Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima
didu i baku u gulash...zrelo i aromaticno meso...kako gulash kuham,bilo bi za prste polizati..kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
šteta..
Guest- Guest
Aj ne seri. Moj odnos prema životinjama je sigurno bolji i normalniji nego tvoj i za to mi nije trebao dokumentarac na diskaveriju.kaja wrote:pa ne, prigovaram jer nemaš empatije za patnju tih bićamutava baštarda wrote:Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.kaja wrote:možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:
najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.
šteta..
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
kao ni neki drugi ovdje na temi
al bi imali i te kako da se radi o njihovima
komunizam=zavistjastreb wrote:Opet ti komunizam. Pa komunisti su i Kubanci i masa Rgentinaca,Čileanaca,pa nije znano da jedu paščetinu.metilda wrote:pismejker wrote:tja...sve je stvar kulture...
svi bi mi krenuli loviti ćukove i jesti,da nakon njukovog rata zavlada glad...ili nes onog u stilu Walking deda
ako nisu ateisti... kinezi... a komunizam ne poznaje glad ... stanje blagostanja i raja na zemlji...
I masa Rusa,Nijemaca,Bugara,Jugoša,Talijana,Francuza,Čehoslovaka i Poljaka bilo je u kompartijama pa opet nisu jeli spomenuto.
Zar ćemo za sve što ne valja uvijek kriviti komuniste i komunizam? Dokle?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.
Orema zivotinjama su neopisivo brutalni i surovi. Ogavni su.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
istina, a jesi li vidio mesnu industriju na zapadu... isti kiki...Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
MA razjebali komunisti endehaziju pa im to veliki dio Hrvata desne provenijencije nikada nece oprostiti.prckov wrote:komunizam=zavistjastreb wrote:Opet ti komunizam. Pa komunisti su i Kubanci i masa Rgentinaca,Čileanaca,pa nije znano da jedu paščetinu.metilda wrote:pismejker wrote:tja...sve je stvar kulture...
svi bi mi krenuli loviti ćukove i jesti,da nakon njukovog rata zavlada glad...ili nes onog u stilu Walking deda
ako nisu ateisti... kinezi... a komunizam ne poznaje glad ... stanje blagostanja i raja na zemlji...
I masa Rusa,Nijemaca,Bugara,Jugoša,Talijana,Francuza,Čehoslovaka i Poljaka bilo je u kompartijama pa opet nisu jeli spomenuto.
Zar ćemo za sve što ne valja uvijek kriviti komuniste i komunizam? Dokle?
U stvari nisu oni nju razjebali, ona je bia osudjena na razjebavanje, ali hrvatski radikalni desnicari to ne mogu skontati jer imaju IQ velicine sobne temperature.
Zato su im krivi i za kinesko jedenje pasa, kao da je jedenje pasa u Kini nastalo sa komunistima na vlasti. To je tamo tradicija pitaj Boga od kada.
2015-09-24
Znam ali nije mi poznato da na Zapadu oderu zivog psa ili macku pa ih jos zive kuhaju u kipucoj vodi.mutava baštarda wrote:istina, a jesi li vidio mesnu industriju na zapadu... isti kiki...Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.
Ja bih zato onome ko to radi priredio jednak tretman. Da malo vidi kako je.
2015-09-24
Kineski specijalitet .. pseći rižoto
Guest- Guest
ali svaki drugi dan...jedan dan roštilj, sutra post...metilda wrote:pismejker wrote:Mhhhhh....trenutno je situacija izmedju velikih igraca jako zategnuta...a puno zarista sukoba je diljem svijeta...metilda wrote:pismejker wrote:tja...sve je stvar kulture...
Mety,dobro se najedimo dok jos ima..
ih.. ić ženi govoriti da se najede.. pa mi smo cijeli život na dijeti
Trinity-
2014-04-17
Meni se ne gadi konjetina, samo mi je skupa.mutava baštarda wrote:jebote, pa mi jedemo puževe, rakove, žabe,
kokoši, nema nečistije životinje, kad vidiš što sve jede. danas čeprka po gnjoju, a onda sutra na jeovniku...
a to da su azijati brutalni kod spremanja hrane stoji. gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
Trinity-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Aj ne seri. Moj odnos prema životinjama je sigurno bolji i normalniji nego tvoj i za to mi nije trebao dokumentarac na diskaveriju.kaja wrote:pa ne, prigovaram jer nemaš empatije za patnju tih bićamutava baštarda wrote:Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.kaja wrote:možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:
ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
kao ni neki drugi ovdje na temi
al bi imali i te kako da se radi o njihovima
Trinity-
2014-04-17
Znam. Upoznao sam ih 1995. na jezeru kod Štikade,općina Gračac. Lovili su žabe na udicu za koju bi pak zakačili samo komad crvene krpice.mutava baštarda wrote:norci iz otoka, rodbina generala su poznati lovci na žabe... nema lokve u hrvatskoj gdje ih nisu lovaliepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...
Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.
Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.
Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
hehe,možda su te žabe bile ustašoidi ili četnjaci pa su mislili jesti komunističku nejač.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
inače ti norci su iz otoka u kojemu je od davnina bilo sojeničko naselje, a prezime norci su dobili zbog toga što su u bitci s turcima 1715 kada im je pala utvrda, na jednoj maloj adi na cetini, blizu otoka samo dvojica ostala živa( mrtvih je bilo toliko da se prko tijela mogla preći cetina ), tako što su preronili cetinu pa su ih prozvali norcima. jedan je bio ranjen u nogu, a drugi u ruku pa im je uz norac otalo i norac kevo i norac kljajo....jastreb wrote:Znam. Upoznao sam ih 1995. na jezeru kod Štikade,općina Gračac. Lovili su žabe na udicu za koju bi pak zakačili samo komad crvene krpice.mutava baštarda wrote:norci iz otoka, rodbina generala su poznati lovci na žabe... nema lokve u hrvatskoj gdje ih nisu lovaliepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...
Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.
Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.
Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
hehe,možda su te žabe bile ustašoidi ili četnjaci pa su mislili jesti komunističku nejač.
2015-09-14
meni ju je jednom mater podvalila. bilo mi je super ukusno dok nisam skužio o čemu se radi...Triny wrote:Meni se ne gadi konjetina, samo mi je skupa.mutava baštarda wrote:jebote, pa mi jedemo puževe, rakove, žabe,
kokoši, nema nečistije životinje, kad vidiš što sve jede. danas čeprka po gnjoju, a onda sutra na jeovniku...
a to da su azijati brutalni kod spremanja hrane stoji. gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
2015-09-14
jebem li ga pa i biljka je zivo bice,doduse ne kao sisari ali je zivo bice koje eto ubijamo i jedemo,ljudi kupe cvijece kao ukras stave ga u mracnu prostoriju sa vrlo malo svijetlosti zaborave ih polijevati i sta da im sad radis,znaci to je kao da nisi zivotinju hranio i pojio jer biljka se hrani svijetloscu i treba joj voda,i onda kad se osuse bace je u smece.mutava baštarda wrote:Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.kaja wrote:možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
šteta..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Možda još od stoljeća sedmog.
kao da je jedenje pasa u Kini nastalo sa komunistima na vlasti. To je tamo tradicija pitaj Boga od kada.
Guest- Guest
Jedu najboljeg čovjekovog prijatelja, totalno retardirani festival.
ti si bosanac pa ne znaš da kad naručiš raka ili jastoga da će ti ga spremiti na način da ga živog ubace u kipuću vodu...Ringo10 wrote:Znam ali nije mi poznato da na Zapadu oderu zivog psa ili macku pa ih jos zive kuhaju u kipucoj vodi.mutava baštarda wrote:istina, a jesi li vidio mesnu industriju na zapadu... isti kiki...Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.
2015-09-14
Inače kao osoba koja se najela rakova a ponekad sam ih i sam ulovio to kuhanje živih rakova je teško snobovsko preseravanje.
metilda wrote:pismejker wrote:tja...sve je stvar kulture...
Da komunista s mog avatara ždere pse, ti bi mu ga prva pripremila živog odrana.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Ringo10 wrote:Znam ali nije mi poznato da na Zapadu oderu zivog psa ili macku pa ih jos zive kuhaju u kipucoj vodi.mutava baštarda wrote:istina, a jesi li vidio mesnu industriju na zapadu... isti kiki...Ringo10 wrote:Neka me optuze za rasizam ali Azijati su jedna odvratna sorta, meni izgledaju ko roboti bez osjecaja.
Potpis.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rusi neće napustiti Libiju uprkos ratu u Ukrajini
» Rublja dostigla svoj višegodišnji maksimum uprkos ekonomskoj krizi
» State Department: Prisutnost ISIL-a se širi u svijetu uprkos porazu
» Prodaja ruskog tečnog plina u Evropsku uniju skočila za 38 posto uprkos ratu
» Pao drot radi 75 kg mesa
» Rublja dostigla svoj višegodišnji maksimum uprkos ekonomskoj krizi
» State Department: Prisutnost ISIL-a se širi u svijetu uprkos porazu