HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: HNL 2016/2017
http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/ZIVOTNA-DRAMA-NIKOLE-POKRIVACA-Nekadasnji-igrac-Rijeke-igra-najvazniju-utakmicu
U jebote nisam znao za ovo
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Pa kad si tek sad došao k sebi ... :-)nowitzki wrote:http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/ZIVOTNA-DRAMA-NIKOLE-POKRIVACA-Nekadasnji-igrac-Rijeke-igra-najvazniju-utakmicu
sat2-
2015-09-28
"SVI SU NA PRODAJU", poručio je Damir Mišković, predsjednik novog hrvatskog prvaka Rijeke.
Na Rujevicu svakodnevno stižu upiti europskih klubova za nogometaše koji su dvostrukom krunom okončali vladavinu Dinama u Hrvatskoj, a klub je objavio da su svi na prodaju.
Mišković se još ranije požalio da Rijeka nema dovoljno prihoda te da zbog toga mora prodavati najbolje igrače, iako bi navijači najviše voljeli da šampionska momčad Rijeke zaigra u kvalifikacijama Lige prvaka.
To se očito neće dogoditi...
"Prodat ćemo koliko bude trebalo. Srećko Juričić, Ivan Mance i trener Matjaž Kek znaju svoj posao. Znaju što treba napraviti da Rijeka zaradi za život i bude konkurentna na europskoj sceni. Imaju popis novih igrača koji će nadomjestiti eventualne odlaske", rekao je Mišković za Novi list.
Klub mora prodavati igrače kako bi zatvorio proračun od 10 do 12 milijuna eura, budući da je Volpijev Social Sport prestao ulagati novac.
Na Rujevicu svakodnevno stižu upiti europskih klubova za nogometaše koji su dvostrukom krunom okončali vladavinu Dinama u Hrvatskoj, a klub je objavio da su svi na prodaju.
Mišković se još ranije požalio da Rijeka nema dovoljno prihoda te da zbog toga mora prodavati najbolje igrače, iako bi navijači najviše voljeli da šampionska momčad Rijeke zaigra u kvalifikacijama Lige prvaka.
To se očito neće dogoditi...
"Prodat ćemo koliko bude trebalo. Srećko Juričić, Ivan Mance i trener Matjaž Kek znaju svoj posao. Znaju što treba napraviti da Rijeka zaradi za život i bude konkurentna na europskoj sceni. Imaju popis novih igrača koji će nadomjestiti eventualne odlaske", rekao je Mišković za Novi list.
Klub mora prodavati igrače kako bi zatvorio proračun od 10 do 12 milijuna eura, budući da je Volpijev Social Sport prestao ulagati novac.
Guest- Guest
Otkrivanje tople vode, to se zna vec mjesecima, godinama
Svake godine ista prica i onda osvojimo prvenstvo, dok je keka odlasci me nece sekirat previse
Smijalo su se prosle godine, spominjao se raspad kad ono rapsodija u bijelom
Svake godine ista prica i onda osvojimo prvenstvo, dok je keka odlasci me nece sekirat previse
nowitzki-
2014-04-27
Nije isto,jer prije niste morali prodavati pod obavezno. A sad morate, i još vam Mišković javno govori kako morate prodavati, a u tom slučaju znatno slabi pregovaračka moć kod prodaje.nowitzki wrote:Otkrivanje tople vode, to se zna vec mjesecima, godinama
Btw. koliko belgijci nude za najboljeg igrača mladoženju?
Guest- Guest
Prodavalo se i prosle sezone pod obavezno jer je social sport zavrnuo spinu vec i prije, to sam pisao tu da klub mora bit samoodrziv nista novo
A kao sto reko o transferima o tom potom, stize nam vec prvo pojacanje (tomasov)
A kao sto reko o transferima o tom potom, stize nam vec prvo pojacanje (tomasov)
nowitzki-
2014-04-27
Vidit ćeš sve ubrzonowitzki wrote:Prodavalo se i prosle sezone pod obavezno jer je social sport zavrnuo spinu vec i prije, to sam pisao tu da klub mora bit samoodrziv nista novo
Nisi odgovorio koliko belgijci nude za mladoženju?
Guest- Guest
Mance je rekao da je bilo upita ali konkretnih ponuda jos nije, tako da te indexove spinove ne dozivljavam previse
Kazem o tom potom, odgovorio sam ti lijepo
nowitzki-
2014-04-27
I to opcenito za sve igrace, ne samo za franka
nowitzki-
2014-04-27
Vidim vec 5 i pol godina ubrzo sve, izgradjen kamp, osvojena dva kupa, superkup i prvenstvo.....i dva puta u grupama europske ligeisključivi krivac wrote:
Vidit ćeš sve ubrzo
Ali ajde, pricekat cemo jos to ubrzo
nowitzki-
2014-04-27
Ok vidit ćemo za bradarića i mladoženjunowitzki wrote:Mance je rekao da je bilo upita ali konkretnih ponuda jos nije, tako da te indexove spinove ne dozivljavam previse
Guest- Guest
Pa ne pričamo o prošlosti, pričamo o budućnosti jeli tako?nowitzki wrote:Vidim vec 5 i pol godina ubrzo sve, izgradjen kamp, osvojena dva kupa, superkup i prvenstvo.....i dva puta u grupama europske ligeisključivi krivac wrote:
Vidit ćeš sve ubrzo
Ali ajde, pricekat cemo jos to ubrzo
A ovo gore ste ustvarili uz pomoć Volpijevih novaca i mamićevih igrača koje vam je mukti poklonio. Sad ćemo vas vidjeti bez toga
Guest- Guest
a vi ste ostvarili go kurac, uz sve reorganizacije i pomoc koju ste imali...
daj se rokni, gluperdo jedna.
Guest- Guest
nowitzki wrote:Otkrivanje tople vode, to se zna vec mjesecima, godinama
sat2-
2015-09-28
Braća wrote:a vi ste ostvarili go kurac, uz sve reorganizacije i pomoc koju ste imali...
Ofr iz niša i profesorčić iz čađavice
Tupko, ovo je rasprava između mene i nowitzkog, koji se kurac ti tako glup javljaš, kad ionako pojma nemaš o čem se priča?
Nowitzki je još mamuran od slavlja, a ja mu već par miseci pričam što će im se dogoditi ako ne nađu novog ulagača, on vjeruje u samoodrživost. Vrijeme će pokazati tko je u pravu.
Guest- Guest
Debilde, godinama trubite kako ,,još malo pa sa'će" propast reke.
Mentalni sklop ala klinja od 5 godina koji govori ,,će vidiš ti kad dođe moj ćale"
Mentalni sklop ala klinja od 5 godina koji govori ,,će vidiš ti kad dođe moj ćale"
Guest- Guest
Idiote ja ništa ne trubim godinama, nego od prije par mjeseci, točnije od ove sezonu što je završila. I reka sam, vidit ćemo oće li Rijeka moći biti samoodrživa i uspješna, to će vrijeme pokazati kao što će pokazati i oće li Rijeka za Bradarića i mladoženju uvatiti 20 miljuna eura (ili pak znatno manje) kako sanja ovaj nowitzki...Braća wrote:Debilde, godinama trubite kako ,,još malo pa sa'će" propast reke.
Guest- Guest
Svi će propast, samo Ajduk živ(otar)i vječno.Braća wrote:Debilde, godinama trubite kako ,,još malo pa sa'će" propast reke.
Guest- Guest
Živi vječno kao i Hajduk, siguran samjasambrend wrote:Živ je Tominjo...
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 11