HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: HNL 2016/2017
Damjan Djokovic novi igrac Rijeke dobrodosao djole koji god da jesi
Ticinovic blizu potpisa, amper pada u secernu komu
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nowitzki wrote:Damjan Djokovic novi igrac Rijeke dobrodosao djole koji god da jesi
Prodali ste najboljeg igrača kluba i HNL-a, dobit će te 2 milje eura čistog (a nadao si se 20 milja od njega i Bradarića kojeg niste ni uspili prodati ) a dovodite zamjene (ne jednu nego više, nagomilavanja kadra) neke drugoligaške igrače. Da, evo već sam u komi
Guest- Guest
U Slavoniji pohapšeno 20-ak nogometnih sudaca i djelatnika!
Nema nikih problema!
Guest- Guest
dezertirqat ce im kek kad se sutra zaratimo sa janezima..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Rijeka-Lokomotiv Moskva 1-0
Rutinska pobjeda, puncec ce biti ogromno pojacanje, i u slucaju odlaska eleza opet cemo imat najjaci stoperski par u ligi puncec-zuparic
Lijepo to sve izgleda
Rutinska pobjeda, puncec ce biti ogromno pojacanje, i u slucaju odlaska eleza opet cemo imat najjaci stoperski par u ligi puncec-zuparic
Lijepo to sve izgleda
nowitzki-
2014-04-27
Nemoj pretjerivati. Niste ni prije imali takav stoperski par. Oni su solidno izgledali jer je cijela ekipa igrala odličnu kolektivnu obranu, a daleko su oni od nekih klasa.nowitzki wrote:Rijeka-Lokomotiv Moskva 1-0
Lijepo to sve izgleda
Guest- Guest
Niti jedan igrač Rijeke se nije prodao za neku veliku lovu i svi ti igrači, koje dovode nisu imali kvalitetne karijere vani. Svi oni su samo dio sustava, kojeg je izgradio Kek ..., a izvan tog sustava su prosječni igrači!Morpheus wrote:Nemoj pretjerivati. Niste ni prije imali takav stoperski par. Oni su solidno izgledali jer je cijela ekipa igrala odličnu kolektivnu obranu, a daleko su oni od nekih klasa.nowitzki wrote:Rijeka-Lokomotiv Moskva 1-0
Lijepo to sve izgleda
sat2-
2015-09-28
Prodo se krama za desetak milijuna eura, ako to nije velika za klub naseg renomea, ja neznam
nowitzki-
2014-04-27
Razlika izmedju dinama i rijeke i politike je ogromna, dinamo sta god da proda su mladi igraci iz pogona, to se puno vise placa, jos kad imas kontrolu svih medija i nabijas cifre glupo je usporedjivat sa rijekom koja uglavnom igrace uzima bez ugovora ili neke smjesne cifre, ali da je kek iz svih maksimum izvuko, to je istina
A sve ti je to magathov rezim na svim poljima, frend mi radi tamo kao fizio i dobro znam kakve treninge i sta im covjek radi
A sve ti je to magathov rezim na svim poljima, frend mi radi tamo kao fizio i dobro znam kakve treninge i sta im covjek radi
nowitzki-
2014-04-27
Je, i dalje ..., a i on je napredovao ... jbt. koja su to "pojačanja" sada došla? Igrači, koji se nisu mogli dokazati vani! Kvaliteta taman tolika da se uklope u Kekovu šablonu. Onog Bezjaka ste dva puta slali van ... da bi završio u Darmstadtu!!?? Tomasova ste posudili i ne treba vam više ... niti jedan igrač vani ne uspjeva ... samo u Kekovoj šabloni!nowitzki wrote:Prodo se krama za desetak milijuna eura, ako to nije velika za klub naseg renomea, ja neznam
sat2-
2015-09-28
Klubovi vani prate naše medije? Nemoj molim te ... Istina je da je Dinamo, takav kakav je, neki brend i nije isto prodavati igrača iz Dinama i iz nekog drugog kluba. Naravno u pitanju je i individualna kvaliteta igrača.nowitzki wrote:Razlika izmedju dinama i rijeke i politike je ogromna, dinamo sta god da proda su mladi igraci iz pogona, to se puno vise placa, jos kad imas kontrolu svih medija i nabijas cifre glupo je usporedjivat sa rijekom koja uglavnom igrace uzima bez ugovora ili neke smjesne cifre, ali da je kek iz svih maksimum izvuko, to je istina
Dakako, vama je Kek ono najvrednije što imate. Iako i za to postoji lijek ...
sat2-
2015-09-28
Bezjak je otisao pproslo ljeto u darmstadt a na zimu se vratio kao posudjen igrac jer nije bio u planovima torsten fringsa istekla mu je posudba o vratio se u njemackoj, kako smo ga dva put vracali?
nowitzki-
2014-04-27
Mogao je jedino doc kod nas na posudbu jer igrac po pravilima u jednoj sezoni nemoze za tri kluba igrat
nowitzki-
2014-04-27
Posječaš me na nekoga ...nowitzki wrote:Bezjak je otisao pproslo ljeto u darmstadt a na zimu se vratio kao posudjen igrac jer nije bio u planovima torsten fringsa istekla mu je posudba o vratio se u njemackoj, kako smo ga dva put vracali?
sat2-
2015-09-28
Budi hrabar, ne kao pipicasat2 wrote:Posječaš me na nekoga ...nowitzki wrote:Bezjak je otisao pproslo ljeto u darmstadt a na zimu se vratio kao posudjen igrac jer nije bio u planovima torsten fringsa istekla mu je posudba o vratio se u njemackoj, kako smo ga dva put vracali?
Guest- Guest
Prodao se zato jer ima Dinamov pedigre.nowitzki wrote:Prodo se krama za desetak milijuna eura, ako to nije velika za klub naseg renomea, ja neznam
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hnl-vec-pocinje-a-gotovo-svi-su-protiv-totalna-je-glupost-da-krece-tako-rano-ma-cista-katastrofa-nije-najnormalnije-idemo-to-promijeniti/6324961/
sat2-
2015-09-28
Necu ni otvrat clanak ali realno je da se krece kad se krece, mjesec dana prije vecine liga
Kod nas su tereni vec u totalnom kurcu na kraju 10 mjeseca, di bi bilo kad bi morali do bozica igrat ili da nam krene drugi dio sezona oko sredine prvog mjeseca
Lol
Dobro jos i krecu, jos malo pa cemo ko rusi
Kod nas su tereni vec u totalnom kurcu na kraju 10 mjeseca, di bi bilo kad bi morali do bozica igrat ili da nam krene drugi dio sezona oko sredine prvog mjeseca
Lol
Dobro jos i krecu, jos malo pa cemo ko rusi
nowitzki-
2014-04-27
Prodalo se 6000 pretplata za sada, sta ce bit sa novom tribinom 80% stadiona, bit ce to sve rasprodano do pocetka sezone......milina
nowitzki-
2014-04-27
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11