Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Otvoren kineski festival psećeg mesa uprkos negodovanjima
ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...
Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.
Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.
Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neki ljudi ne vole krvavice...ali je jako ukusna .
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
norci iz otoka, rodbina generala su poznati lovci na žabe... nema lokve u hrvatskoj gdje ih nisu lovaliepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ili prehrambene navike hrvata u hrvatskoj ili bosni... preko dinare se ne jedu raci. ne da se ne jedu nego im to dođe kao žohari, a kod nas specijalitet. tu kulturu hranjenje čudnim životinjama, raci, puževi, možemo zahvaliti vrancuzima i talijanima... sreća da nam talijinai nisu uvalili da jedemo mačke...
Puževi nisu loši. Dok sam bio u Bosni nema šanse da bih ih pojeo...sad u dalmaciji par puta sam kušao fora.
Da ne govorim da mi je žena brala ogrce i kuhala u moru.
Žabe nisam jeo...malo mi je bljak ali nisam imao priliku pa ću kušati..kad bude.
2015-09-14
odlične... ili kulen što mi u dalmaciji zovemo kada se u iznutrice nadije smjesa krvi, pure...epikur37 wrote:Neki ljudi ne vole krvavice...ali je jako ukusna .
2015-09-14
upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaje obuzdaj malo svoj pms...kaja wrote:upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
2015-09-14
dakle svi su upoznati s tim što bi ja napravila kada bi imala mogućnost i malu pomoć.My Brother Billo wrote:
Hiljade pasa tradicionalno je ubijeno tokom festivala u uslovima koje aktivisti opisuju kao brutalne. Pse su tukli i kuhali žive u uvjerenju da je meso ukusnije što su više uplašeni.
na jelovniku bi im bila djeca a oni bi morali gledati.
2015-08-15
nije pms, mrtva sam hladna i ozbiljna i mislim to sasvim staloženo.mutava baštarda wrote:kaje obuzdaj malo svoj pms...kaja wrote:upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
2015-08-15
onda nisi normalna...kaja wrote:nije pms, mrtva sam hladna i ozbiljna i mislim to sasvim staloženo.mutava baštarda wrote:kaje obuzdaj malo svoj pms...kaja wrote:upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
2015-09-14
jesam, sasvim sam normalna. osoba koja odere mačku , baci ju u vodu i ova pokušava plivati a nju to ne dira ni najmanje je zaslužila sve najgore. a najgore je da mu dijete pliva po kipučoj bez kože ada ona gleda . prema tome sasvim sam ozbiljna i normalna.mutava baštarda wrote:onda nisi normalna...kaja wrote:nije pms, mrtva sam hladna i ozbiljna i mislim to sasvim staloženo.mutava baštarda wrote:kaje obuzdaj malo svoj pms...kaja wrote:upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
2015-08-15
možda bi to njegovo dijete bilo ljubitelj životinja. možda mu je ta mačka bila ljubimac...kaja wrote:jesam, sasvim sam normalna. osoba koja odere mačku , baci ju u vodu i ova pokušava plivati a nju to ne dira ni najmanje je zaslužila sve najgore. a najgore je da mu dijete pliva po kipučoj bez kože ada ona gleda . prema tome sasvim sam ozbiljna i normalna.mutava baštarda wrote:onda nisi normalna...kaja wrote:nije pms, mrtva sam hladna i ozbiljna i mislim to sasvim staloženo.mutava baštarda wrote:kaje obuzdaj malo svoj pms...kaja wrote:
upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.
u kurcu sam ja što s tobom tako bolesnom uopće raspravljam
2015-09-14
boli me kurac što bi bilo, bilo bi skuhano jer mu je tata monstrum.mutava baštarda wrote:možda bi to njegovo dijete bilo ljubitelj životinja. možda mu je ta mačka bila ljubimac...kaja wrote:jesam, sasvim sam normalna. osoba koja odere mačku , baci ju u vodu i ova pokušava plivati a nju to ne dira ni najmanje je zaslužila sve najgore. a najgore je da mu dijete pliva po kipučoj bez kože ada ona gleda . prema tome sasvim sam ozbiljna i normalna.mutava baštarda wrote:onda nisi normalna...kaja wrote:nije pms, mrtva sam hladna i ozbiljna i mislim to sasvim staloženo.mutava baštarda wrote:
kaje obuzdaj malo svoj pms...
u kurcu sam ja što s tobom tako bolesnom uopće raspravljam
sad bi netko trebao imati empatiju prema monstrumskoj dječuriliji. e pa baš ju nemam.
2015-08-15
recimo pogle sebe, pričaš o tome što živo biće oderu i bace u vrelu vodu živu u kontekstu kulinarstva. eto oni su brutali ali tako im piše azijskoj coolinarci. nemaš baš neku empatiju i doživljaj patnje tih bića.
al da ti nekog malog zgrabi i pripremi na lešo skičao bi i te kako i ne bi promatrao to u kontekstu kulinarstva.
prema tome niste zaslužili nikakvu empatiju..
al da ti nekog malog zgrabi i pripremi na lešo skičao bi i te kako i ne bi promatrao to u kontekstu kulinarstva.
prema tome niste zaslužili nikakvu empatiju..
2015-08-15
najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
šteta..
2015-08-15
ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
najbolje je bi bilo jesti konja ili magare, tu su najčistije životinje, samo što se većini nas gadi ta pomisao....
šteta..
2015-09-14
možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
šteta..
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
Last edited by kaja on 22/6/2017, 10:26; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
2015-08-15
Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.kaja wrote:možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
šteta..
drugo nebitno je to, ako sam ga i pojela došlo je u obliku šnicle, ja nisam vidjela tu patnju i strah a kada sam ju vidjela, na filmu doduše ja više neću to jesti.
ali ti si vidio i nije te baš briga. jer takvi ste vi, jebeš to što nekom kolješ mlado ako je fino. ali kad vam se dječica spomenu lom živaca i to je strašno kak je to netko mogao reći. e pa mogao je!
2015-09-14
pa ne, prigovaram jer nemaš empatije za patnju tih bićamutava baštarda wrote:Bok te, sad mi prigovaraš zašto nisam vegetarijanc.kaja wrote:možeš ovo prvo nije problem, i ja tebe.mutava baštarda wrote:ne znam da li bi te prvo poslao u pičku materinu ili bi te prvo pitao koliko si ti do sada pojela mesa prije nego što si postala vegetarijanka, kako si ga spremala i koje meso si najviše voljela jesti...kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
šteta..
kao ni neki drugi ovdje na temi
al bi imali i te kako da se radi o njihovima
2015-08-15
tak nekak Kayo...samo bed je u nekim "kulturama" i drustvima,sto je narod bacen na taj nivo prezivljavanja,i pse i macke,koji ti i ja postivamo i volimo,gledaju kao mi kokoshi i tako...kaja wrote:upravo to bi mu napravila s djetetom a kad bi ga srce zgrabilo zaklala bi ga i njega bacila s malim u vodu.mutava baštarda wrote:gledao sam dokumentarac gdje mačku oderu i bace u vodu, a ona još pokušava plivati.
Onako ako to netko iz kurioziteta priprema,e takvima treba,kako si rekla...
Guest- Guest
didu i baku u gulash...zrelo i aromaticno meso...kako gulash kuham,bilo bi za prste polizati..kaja wrote:najbolje bi bilo tvoju familiju pojesti na brudet, ali gadi se ljudima ljudožderstvo.mutava baštarda wrote:
šteta..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rusi neće napustiti Libiju uprkos ratu u Ukrajini
» Rublja dostigla svoj višegodišnji maksimum uprkos ekonomskoj krizi
» State Department: Prisutnost ISIL-a se širi u svijetu uprkos porazu
» Prodaja ruskog tečnog plina u Evropsku uniju skočila za 38 posto uprkos ratu
» Pao drot radi 75 kg mesa
» Rublja dostigla svoj višegodišnji maksimum uprkos ekonomskoj krizi
» State Department: Prisutnost ISIL-a se širi u svijetu uprkos porazu
» Prodaja ruskog tečnog plina u Evropsku uniju skočila za 38 posto uprkos ratu