HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: HNL 2016/2017
isključivi krivac wrote:Biranjem stranke protiv koje se još uvijek vodi sudski postupak zbog kriminala i korupcije, sve govori. Iste stranke koju i ti sam podržavaš, što si jasno rekao kad si podržao dolazak na vlast (dok je druga opcija s najviše glasova sdp, manji lopovi ali jednako nesposobni). Dok sve više i više sposobnih i poštenih ljudi odlazi sreću potražiti negdje drugdje, u zemlji ostaju takvih kao ti (nesposobni,korumpirani uhljebi) koji podržavaju HDZ. Zato nažalost, država tone sve dublje.Morpheus wrote:Tebe bi valjda trebali pitat koga će birat. Daj ugasi se više.isključivi krivac wrote:Dovoljno pogledati koga biraju na izborimajasambrend wrote:sat2 wrote:
Birali su igrači HNL-a! U čemu je problem?
U državi i glupavom narodu općenito...
Da, SDP je stvarno velike stvari napravio, isti k...c ko i HDZ. I opet pričaš gluposti. Ja u životu nisam radio u državnom sektoru nego samo u privatnom i to u vlasništvu stranaca i tamo me nikad nitko nitko nije gurao nego se sam izborio, od prvog dana. Nisam ti ja kriv što sam sposobniji i obrazovaniji od tebe pa mi je dobro u Hrvatskoj. A ti valjda guraš sebe u ove sposobne i poštene koji su otišli van, hahaha? Daj me nemoj zajebavati, da si manje vremena provodio na forumu, možda bi postigao nešto u životu.
Guest- Guest
Morpheus wrote:isključivi krivac wrote:Biranjem stranke protiv koje se još uvijek vodi sudski postupak zbog kriminala i korupcije, sve govori. Iste stranke koju i ti sam podržavaš, što si jasno rekao kad si podržao dolazak na vlast (dok je druga opcija s najviše glasova sdp, manji lopovi ali jednako nesposobni). Dok sve više i više sposobnih i poštenih ljudi odlazi sreću potražiti negdje drugdje, u zemlji ostaju takvih kao ti (nesposobni,korumpirani uhljebi) koji podržavaju HDZ. Zato nažalost, država tone sve dublje.Morpheus wrote:Tebe bi valjda trebali pitat koga će birat. Daj ugasi se više.isključivi krivac wrote:Dovoljno pogledati koga biraju na izborimajasambrend wrote:
Da, SDP je stvarno velike stvari napravio, isti k...c ko i HDZ. I opet pričaš gluposti. Ja u životu nisam radio u državnom sektoru nego samo u privatnom i to u vlasništvu stranaca i tamo me nikad nitko nitko nije gurao nego se sam izborio, od prvog dana. Nisam ti ja kriv što sam sposobniji i obrazovaniji od tebe pa mi je dobro u Hrvatskoj. A ti valjda guraš sebe u ove sposobne i poštene koji su otišli van, hahaha? Daj me nemoj zajebavati, da si manje vremena provodio na forumu, možda bi postigao nešto u životu.
Guest- Guest
Morpheus wrote:isključivi krivac wrote:Biranjem stranke protiv koje se još uvijek vodi sudski postupak zbog kriminala i korupcije, sve govori. Iste stranke koju i ti sam podržavaš, što si jasno rekao kad si podržao dolazak na vlast (dok je druga opcija s najviše glasova sdp, manji lopovi ali jednako nesposobni). Dok sve više i više sposobnih i poštenih ljudi odlazi sreću potražiti negdje drugdje, u zemlji ostaju takvih kao ti (nesposobni,korumpirani uhljebi) koji podržavaju HDZ. Zato nažalost, država tone sve dublje.Morpheus wrote:Tebe bi valjda trebali pitat koga će birat. Daj ugasi se više.isključivi krivac wrote:Dovoljno pogledati koga biraju na izborimajasambrend wrote:
O tome tko je što postigao u životu, ne želim tu na forumu niti tu s tobom. Ja sam zadovoljan postignutim, hvaliti i kurčiti se kao ti za sve i svašta sigurno neću
Činjenica je da sve više sposobnih i poštenih ljudi odlazi iz zemlje, ja tu sebe neću gurati u tu kategoriju, nek o meni priča moj poslodavac u inozemstvu. Njega bi trebalo pitati kakav sam ja, a po odnosu prema meni u svim segmentima meni je sve jasno
I opet pišeš gluposti o obrazovanju i sposobnosti, ne možeš to znati jer ja to nikad tu nisam iznosio tu na forumu, za razliku od tebe koji se tu kurčiš za sve i svašta. S druge strane, podržavao si dolazak HDZ na vlast i time sve rekao o sebi. Tebi je dobro u Hrvatskoj, zato jer je uhljebima, članovima i simpatizerima HDZ-a u Hrvatskoj dobro, pa uživaj
Guest- Guest
Znači trebalo bi biti dobro članovima, uhljebima i simpatizerima SDP-a, onda bi to bilo OK?isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:isključivi krivac wrote:Biranjem stranke protiv koje se još uvijek vodi sudski postupak zbog kriminala i korupcije, sve govori. Iste stranke koju i ti sam podržavaš, što si jasno rekao kad si podržao dolazak na vlast (dok je druga opcija s najviše glasova sdp, manji lopovi ali jednako nesposobni). Dok sve više i više sposobnih i poštenih ljudi odlazi sreću potražiti negdje drugdje, u zemlji ostaju takvih kao ti (nesposobni,korumpirani uhljebi) koji podržavaju HDZ. Zato nažalost, država tone sve dublje.Morpheus wrote:Tebe bi valjda trebali pitat koga će birat. Daj ugasi se više.isključivi krivac wrote:
Dovoljno pogledati koga biraju na izborima
O tome tko je što postigao u životu, ne želim tu na forumu niti tu s tobom. Ja sam zadovoljan postignutim, hvaliti i kurčiti se kao ti za sve i svašta sigurno neću
Činjenica je da sve više sposobnih i poštenih ljudi odlazi iz zemlje, ja tu sebe neću gurati u tu kategoriju, nek o meni priča moj poslodavac u inozemstvu. Njega bi trebalo pitati kakav sam ja, a po odnosu prema meni u svim segmentima meni je sve jasno
I opet pišeš gluposti o obrazovanju i sposobnosti, ne možeš to znati jer ja to nikad tu nisam iznosio tu na forumu, za razliku od tebe koji se tu kurčiš za sve i svašta. S druge strane, podržavao si dolazak HDZ na vlast i time sve rekao o sebi. Tebi je dobro u Hrvatskoj, zato jer je uhljebima, članovima i simpatizerima HDZ-a u Hrvatskoj dobro, pa uživaj
I gdje piše da su ovi što odlaze van sposobni i pošteni? Možda dio. Ako si sposoban i hoćeš raditi uspjet ćeš svugdje, pa čak i u Hrvatskoj koliko god nesavršena bila.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Znači trebalo bi biti dobro članovima, uhljebima i simpatizerima SDP-a, onda bi to bilo OK?isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:isključivi krivac wrote:Biranjem stranke protiv koje se još uvijek vodi sudski postupak zbog kriminala i korupcije, sve govori. Iste stranke koju i ti sam podržavaš, što si jasno rekao kad si podržao dolazak na vlast (dok je druga opcija s najviše glasova sdp, manji lopovi ali jednako nesposobni). Dok sve više i više sposobnih i poštenih ljudi odlazi sreću potražiti negdje drugdje, u zemlji ostaju takvih kao ti (nesposobni,korumpirani uhljebi) koji podržavaju HDZ. Zato nažalost, država tone sve dublje.Morpheus wrote:
Tebe bi valjda trebali pitat koga će birat. Daj ugasi se više.
I gdje piše da su ovi što odlaze van sposobni i pošteni? Možda dio. Ako si sposoban i hoćeš raditi uspjet ćeš svugdje, pa čak i u Hrvatskoj koliko god nesavršena bila.
Rekao sam za SDP sve u prethodnom postu. U pravilu je najviše uhljeba u HDZ i oko te stranke, ta stranka je leglo spomenutog i to jako dobro znam iz "živih" primjera.
Uglavnom odlaze vani sposbni i pošteni, teško vani možeš i uspiti ako si nesposoban i(li) nepošten, i znam pristojan broj ljudi koji su otišli vani jer u Hrvatskoj nisu imali šanse da uspiju, a nisu htjeli preko neke stranke...
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/rijeka-dovodi-prvo-ovoljetno-pojacanje-jos-ga-samo-detalji-dijele-od-potpisa-na-rujevicu-stize-bivsi-veznjak-tottenhama/6237291/
Koji naslov, SN u rangu "žute štampe".
Koji naslov, SN u rangu "žute štampe".
Guest- Guest
Srbija-Bales
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/19221598_659949614195219_4190113566836642921_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=4ff120274f9982609860afb48e4d6fd9&oe=59D4BDE1
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/19221598_659949614195219_4190113566836642921_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=4ff120274f9982609860afb48e4d6fd9&oe=59D4BDE1
nowitzki-
2014-04-27
Bracala i Amper ce valjda prevest ovo
nowitzki-
2014-04-27
Ti dobro znaš što tu piše , a ja nemam potribe prevoditi niti me srbi zanimaju. To što oni imaju neke komplekse prema najvećem klubu na Balkanu koji ima najviše navijača i gledatelja na utakmicama, to je njihova stvar i njihov problem. Mene oni ne zanimaju ni malo.nowitzki wrote:Bracala i Amper ce valjda prevest ovo
Guest- Guest
nowitzki wrote:Bracala i Amper ce valjda prevest ovo
torcida ćikago 1945.
troll pokret navijača hajduka iz srbije...
https://www.facebook.com/nkhajduksplitsrbija/?fref=ts
Guest- Guest
torcida, koji retardi bože dragi.
casperla je tamo i tesla i enistein među njima...
Guest- Guest
razumem čmarpera što je pisao ,,smrt hrvatskoj reprezentaciji''...
jasno je da svaki torcidaš želi da rasturi okove i da se takmiči u super ligi, ligi svoje matice.
jasno je da svaki torcidaš želi da rasturi okove i da se takmiči u super ligi, ligi svoje matice.
Guest- Guest
Pozdrav Gomeltu, Heberu i Puncecu
Matjaz galvaniziraj to
Matjaz galvaniziraj to
nowitzki-
2014-04-27
TRAVANJSKI INTERVJU ZA SN
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/potpisao-je-za-rijeku-ali-san-mu-je-odjenuti-dres-velikog-rivala-oduvijek-mastam-obuci-taj-plavi-dres-oduvijek-sam-htio-igrati-za-dinamo/6244131/
Nema problema za Rijeku, bitno da nije priča da želi za Hajduk igrati
POTPISAO JE ZA RIJEKU, ALI SAN MU JE ODJENUTI DRES VELIKOG RIVALA 'Oduvijek maštam obući taj plavi dres, oduvijek sam htio igrati za Dinamo'
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/potpisao-je-za-rijeku-ali-san-mu-je-odjenuti-dres-velikog-rivala-oduvijek-mastam-obuci-taj-plavi-dres-oduvijek-sam-htio-igrati-za-dinamo/6244131/
Nema problema za Rijeku, bitno da nije priča da želi za Hajduk igrati
Guest- Guest
Niko je gospodin, purger i dinamovac (nikad to nije krio), dijete Dinama. Probaj malo promučkati glavicu, pa vidi razliku
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hrvatska-ima-novu-hit-ekipu-u-samo-pet-godina-od-seste-lige-stigli-na-korak-do-najboljih-klubova-sada-idu-po-pojacanja-i-nove-ciljeve/6250721/
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/gotovo-je-franko-odlazi-a-od-rekordnog-transfera-zaradit-ce-i-dinamo/977381.aspx
Mislio sam da će se bolje prodat i u jaču ligu.
Mislio sam da će se bolje prodat i u jaču ligu.
Guest- Guest
Hahahahaj, mala reka. Dobiće nešto više od 2 miliona za najboljeg igrača...
Guest- Guest
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 11