlo od one druge opcije u koju može izrasti ( jugoslavenčina ).
Zamisli ti koja je to tragedija za covječanstvo u cijelini da izraste u Ivu Jospiovica.
Pošto je to mane zlo od one druge opcije u koju može izrasti ( jugoslavenčina ).
Zamisli ti koja je to tragedija za covječanstvo u cijelini da izraste u Ivu Jospiovica.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mislim da je taj strah sasvim opravdan :)RayMabus wrote: I još jedna stvar, bojim se da s Milanom nije bila iz ljubavi, a bojim se da je i Milan to znao
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:Ako nije htjela da joj dijete ide k ocu u Srbiju mogla je imat dijete s nekim iz Hrvatske ili bilo koje druge zemlje.
Istina. Da je npr. našla nekoga iz Manjadvorci sad bi dite jahalo na ranču kod barba Toneta a ne tamo negdje u Beogradu :D
catabbath-
2015-08-22
Na Pujankama se okuplja sve više ljudi, žele spriječiti odvođenje malog Cesarea u Italiju: 'Sutra ovo može biti bilo čije dijete!'
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/493612/na-pujankama-se-okuplja-sve-vise-ljudi-zele-sprijeciti-odvoenje-malog-cesarea-u-italiju-sutra-ovo-moze-biti-bilo-cije-dijete
Pokisle emaničiprane kuje.
2014-04-11
A šta i Severina sere??? A što je Severina??? Hrvatica? Malo morgen. Djed joj je bio četnički glavešina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sad bi severina opet nosila beretku sa sahovnicom a do jucer je stavljala sajkace na glave...jos ce je i cigo kojic napucati..budala...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Severina je platila dva autobusa iz Zagreba
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-na-nogama-na-slavnoj-crkvi-osvanuo-transparent-danas-cesare-sutra-duje/979254.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-na-nogama-na-slavnoj-crkvi-osvanuo-transparent-danas-cesare-sutra-duje/979254.aspx
2014-04-11
A, rekla je da nije i da nece biti?!
Kakvo nelogicno zakljucivanje i isticanje krivih poanti.
Muskarcine svih zemalja, ujedinite se!
Kakvo nelogicno zakljucivanje i isticanje krivih poanti.
Muskarcine svih zemalja, ujedinite se!
2014-04-12
ne bulazni,jastrebe.jastreb wrote:A šta i Severina sere??? A što je Severina??? Hrvatica? Malo morgen. Djed joj je bio četnički glavešina.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ej Longi čuo sam jutros na radiju da će torcida doći braniti ove štrace od policije? :)
Pa šta cu im ja. Ja sam tu neutralan , samo malo više navijam protiv emaničipiranih kuja. Realno šta u biti oce ? Sve njoj. E nemre. Jbse s Kinezom ode mali u Kinu.catabbath wrote:Ej Longi čuo sam jutros na radiju da će torcida doći braniti ove štrace od policije? :)
2014-04-11
Najbolje imat macku.Ovaj moj jutros kagare pa mu moroa brisat šupak ( zalipi se kakica ) , sam izaša iz kutije jutros , igrao se , liznio malo mlika i evo sad prede iza mene i sam se uvali.
Djeca su problem , kuje su problem , mačke nisu problem.
I transparent dana : SEVERINA SE UDALA IZ LJUBAVI.
Djeca su problem , kuje su problem , mačke nisu problem.
I transparent dana : SEVERINA SE UDALA IZ LJUBAVI.
2014-04-11
Prije mi je bilo nezanimljivo a sad baš me zanima kako će finiti ovo seve i štrace i mediji protiv prabne države
catabbath-
2015-08-22
Nikako.catabbath wrote:Prije mi je bilo nezanimljivo a sad baš me zanima kako će finiti ovo seve i štrace i mediji protiv prabne države
A poruka price je : JEBI SE SA SUSIDON.
2014-04-11
dobro..mislim da je sutkinja donjela ovu odluku pomalo i u strahu da s ene zamjeri talijanima i italiji..vjerojatno je pri presudi bio u sudnici i talijasnki konzul kao i sto ej sad kad je dosao tata.. ..jbng nije isto presuditi nekom obicnom tati ili tati uz kojeg je politicar tj konzul iliveleposlanik koji sve pomno prati...catabbath wrote:Prije mi je bilo nezanimljivo a sad baš me zanima kako će finiti ovo seve i štrace i mediji protiv prabne države
2015-09-08
Još jedan dokaz koliko je hrvatsko pravosuđe katastrofa. Dijete nitko ništa nije pitao.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kod mene je obrnuto , ja sam skužija prije godinu dana da je emaničipačija pobijeđena ( crko natalitet ) i da je ovo samo sad proforma njihovog guženja.catabbath wrote:Prije mi je bilo nezanimljivo a sad baš me zanima kako će finiti ovo seve i štrace i mediji protiv prabne države
2014-04-11
....ovo ej vise politicki pritisak....pratio sam malo ovaj slucaj tijekom godina..nije tata bas 'cvijet'....ali jbg tu je bilo i politickog pritiska..bojim se da je ova presuda bila kompromis prema talijanima zbog slucaja 'horvatincic'...mozda se varam..ali mislim da je ovaj slucaj bar malim dijelom povezan i sa slucajem 'horvatincic'..makar nema poveznica..ali politika ej to...Eva_ wrote:Još jedan dokaz koliko je hrvatsko pravosuđe katastrofa. Dijete nitko ništa nije pitao.
2015-09-08
Ma još jedan dokaz da Hrvate može jebat tko poželi. Ne jebu sam oni koji su u žurbi.vuksadinare wrote:....ovo ej vise politicki pritisak....pratio sam malo ovaj slucaj tijekom godina..nije tata bas 'cvijet'....ali jbg tu je bilo i politickog pritiska..bojim se da je ova presuda bila kompromis prema talijanima zbog slucaja 'horvatincic'...mozda se varam..ali mislim da je ovaj slucaj bar malim dijelom povezan i sa slucajem 'horvatincic'..makar nema poveznica..ali politika ej to...Eva_ wrote:Još jedan dokaz koliko je hrvatsko pravosuđe katastrofa. Dijete nitko ništa nije pitao.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kako je mali Tino pokazao da je "veći" Srbin od Vučića
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Severini otimaju Aleksandra
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 2 of 9