ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima - Page 4 Empty Re: Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima

Post by Guest 22/6/2017, 11:24

kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.
šteta..
didu i baku u gulash...zrelo i aromaticno meso...kako gulash kuham,bilo bi za prste polizati.. lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima - Page 4 Empty Re: Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima

Post by mutava baštarda 22/6/2017, 11:26

kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.
šteta..
ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...
možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.
pa ne, prigovaram jer nemaš empatije za patnju tih bića
kao ni neki drugi ovdje na temi
al bi imali i te kako da se radi o njihovima
Aj ne seri. Moj odnos prema životinjama je sigurno bolji i normalniji nego tvoj i za to mi nije trebao dokumentarac na diskaveriju.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by prckov 22/6/2017, 11:44

jastreb wrote:
metilda wrote:
pismejker wrote:tja...sve je stvar kulture...

svi bi mi krenuli loviti ćukove i jesti,da nakon njukovog rata zavlada glad...ili nes onog u stilu Walking deda

ako nisu ateisti... kinezi... a komunizam ne poznaje glad ... stanje blagostanja i raja na zemlji...   :cleanteeth
Opet ti komunizam. Pa komunisti su i Kubanci i masa Rgentinaca,Čileanaca,pa nije znano da jedu paščetinu.

I masa Rusa,Nijemaca,Bugara,Jugoša,Talijana,Francuza,Čehoslovaka i Poljaka bilo je u kompartijama pa opet nisu jeli spomenuto.

Zar ćemo za sve što ne valja uvijek kriviti komuniste i komunizam? Dokle?
komunizam=zavist
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/6/2017, 16:24

Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.

Orema zivotinjama su neopisivo brutalni i surovi. Ogavni su.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/6/2017, 16:26

Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.

istina, a jesi li vidio mesnu industriju na zapadu... isti kiki...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/6/2017, 16:28

prckov wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:

svi bi mi krenuli loviti ćukove i jesti,da nakon njukovog rata zavlada glad...ili nes onog u stilu Walking deda

ako nisu ateisti... kinezi... a komunizam ne poznaje glad ... stanje blagostanja i raja na zemlji...   :cleanteeth
Opet ti komunizam. Pa komunisti su i Kubanci i masa Rgentinaca,Čileanaca,pa nije znano da jedu paščetinu.

I masa Rusa,Nijemaca,Bugara,Jugoša,Talijana,Francuza,Čehoslovaka i Poljaka bilo je u kompartijama pa opet nisu jeli spomenuto.

Zar ćemo za sve što ne valja uvijek kriviti komuniste i komunizam? Dokle?
komunizam=zavist
MA razjebali komunisti endehaziju pa im to veliki dio Hrvata desne provenijencije  nikada nece oprostiti.

U stvari nisu oni nju razjebali, ona je bia osudjena na razjebavanje, ali hrvatski radikalni desnicari to ne mogu skontati jer imaju IQ velicine sobne temperature.

Zato su im krivi i za kinesko jedenje pasa, kao da je jedenje pasa u Kini nastalo sa komunistima na vlasti. To je tamo tradicija pitaj Boga od kada.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/6/2017, 16:29

mutava baštarda wrote:
Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.

Znam ali nije mi poznato da na Zapadu oderu zivog psa ili macku pa ih jos zive kuhaju u kipucoj vodi.

Ja bih zato onome ko to radi priredio jednak tretman. Da malo vidi kako je.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2017, 17:18

Kineski specijalitet .. pseći rižoto
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 22/6/2017, 18:48

metilda wrote:
pismejker wrote:
metilda wrote:

Mhhhhh....trenutno je situacija izmedju velikih igraca jako zategnuta...a puno zarista sukoba je diljem svijeta...

Mety,dobro se najedimo dok jos ima.. ;)

ih.. ić ženi govoriti da se najede.. pa mi smo cijeli život na dijeti  :cleanteeth
ali svaki drugi dan...jedan dan roštilj, sutra post... geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 22/6/2017, 18:50

mutava baštarda wrote:jebote, pa mi jedemo puževe, rakove, žabe,
kokoši, nema nečistije životinje, kad vidiš što sve jede. danas čeprka po gnjoju, a onda sutra na jeovniku...
a to da su azijati brutalni kod spremanja hrane stoji. gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati. 
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
Meni se ne gadi konjetina, samo mi je skupa.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 22/6/2017, 18:51

mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
pa ne, prigovaram jer nemaš empatije za patnju tih bića
kao ni neki drugi ovdje na temi
al bi imali i te kako da se radi o njihovima
Aj ne seri. Moj odnos prema životinjama je sigurno bolji i normalniji nego tvoj i za to mi nije trebao dokumentarac na diskaveriju.
:D
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 22/6/2017, 19:09

mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...

Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.

Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.

Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
norci iz otoka, rodbina generala su poznati lovci na žabe... nema lokve u hrvatskoj gdje ih nisu lovali
Znam. Upoznao sam ih 1995. na jezeru kod Štikade,općina Gračac. Lovili su žabe na udicu za koju bi pak zakačili samo komad crvene krpice.

hehe,možda su te žabe bile ustašoidi ili četnjaci pa su mislili jesti komunističku nejač.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/6/2017, 19:20

jastreb wrote:
mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...

Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.

Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.

Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
norci iz otoka, rodbina generala su poznati lovci na žabe... nema lokve u hrvatskoj gdje ih nisu lovali
Znam. Upoznao sam ih 1995. na jezeru kod Štikade,općina Gračac. Lovili su žabe na udicu za koju bi pak zakačili samo komad crvene krpice.

hehe,možda su te žabe bile ustašoidi ili četnjaci pa su mislili jesti komunističku nejač.
inače ti norci su iz otoka u kojemu je od davnina bilo sojeničko naselje, a prezime norci su dobili zbog toga što su u bitci s turcima 1715 kada im je pala utvrda, na jednoj maloj adi na cetini, blizu otoka samo dvojica ostala živa( mrtvih je bilo toliko da se prko tijela mogla preći cetina ), tako što su preronili cetinu pa su ih prozvali norcima. jedan je bio ranjen u nogu, a drugi u ruku pa im je uz norac otalo i norac kevo i norac kljajo....
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/6/2017, 19:22

Triny wrote:
mutava baštarda wrote:jebote, pa mi jedemo puževe, rakove, žabe,
kokoši, nema nečistije životinje, kad vidiš što sve jede. danas čeprka po gnjoju, a onda sutra na jeovniku...
a to da su azijati brutalni kod spremanja hrane stoji. gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati. 
Meni se ne gadi konjetina, samo mi je skupa.
meni ju je jednom mater podvalila. bilo mi je super ukusno dok nisam skužio o čemu se radi... :D
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by My Brother Billo 22/6/2017, 20:34

mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
kaja wrote:
mutava baštarda wrote:
šteta..
jebem li ga pa i biljka je zivo bice,doduse ne kao sisari ali je zivo bice koje eto ubijamo i jedemo,ljudi kupe cvijece kao ukras stave ga u mracnu prostoriju sa vrlo malo svijetlosti zaborave ih polijevati i sta da im sad radis,znaci to je kao da nisi zivotinju hranio i pojio jer biljka se hrani svijetloscu i treba joj voda,i onda kad se osuse bace je u smece.
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2017, 02:26

kao da je jedenje pasa u Kini nastalo sa komunistima na vlasti. To je tamo tradicija pitaj Boga od kada.
Možda još od stoljeća sedmog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 23/6/2017, 08:05

Jedu najboljeg čovjekovog prijatelja, totalno retardirani festival.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/6/2017, 08:52

Ringo10 wrote:
mutava baštarda wrote:

Znam ali nije mi poznato da na Zapadu oderu zivog psa ili macku pa ih jos zive kuhaju u kipucoj vodi.

ti si bosanac pa ne znaš da kad naručiš raka ili jastoga da će ti ga spremiti na način da ga živog ubace u kipuću vodu...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by catabbath 23/6/2017, 10:28

Inače kao osoba koja se najela rakova a ponekad sam ih i sam ulovio to kuhanje živih rakova je teško snobovsko preseravanje.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by bora-corba 23/6/2017, 10:38

metilda wrote:

Da komunista s mog avatara ždere pse, ti bi mu ga prva pripremila živog odrana.
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 23/6/2017, 12:32

Ringo10 wrote:
mutava baštarda wrote:

Potpis.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics